Regelmæssige synsundersøgelser er vigtige, uafhængigt af din alder og sundhed. I løbet af en synsundersøgelse tjekker øjenlægen/optikeren ikke bare dit syn, men også dine øjne for almindelige øjensygdomme og øjensundhed. Øjensundhed kan ofte være en indikator på generel sundhedstilstand, og kan medvirke til at øjensygdomme bliver opdaget på et tidligt stadie. Øjenlæger og optikere kan ofte være det første helsepersonale, som opdager højt blodtryk og diabetes.


Enkelte oplever at have et meget stabilt syn i længere perioder, mens det for andre vil ændre sig kontinuerligt. Til trods for dette, er det altså en god idé med et regelmæssigt tjek af øjnene, både i forhold til eventuelle synskorrigeringer og briller i forhold til øjets og den generelle sundhed. At afdække mindre synsfejl hos børn kan ofte være en udfordring, og mange bårn går ofte ubehandlet for synsfejl i lang tid. Hvis synsfejl bliver afdækket på et tidligt stadie hos børn, kan dette føre til et generelt bedre syn og velvære for barnet, samt muliggøre en afdækning af synsproblemer som kan forværre sig. Specielt bygningsfejl og forskelle i brydningen på øjne hos børn bør behandles på et så tidligt stadie som muligt hos børn, så man slipper for længere behandlingsperioder med lap for øjet. Hvis sådanne tilstande går i længere tid uden behandling, vil man udvikle det som kaldes ’dovent øje’, altså at øjet bliver brugt mere end det andet.

De allerfleste synsfejl og øjensygdomme kan behandles, og at afdække dette på et så tidligt stadie som muligt er altid en god ting. Så tag vare på dine øjne og din sundhed, og få undersøgt dit syn!


Køb nye briller fra Extra Optical

Se nogle af vores udvalgte briller nedenfor:


briller alle
 1. Horten
  eXo
  Horten
  Regular Price 995,- Special Price 795,-
 2. Horten
  eXo
  Horten
  Regular Price 995,- Special Price 695,-
 3. Kongsberg
  eXo
  Kongsberg
  Regular Price 795,- Special Price 555,-
 4. Kongsberg
  eXo
  Kongsberg
  Regular Price 795,- Special Price 475,-
 5. Moelv
  eXo
  Moelv
  Regular Price 595,- Special Price 415,-
 6. Moss
  eXo
  Moss
  Regular Price 195,- Special Price 155,-
 7. Mysen
  eXo
  Mysen
  Regular Price 595,- Special Price 535,-
 8. Mysen
  eXo
  Mysen
  Regular Price 595,- Special Price 475,-

Se alle vores briller!