Briller - Prikken over i’et!

Har du ofte haft følelsen af, at noget mangler? Måske er øreringene og smykkerne ikke helt nok? Måske hjalp det heller ikke at style håret?

Hvis du har oplevet ovenstående, er det måske et par briller, du mangler for at kunne fuldføre din stil! Briller er ikke længere bare en nødvendighed for dem med dårligt syn, men også en accessorie til dit outfit, selvom du ikke har problemer med synet.

Er du ude efter en lidt retro stil, vil store markerede briller helt klart være noget for dig. Her har du vores favorit retrobriller: våre favoritter til retrostilen:

Business stilen – en stil som udstråler ambitioner og kundskab – bliver ikke den samme uden et par briller på næsen. Forskning viser, at de personer, som bærer briller, anses som generelt klogere end dem uden. Og dette kan de fleste vil være enige om at have tænkt, når man har hilst på nogle velklædte personer med et par stilrene briller på næsen?

Briller kan være prikken over i’et ved hvilken som helst stil. Brug brillerne som et tilbehør; ikke kun som et hjælpemiddel!

Se vores store udvalg af briller i forskellige stil hos ExtraOptical.dk!

Se nogle af vores udvalgte briller nedenfor:


briller alle
 1. Hotpott
  eXo KIDS
  Hotpott
  Fra kun 395,-
 2. Spacex
  eXo KIDS
  Spacex
  Fra kun 595,-
 3. Odyssey
  eXo KIDS
  Odyssey
  Fra kun 595,-
 4. Comet En
  eXo
  Comet En
  Fra kun 795,-
 5. Solar
  eXo KIDS
  Solar
  Fra kun 395,-
 6. Umbra
  eXo KIDS
  Umbra
  Fra kun 395,-
 7. Inferior
  eXo KIDS
  Inferior
  Fra kun 395,-
 8. Saturn
  eXo KIDS
  Saturn
  Fra kun 395,-
 9. Penumbra
  eXo
  Penumbra
  Fra kun 395,-
 10. Neptune
  eXo
  Neptune
  Fra kun 395,-

Se alle vores briller!