Som forældre til et barn der bruger briller, er der mange ting, man bør sætte sig ind i, men det vigtigste når du skal købe briller til dit barn er, at tænke på hvilke behov barnet har. Her kommer 5 gode tips:

Det vigtigste er, at sørge for at stellet passer til dit barns alder og aktivitetsniveau. Har du et barn der har et svingende aktivitetsniveau, som både er højt og lavt, bør man overveje et par solide plastikbriller. Alternativet er metalstel, som for så vidt er mere fleksible, men også er mere udsatte for at blive bøjede.

Derefter bør man finde en brille med den rette næsestol! Næsen på børn er ikke fuldt udviklet, og næsestolen bør tage hensyn til dette både i størrelse og form. De fleste børnebriller tager som standard dette hensyn. Justerbare næsepuder kan være et godt alternativ, da man kan justerer det efter barnets næse.

Hvilke brillestel bør man vælge? Som udgangspunkt er der to typer at vælge mellem. Stænger der kan bøjes, er justerbare og kan nå hele vejen rundt om barnets ører, er perfekte for de mindste med små ører, men de er også gode at have til leg og idræt. Hvis barnet ikke behøver at have briller på hele tiden, vil standardstel være et godt alternativ. Først og fremmest da briller med denne type stel er nemme at tage af og på. En anden vigtig ting når det drejer sig om stellet, er at kontrollere, om de har affjedrede hængsler. Det giver større fleksibilitet, og kan i nogle situationer redde barnets briller, hvis de tages af hurtigt eller med en enkelt hånd. Det vil spare dig for reparation eller køb af nye briller!

En anden vigtig detalje man bør lægge mærke til, er anti-ripe behandling eller såkaldt hærdning af brilleglasset. Det koster 199 kr mere, men vil absolut være det hele værd i længden.

Et sidste lille tip: Børn er modebevidste! Tag barnet med i beslutningen om farve og stil, når du har udvalgt brillerne med de bedste kriterier for dit barn. Det vil give barnet en god følelse, og de bliver mere tilbøjelige til at passe godt på brillerne og bruge dem med stolthed. Husk at briller er cool!


Se alle vores briller for barn her!

Se nogle af vores udvalgte briller nedenfor:


briller alle
 1. Sugar Free
  eXo
  Sugar Free
  Fra kun 395,-
 2. Capella
  eXo
  Capella
  Fra kun 595,-
 3. Bellatrix
  eXo
  Bellatrix
  Fra kun 795,-
 4. Extender
  Oakley
  Extender
  Fra kun 1395,-
 5. Objector Rx
  Oakley
  Objector Rx
  Fra kun 1395,-
 6. Elon
  Ray-Ban
  Elon
  Fra kun 1395,-
 7. rb6477
  Ray-Ban
  rb6477
  Fra kun 1395,-
 8. Decatur
  eXo
  Decatur
  Fra kun 795,-
 9. Halley
  eXo
  Halley
  Fra kun 595,-
 10. Hex Jector
  Oakley
  Hex Jector
  Fra kun 1395,-
 11. Julie
  Ray-Ban
  Julie
  Fra kun 1395,-

Se alle vores briller!