Har du oplevet at enkelte farver simpelthen ikke fungerer for dig, eller at en bestemt farve bare opleves som helt rigtig? Farven på dit hår har faktisk meget at sige, når du skal finde de perfekte briller. Her kommer en lille guide til dig, som er i tvivl om hvilken farve briller du bør vælge baseret på din hårfarve.

Varmt blond hår har undertoner af honning og bronze, og er generelt lidt mørkere. Har du varme undertoner og blond hår, bør du vælge en brille i varme farvetoner som lys brun, koral, grøn eller rød.

Blond med kolde undertoner

Koldt blond hår kendetegnes ved toner over i askefarvet og platin. Har du kolde undertoner og blond hår, bør du vælge briller i sort, blå, møstret og lyserød. Undgå briller i gule og guld toner.

Brun med varme undertoner

Varmt brunt hår er gerne mørkere, og indeholder rødbrune farvetoner. Hold dig til skildpaddemønstrede innfatninger i lyse toner, varme røde farver og grøn.

Brun med kolde undertoner

Brunetter med kolde undertoner har som regel lidt lysere farve med nuance af aske; Vælg gerne briller i sort, blå, lyserød eller skildpaddemønster.

Rødt hår

Det hævdes ofte, at rødhårede er mere hidsige end andre. Uden at rode os ud i denne diskussion, kan vi i hvert fald anbefale lidt mere hidsige farver på brillerne, hvis du har rødt hår; Overvej pangfarver, sort eller cremefarvede stel.

Sort hår

Sort hår passer selvfølgelig til sorte og mørke skildpaddemønstrede stel, men sort hår vil også give en flot contrast til lyse briller i for eksempel grønne eller røde toner.

Gråt og hvidt hår

Alle nuancer i grå giver en udmærket mulighed for at vælge ensfarvede briller i stærke klare farver. Overvej blå, rød og grøn i klare farver, men styr udenom briller i gule og brune nuancer.


Se alle vores briller her!


Se nogle af vores udvalgte briller nedenfor:


Se alle vores briller!