Er du en af dem, der bruger kontaktlinser hver dag? I så fald burde du give dem en fridag! Men hvorfor bør man det? Brug af kontaktlinser i længere perioder kan medføre at hornhinden ikke får nok oxygen og/eller fugt. Dette kan føre til hovedpine og irriterede øjne.

Blodårerne kan også begynde at vokse inde i hornhinden på grund af den reduserede oxygentilførsel, ifølge norsk helseinformatik.

Det er ikke for at skræmme dig, at vi informerer om dette. Men helt enkelt for at få dig til at forstå, hvor vigtigt det er med ‘brillepauser’. En aflastningsbrille som supplement til linser er ikke nødvendige at bruge så ofte, men det er en god rutine at hvile øjnene i ny og næ og give linserne en fridag eller to. Dette vil din optiker også gøre dig opmærksom på, når du køber linser.

Det er også en god idé at have et par briller liggende, hvis man bliver syg. Når man er syg, skal man ikke bruge linser, da risikoen for betændelse i øjet er høj, fordi immunforsvaret er svækket. Dette gælder også ved forkølelse og ved reaktioner i forbindelse med pollenallergi.


Køb briller her!


Se nogle af vores udvalgte briller nedenfor:

briller alle
 1. Sugar Free
  eXo
  Sugar Free
  Fra kun 395,-
 2. Capella
  eXo
  Capella
  Fra kun 595,-
 3. Bellatrix
  eXo
  Bellatrix
  Fra kun 795,-
 4. Extender
  Oakley
  Extender
  Fra kun 1395,-
 5. Objector Rx
  Oakley
  Objector Rx
  Fra kun 1395,-
 6. Elon
  Ray-Ban
  Elon
  Fra kun 1395,-
 7. rb6477
  Ray-Ban
  rb6477
  Fra kun 1395,-
 8. Decatur
  eXo
  Decatur
  Fra kun 795,-
 9. Halley
  eXo
  Halley
  Fra kun 595,-
 10. Hex Jector
  Oakley
  Hex Jector
  Fra kun 1395,-
 11. Julie
  Ray-Ban
  Julie
  Fra kun 1395,-

Se alle vores briller!