Brilleabe! Det kaldte de os i folkeskolen. Jeg kan sagtens huske mine runde briller med mineralglas og stel bag ørene.

Tunge metalbriller der hele tiden skal sættes på plads på næsen. Mobning er et udbredt problem blandt børn og unge, og da jeg var ung, var briller næsten synonym med mobbeoffer. Brilleabe og glasfjæs var typiske bemærkninger, der sikkert ikke var ondt ment, men stadig gjorde ondt på en lille dreng. Når man samtidig måtte gå med lap for det ene øje for at styrke det skarpe syn, kan man jo kun forestille sig, hvordan det var. Heldigvis var jeg god til idræt, som på en måde kompenserede lidt, sådan at mobningen ikke var for hård mod mig. På gymnasiet blev kontaktlinser ”redningen”.

Som voksen har det virkelig vendt sig. I dag er jeg ikke fan af kontaktlinser, men har derimod flere forskellige briller. Jeg har ca. otte par almindelige briller, retrobriller, klassiske briller og moderne briller. Derudover har jeg sportsbriller og solbriller med styrke. Jeg elsker at bruge briller, og varierer mine briller efter forskellige anledninger.

Undersøgelser viser, at børn i dag ikke bliver mobbet på samme måde som før i tiden. Briller bliver anset som fedt og sejt, og faktisk set som et modetilbehør. Takket være bedre børnebriller med lette og tynde plastikglas er børn bedre stillet i dag. Briller er ”in” i dag, og det kan vi mærke, da vi også sælger briller uden styrke som en del af et moderigtigt udseende. Kære forældre; du skal ikke gøre et stort nummer ud af det, hvis dit barn skal bruge briller, så skal det hele nok gå ganske fint af sig selv.


Køb freshe barnebriller her!

Se nogle af vores udvalgte briller nedenfor:


briller alle
 1. Horten
  eXo
  Horten
  Regular Price 995,- Special Price 795,-
 2. Horten
  eXo
  Horten
  Regular Price 995,- Special Price 695,-
 3. Kongsberg
  eXo
  Kongsberg
  Regular Price 795,- Special Price 555,-
 4. Kongsberg
  eXo
  Kongsberg
  Regular Price 795,- Special Price 475,-
 5. Moelv
  eXo
  Moelv
  Regular Price 595,- Special Price 415,-
 6. Moss
  eXo
  Moss
  Regular Price 195,- Special Price 155,-
 7. Mysen
  eXo
  Mysen
  Regular Price 595,- Special Price 535,-
 8. Mysen
  eXo
  Mysen
  Regular Price 595,- Special Price 475,-

Se alle vores briller!