mann med sykkelbriller og hjelm på sykkel

Cykelbriller med styrke sikrer trygge og gode cykeloplevelser! Fart, frihed og fred til at tænke: Cykelsporten har mange fordele du over bare at lade dig holde dig i form. Hvis vi skal være helt ærlige med os selv, er det også ret så sjovt med al det fede udstyr der findes!

På listen over det absolut uundværlige udstyr, bør der stå cykelbriller, og hvis dit syn ikke er helt perfekt: Cykelbriller med styrke. Almindelige briller behøver UV-beskyttelse og sammenlignet med almindelige solbriller er de heller ikke beregnede til mursten, kviste og fald. Gode cykelbriller med korrekt styrke vil give dig en helt anden cykeloplevelse, uanset dit præsentation- og ambitionsniveau. Cykelbriller sidder godt og stabilt, er ikke i vejen for sidesynet, glider ikke, dugger minimalt og giver i det hele talt meget bedre sikkerhed end almindelige briller og solbriller med styrke.

Cykelbriller til alle forhold og behov!

God solbeskyttelse er et must for optimal sikkerhed på vejen og for at kunne nyde cykelturen til fulde. Alle vores cykelbriller har to lag med glas: Et indre glas med styrke, og et farvet ydreglas som beskytter mod sol, støv, insekter og de fleste andre ubehageligheder, dog undtagen hensynsløse bilister. På nogle modeller kan ydreglasset vippes op hvis for eksempel cykler ind i en mørk tunnel eller når solen går ned. Vi har også cykelbriller med skiftbare ydreglas i forskellige farver, således at du altid har optimal beskyttelse uanset sol- og vejrforholdene. Priserne i netbutikken inkluderer standard enkeltstyrkeglas, men vi kan også lave cykelbriller med progressive glas og med korrektion for skæve hornhinder. Tag gerne kontakt til vores kundeservice for vejledning hvis du behøver progressive glas, da det ikke er alle stel som egner sig lige godt.

Vi har Danmarks billigste cykelbriller med styrke!

Danmarks billigste cykelbriller med styrke får du her hos Extra Optical. Det betyder at du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Som en netbutik har vi meget lavere driftsomkostninger end almindelige optikere, og kan derfor give dig prisgaranti: Finder du tilsvarende cykelbriller til lavere pris et andet sted i Danmark, refunderer vi forskellen. "Jeg er sååå tilfreds med mine cykelbriller. Helt fantastisk. Nu slipper jeg for at bruge to par briller. Kan anbefales," skriver Janne, en af vores tilfredse kunder. VI ønsker også af du skal blive ellevild af fryd over dine cykelbriller, så skulle de mod formodning ikke leve op til dine forventninger, får du nye briller eller pengene tilbage. Vælg stel i netbutikken, indtast brillestyrke og bestil. Så får du byens sejeste cykelbriller hjem i postkassen om et par få dage. Rul afsted!

Høj-lav
Filter
Mærke
eXo Swim
eXo Active
eXo Rough
eXo Alpine
eXo Protect
eXo KIDS swim
størrelse
Medium
Large
Form
CatEye
Pilot
Rektangulær
Rund
Stel
Fuldt stel
Materiale
 1. 6
Farve
 1. 2
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 2
Pris
Fra DKK til DKK
Andre
 1. 6
   1. 140 mm Large
    Floyd
    eXo Active
    Floyd
    795,-
    Ønskeliste
   2. 142 mm Large
    Ronneby
    eXo Active
    Ronneby
    795,-
    Ønskeliste
   3. 140 mm Large
    Östhammar
    eXo Active
    Östhammar
    795,-
    Ønskeliste
   4. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glas
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glas
    1395,-
    Ønskeliste
   5. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glas
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glas
    1395,-
    Ønskeliste
   6. 140 mm Large
    Östhammar
    eXo Active
    Östhammar
    795,-
    Ønskeliste

   6 Glasses found

   Høj-lav