Som forældre til et barn der bruger briller, er der mange ting, man bør sætte sig ind i, men det vigtigste når du skal købe briller til dit barn er, at tænke på hvilke behov barnet har. Her kommer 5 gode tips:

Det vigtigste er, at sørge for at stellet passer til dit barns alder og aktivitetsniveau. Har du et barn der har et svingende aktivitetsniveau, som både er højt og lavt, bør man overveje et par solide plastikbriller. Alternativet er metalstel, som for så vidt er mere fleksible, men også er mere udsatte for at blive bøjede.

Derefter bør man finde en brille med den rette næsestol! Næsen på børn er ikke fuldt udviklet, og næsestolen bør tage hensyn til dette både i størrelse og form. De fleste børnebriller tager som standard dette hensyn. Justerbare næsepuder kan være et godt alternativ, da man kan justerer det efter barnets næse.

Hvilke brillestel bør man vælge? Som udgangspunkt er der to typer at vælge mellem. Stænger der kan bøjes, er justerbare og kan nå hele vejen rundt om barnets ører, er perfekte for de mindste med små ører, men de er også gode at have til leg og idræt. Hvis barnet ikke behøver at have briller på hele tiden, vil standardstel være et godt alternativ. Først og fremmest da briller med denne type stel er nemme at tage af og på. En anden vigtig ting når det drejer sig om stellet, er at kontrollere, om de har affjedrede hængsler. Det giver større fleksibilitet, og kan i nogle situationer redde barnets briller, hvis de tages af hurtigt eller med en enkelt hånd. Det vil spare dig for reparation eller køb af nye briller!

En anden vigtig detalje man bør lægge mærke til, er anti-ripe behandling eller såkaldt hærdning af brilleglasset. Det koster 199 kr mere, men vil absolut være det hele værd i længden.

Et sidste lille tip: Børn er modebevidste! Tag barnet med i beslutningen om farve og stil, når du har udvalgt brillerne med de bedste kriterier for dit barn. Det vil give barnet en god følelse, og de bliver mere tilbøjelige til at passe godt på brillerne og bruge dem med stolthed. Husk at briller er cool!


Se alle vores briller for barn her!

Se nogle af vores udvalgte briller nedenfor:


briller alle
 1. Horten
  eXo
  Horten
  Regular Price 995,- Special Price 795,-
 2. Horten
  eXo
  Horten
  Regular Price 995,- Special Price 695,-
 3. Kongsberg
  eXo
  Kongsberg
  Regular Price 795,- Special Price 555,-
 4. Kongsberg
  eXo
  Kongsberg
  Regular Price 795,- Special Price 475,-
 5. Moelv
  eXo
  Moelv
  Regular Price 595,- Special Price 415,-
 6. Moss
  eXo
  Moss
  Regular Price 195,- Special Price 155,-
 7. Mysen
  eXo
  Mysen
  Regular Price 595,- Special Price 535,-
 8. Mysen
  eXo
  Mysen
  Regular Price 595,- Special Price 475,-

Se alle vores briller!