Har du oplevet at enkelte farver simpelthen ikke fungerer for dig, eller at en bestemt farve bare opleves som helt rigtig? Farven på dit hår har faktisk meget at sige, når du skal finde de perfekte briller. Her kommer en lille guide til dig, som er i tvivl om hvilken farve briller du bør vælge baseret på din hårfarve.

Varmt blond hår har undertoner af honning og bronze, og er generelt lidt mørkere. Har du varme undertoner og blond hår, bør du vælge en brille i varme farvetoner som lys brun, koral, grøn eller rød.

Blond med kolde undertoner

Koldt blond hår kendetegnes ved toner over i askefarvet og platin. Har du kolde undertoner og blond hår, bør du vælge briller i sort, blå, møstret og lyserød. Undgå briller i gule og guld toner.

Brun med varme undertoner

Varmt brunt hår er gerne mørkere, og indeholder rødbrune farvetoner. Hold dig til skildpaddemønstrede innfatninger i lyse toner, varme røde farver og grøn.

Brun med kolde undertoner

Brunetter med kolde undertoner har som regel lidt lysere farve med nuance af aske; Vælg gerne briller i sort, blå, lyserød eller skildpaddemønster.

Rødt hår

Det hævdes ofte, at rødhårede er mere hidsige end andre. Uden at rode os ud i denne diskussion, kan vi i hvert fald anbefale lidt mere hidsige farver på brillerne, hvis du har rødt hår; Overvej pangfarver, sort eller cremefarvede stel.

Sort hår

Sort hår passer selvfølgelig til sorte og mørke skildpaddemønstrede stel, men sort hår vil også give en flot contrast til lyse briller i for eksempel grønne eller røde toner.

Gråt og hvidt hår

Alle nuancer i grå giver en udmærket mulighed for at vælge ensfarvede briller i stærke klare farver. Overvej blå, rød og grøn i klare farver, men styr udenom briller i gule og brune nuancer.


Se alle vores briller her!


Se nogle af vores udvalgte briller nedenfor:

briller alle
 1. Capella
  eXo
  Capella
  Fra kun 595,-
 2. Bellatrix
  eXo
  Bellatrix
  Fra kun 795,-
 3. Sugar Free
  eXo
  Sugar Free
  Fra kun 395,-
 4. Hex Jector
  Oakley
  Hex Jector
  Fra kun 1395,-
 5. Julie
  Ray-Ban
  Julie
  Fra kun 1395,-
 6. rb4362v
  Ray-Ban
  rb4362v
  Fra kun 1395,-
 7. rb6469
  Ray-Ban
  rb6469
  Fra kun 1395,-
 8. rb7191
  Ray-Ban
  rb7191
  Fra kun 1395,-
 9. Polaris
  eXo
  Polaris
  Fra kun 795,-
 10. Extender
  Oakley
  Extender
  Fra kun 1395,-
 11. Objector Rx
  Oakley
  Objector Rx
  Fra kun 1395,-
 12. Elon
  Ray-Ban
  Elon
  Fra kun 1395,-

Se alle vores briller!