Du kan nu have flere par sportsbriller med styrke til alle typer af aktiviteter.

Sportsbriller med styrke koster ikke længere en bondegår, og du finder gode briller til eksempelvis cykling, ski og løb til en lille femhundredelap – inklusiv styrke!

Her får du en enkelt forklaring på, hvordan du finder de rette sportsbriller med styrke for dig.

Cykel- og skibriller med styrke.

Først ude er cykel- og skibriller med styrke. Dette er lette og meget komfortable sportsbriller, som du bruger indenfor cykelsport, langrend og til forskellige løbeøvelser som orientering, langdistance eller sprint. Denne type sportsbriller har et aftageligt inderglas, hvor selve styrken sidder. Dette er praktisk til rengøring, plus at du har muligheden for at have glas med glidende overgang til lettere at læse pulsmåleren eller orienteringskortet.

Slalom- og alpinbriller med styrke.

Nummer to er alpinbriller med styrke. Denne type er relativt selvforklarende. Disse briller bruger du til forskellige alpinsport som slalom, snowboard og telemarkski. Også i denne sportsbrille sider glasset med styrke inde i selve rammen, og er udtagelig til rengøring. Vi har fået gode tilbagemeldinger på, at denne type med tolags glas er super til at undgå dug på indersiden af glasset. Alternativt kan du også købe en anti-dug spray, som kan bruges på alle typer af briller.

Basketbriller med styrke.

Nummer tre af de almindelige sportsbriller med styrke er de såkaldte basketbriller med styrke. I denne variant af sportsbriller sidder styrken i et polykarbonatglas, som er lavet til at tåle ekstra meget. Rammen har et stærkt rundt hovede, som gør at den sidder ekstremt godt fast. Dette er gjort med tanke på, at man skal kunne lave hurtige bevægelser, uden at briller falder af eller kommer i en forkert stilling. Basketbriller med styrke er perfekt til dig, der laver aktiviteter som squash, håndbold og fodbold. Du husker sikkert Edgar Davids, der spillede fodbold med netop denne type sportsbriller.

Svømmebriller med styrke.

DDen sidste type vi skal nævne her, er svømmebriller med styrke. Dette kommer i løbet af næste år, og da også med glas som kan korrigere for skæve hornhinder. Disse bliver meget praktiske for os, der har brug for synshjælpemidler i bassinet – enten til træning eller til leg.

God træningslyst!


Køb sportsbriller med styrke her!

Se nogle af vores udvalgte sportsbriller nedenfor:Se alle vores sportsbriller!