mann med svømmebriller og bar overkropp

Brug svømmebriller med styrke og se godt både over og under vand. Med gode svømmebriller er det uproblematisk at holde øjnene åbne under vand, således at du kan se hvor du svømmer og om du kommer for tæt på andre i banen. Men hvis dit syn ikke er perfekt, hjælper det altså ikke så meget med almindelige svømmebriller.

For et par få hundrede kroner får du tætte, gode svømmebriller som produceres efter ordre du fra værdierne på din brilleseddel, og monteret og kvalitetssikret af vores egne brillespecialister. "Rigtig tilfreds med brillerne, de er behagelige og sidder godt," skriver en tilfreds kunde som har købt svømmebriller hos os. "Passer godt og holder tæt. Dejligt at kunne få dem med styrke," skriver en anden. "Passet godt til det de skal bruges til. Meget tilfreds," siger en tredje. Du kan også prøve!

Se godt og skarpt i poolen og på stranden.

Det er muligvis først og fremmest nærsynede som lider af ikke at kunne se klart i poolen eller på stranden, men alle som behøver synskorrektion vil få bedre komfort med svømmebriller med rigtig styrke. Er du blandt dem som til dagligt bruger almindelige briller i svømmehallen, har du en skøn aha-oplevelse i vente. Svømmebriller gør det meget lettere at svømme med rigtig teknik, og du behøver ikke at bekymre dig om at brillerne havner på bunden af bassinet. Med svømmebriller kan du også springe og hoppe fra bassinkanten! Er du vandt til at bruge svømmebriller uden styrke, vil du også opleve en verden af forskel: Ikke flere ublide møder med bassinkanten, ikke flere anfald af panik når du ikke kan se hvor dine børn befinder sig. Apropos børn: Børn som behøver synskorrektion vil også få stor glæde af svømmebriller med rigtig styrke, specielt hvis de stadig bliver trænet i at svømme.

Køb Danmarks billigste svømmebriller med styrke på nettet.

Extra Optical har Danmarks billigste briller, også sportsbriller. Vi sælger kun via internettet, og har yderst lave driftsomkostninger. Vi har ingen dyre lokaler, og vi har få men dygtige og effektive medarbejdere. Skulle du finde de samme briller til lavere pris hos en anden dansk optiker, betaler vi prisforskellen tilbage. Priserne i netbutikken inkluderer standardglas med én styrke. Vi kan også tilpasse svømmebriller med progressive glas til dig, og som en af få optikere kan vi desuden tilbyde svømmebriller med korrektion til skæve hornhinder. Bestillingen foretager du hurtigt og enkelt fra sofakrogen. Vælg svømmebrillen i netbutikken, indtast værdierne fra din brilleseddel eller send den til os på e-mail, og få dine briller hjem i postkassen i løbet af et par få dage. Bestil et par svømmebriller med styrke i dag og oplev forskellen!

Høj-lav
Filter
Passer til
 1. 5
 2. 5
 3. 3
Mærke
eXo Swim
eXo Active
eXo Rough
eXo Alpine
eXo Protect
eXo KIDS swim
størrelse
Medium
Large
Form
CatEye
Pilot
Rektangulær
Rund
Stel
Fuldt stel
Materiale
 1. 7
Farve
 1. 2
 2. 1
 3. 2
 4. 2
Pris
Fra DKK til DKK
Andre
 1. 6
   1. Large
    Dykkermaske med styrke
    eXo Swim
    Dykkermaske med styrke
    1395,-
    Ønskeliste
   2. 150 mm Large
    Stup
    eXo Swim
    Stup
    995,-
    Ønskeliste
   3. 140 mm Large
    Bade
    eXo KIDS swim
    Bade
    795,-
    Ønskeliste
   4. 140 mm Large
    Bade
    eXo KIDS swim
    Bade
    795,-
    Ønskeliste
   5. 150 mm Large
    Plask
    eXo Swim
    Plask
    995,-
    Ønskeliste
   6. 150 mm Large
    Plask
    eXo Swim
    Plask
    995,-
    Ønskeliste
   7. 150 mm Large
    Plask
    eXo Swim
    Plask
    995,-
    Ønskeliste

   7 Glasses found

   Høj-lav