mann med sportsbriller og ski

Skibriller med styrke for top komfort til langrendsløb!Findes der større lykke end at glide gennem et snedækket landskab på gode langrendsski? Svaret er ja: At glide gennem et snedækket landskab på gode langrendsski med skarpt syn og korrekt solbeskyttelse.

Almindelige solbriller kan være en fin allround-løsning for dem som kun står på ski en gang i mellem, men er du blandt de ivrige langrendsløbere er et par gode skibriller med styrke en (lille) investering som du ikke vil fortryde. Maks UV-beskyttelse er alfa og omega når du skal vælge skibriller. Kombinationen af stråling fra solen og rejektioner fra sneen gør skiløbere ekstra udsatte for sneblindhed, selv i overskyet vejr. Vælg skibriller med anti-reflektionsbelægning for bedst mulig beskyttelse. Skibriller bør også være lette og brudsikre, og det er en fordel hvis de har gummistropper på stængerne for ekstra greb og fasthed.

Skibriller for alle typer synskorrektion.

Hos Extra Optical får du skibriller med styrke for alle typer synskorrektioner. Priserne som du ser i netbutikken inkluderer standard enkeltstyrkeglas, men vi tilpasser også progressive glas. Vil du have ekstra lette skibriller, kan du også opgradere til tyndere glas. Vores skibriller har to lag med glas, hvor glasset med styrke er påsat på indersiden af det farvede yderglas. Dette bidrager til at brillerne ikke så let dugger, og gør det nemmere at rengøre det indvendige glas. På flere af vores modeller er det muligt at vippe det yderste glas op hvis lysforholdene ændrer sig, eller hvis du skal en lille tur indendørs. Vi har også modeller med skiftbare frontglas, som giver dig perfekt beskyttelse uanset vejr- og lysforhold. Skibrillerne i vores udvalg egner sig lige så godt til cykling som til langrend, hvilket er til stor glæde for vores kunder som kan lide at være aktive hele året.

Extra Optical har som mål at altid at have Danmarks billigste briller med styrke, og skibriller er ingen undtagelse. Skulle du finde tilsvarende skibriller til lavere pris hos en anden optiker i Danmark, refunderer vi prisforskellen. Vi har også som mål at vores kunder skal være 100% tilfredse med deres brillekøb, hver gang. Hvis du mod formodning ikke bliver tilfreds med dine skibriller, har du 30 dages fuld returret, uanset grund. Du kan vælge mellem at få nye briller eller pengene tilbage. Find dig et par seje skibriller i netbutikken, indtast brillestyrken eller send os brilleseddelen til os på mail, og då dine briller hjem i postkassen i løbet af et par få dage. Vi ses til løbet!

Høj-lav
Filter
Passer til
 1. 9
 2. 9
Mærke
eXo Swim
eXo Active
eXo Rough
eXo Alpine
eXo Protect
eXo KIDS swim
størrelse
Medium
Large
Form
CatEye
Pilot
Rektangulær
Rund
Stel
Fuldt stel
Materiale
 1. 9
Farve
 1. 3
 2. 2
 3. 2
 4. 1
 5. 3
 6. 1
 7. 1
 8. 1
Pris
Fra DKK til DKK
Andre
 1. 9
   1. 140 mm Large
    Östhammar
    eXo Active
    Östhammar
    795,-
   2. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glas
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glas
    1395,-
   3. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glas
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glas
    1395,-
   4. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glas
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glas
    1395,-
   5. 135 mm Medium
    Kalmar
    eXo Protect
    Kalmar
    595,-
   6. 135 mm Medium
    Kalmar
    eXo Protect
    Kalmar
    795,-
   7. 140 mm Large
    Östhammar
    eXo Active
    Östhammar
    795,-
   8. 140 mm Large
    Östhammar
    eXo Protect
    Östhammar
    795,-
   9. 135 mm Medium
    Ronneby
    eXo Protect
    Ronneby
    795,-

   9 Glasses found

   Høj-lav