Beskyttelsesbriller med styrke giver komfort og sikkerhed i udsatte omgivelser! Udsætter du dine øjne for risiko på jobbet eller i fritiden? Almindelige briller er lavet for at du skal se godt du når du befinder dig i almindelige daglige aktiviteter, ikke for at beskytte dine øjne. Får du gnister, savsmuld eller andre (u)identificerede flyvende objekter i ansigtet, risikerer du ødelagte briller og i værste fald knuste glas og skår i øjnene.

mann med vernebriller som sager med en kappsag

Mange "løser" problemet ved at bruge beskyttelsesbriller uden styrke over almindelige briller, men det er heller ikke ideelt. For det første er det ikke særlig behageligt, og for det andet bliver beskyttelsen ikke optimal. Med stor sandsynlighed vil beskyttelsesbrillerne heller ikke sidde som de skal, og de beskytter heller ikke dine øjne hele vejen rundt om stellet. Prøv et par beskyttelsesbriller med styrke, og se om det ikke bliver en hel anden oplevelse!

Rigtig øjenbeskyttelse med tilpassede beskyttelsesbriller. Du får kun et par øjne, og de skal virke indtil at du bliver gammel og grå. Tag ikke unødvendige chancer. For et par få hundrede kroner kan du nemt beskytte dig mod både små og mere alvorlige, måske permanente skader. Skal beskyttelsesbrillerne bruges på din arbejdsplads, bør du undersøge om din arbejdsgiver er villig til at dække omkostningerne. Vores beskyttelsesbriller er lavet til at kunne tåle belastninger, og er udformede med 360 graders beskyttelse. Glassene er af polykarbonat, et let og nærmest brudsikkert materiale. Alle beskyttelsesbrillerne som du køber hos os er CE-godkendte. Uanset om du er håndværker eller hobbysnedker, er et par gode sikkerhedsbriller med styrke en lille investering som kan gøre stor forskel for din sikkerhed og dit velbefindende.

Danmarks billigste sikkerhedsbriller med styrke får du hos Extra Optical.

ExtraOptical har solgt Danmarks billigste briller siden 2010. Vi er en ren netbutik med lave driftsomkostninger, og kan derfor sælge briller af høj kvalitet til uovervindelige priser. Når du handler hos os får du prisgaranti: Finder du de samme beskyttelsesbriller til lavere pris et andet sted i Danmark, betaler vi forskellen tilbage. Bestillingen foretages på få minutter. Først vælger du hvilken beskyttelsesbrille du ønsker, og derefter indtaster du værdierne fra din brilleseddel for at få den rette styrke. Du kan også bare sende os brilleseddelen på mail og lad os håndtere detaljerne, uden tillæg i prisen. Dine beskyttelsesbriller bliver produceret efter ordre og monteret af vores egne brillespecialister i Trondheim, før at du får dem hjem i postkassen nogle få dage efter at du har bestilt. Det bliver ikke nemmere. Tag dig godt af dine øjne, bestil et par beskyttelsesbriller med styrke i dag!

Filter
Passer til
 1. 6
 2. 6
Mærke
eXo Swim
eXo Active
eXo Rough
eXo Alpine
eXo Protect
eXo KIDS swim
størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Pilot
Rektangulær
Rund
Stel
Fuldt stel
Materiale
 1. 6
Farve
Gul
Sort
Grøn
Lyserød
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Sølv
Orange
Hvid
Blå
Blank
Pris
Fra to
Other
 1. 6
Høj-lav
 1. 135 mm Medium
  Brottøy
  eXo Protect
  Brottøy
  Regular Price 995,- Special Price 696,50
  Ønskeliste
 2. 140 mm Large
  Kirkøy
  eXo Protect
  Kirkøy
  Regular Price 995,- Special Price 696,50
  Ønskeliste
 3. 135 mm Medium
  Kalmar
  eXo Protect
  Kalmar
  Regular Price 795,- Special Price 556,50
  Ønskeliste
 4. 140 mm Large
  Östhammar
  eXo Protect
  Östhammar
  Regular Price 795,- Special Price 556,50
  Ønskeliste
 5. 145 mm Large
  Östersund
  eXo Protect
  Östersund
  Regular Price 995,- Special Price 696,50
  Ønskeliste
 6. 135 mm Medium
  Ronneby
  eXo Protect
  Ronneby
  Regular Price 795,- Special Price 556,50
  Ønskeliste

6 Glasses found

Høj-lav