Forældre og trænere spiller en vigtig rolle i, at sørge for at unge sportsudøvere beskytter øjnene, når de dyrker deres idræt. Sportsbriller med styrke bør være en del af “uniformen”, hvis dit barn bruger briller, da det er meget vigtigt at reducere sportsrelaterede øjenskader.

Undersøgelser fra USA viser, at øjenskader er den førende årsag til blindhed hos børn (i USA), og de fleste skader som opstår hos børn i skolealderen er sportsrelaterede.

90 procent af sportsrelaterede øjenskader kan undgås ved at bruge en rigtig beskyttelsesbrille. Sportsbriller, i modsætning til almindelige briller, kontaktlinser og solbriller, beskytter mød øjenskader. ExtraOptical har sportsbriller med styrke, som kan forhindre øjenskader. Vores sportsbriller, som er lavet af polykarbonatglas, er meget mere stødsikre end andre plastikglas, og mindsker ikke synet. Mange øjenlæger mener, at aller børn som dyrker sport, hvor øjnene kan være udsat for skader, bør bruge sportsbriller. Ikke bare de almindelige briller eller kontaktlinser som de bruger til daglig. Så vores opfordring er klar: Brug sportsbriller - specielt i de sportsgrene hvor øjnene kan være udsatte for skader.

Køp sportsbriller til børn her

Se nogle af vores udvalgte sportsbriller nedenfor:


alle sportsbriller

Se alle vores sportsbriller!