Sportsbriller med styrke til jogging og løb! At det ikke er udstyret det kommer an på, er måske endnu sandere for løb end for nogen anden sportsgren. Men når det så er sagt, er der ikke noget der ødelægger løbeglæden mere end udstyr som klemmer, gnaver, glider eller på anden måde irriterer!

Løbebriller med styrke
Høj-lav
 1. One size
  Rebellion
  eo Active
  Rebellion
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 2. One size
  Flipper m/5 glass
  Ønskeliste
 3. One size
  Biddi
  Chercher
  Biddi
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 4. One size
  Alta
  Chercher
  Alta
  Fra kun 1295,-
  Ønskeliste
 5. One size
  Rapter
  Chercher
  Rapter
  Fra kun 1295,-
  Ønskeliste
 6. One size
  Giselle
  eo Active
  Giselle
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste

6 Glasses found

Høj-lav

Det gælder selvfølgelig også sportsbriller. Udover at sikre hvor du sætter benene, skal gode løbebriller beskytte dine øjne mod solstråling og støv, være lette og stærke, sidde godt på hovedet og ikke dugge selv om at du bliver varm og svedig. Derfor har vi her hos ExtraOptical sammensat du udvalg af fede sportsbriller som er ideelle til løb, uanset om du bare skal du at jogge eller om du sigter mod den næste maraton. Er du den alsidige type kan du sagtens bruge de samme briller til cykling og langrendsski.

Tilpas dine løbebriller til alle slags lys- og vejrforhold.

En af de helt store fordele ved løb som sportsgren, er at du kan træne stortset hvor som helst og når som helst. Udfordringen er at finde en løbebrille som du kan bruge både i strålende solskin, langs mørke veje og i gråvejr. Løsningen? Sportsbriller med udskift bare glas! Mange af vores modeller har op til fem glas i forskellige farver, som er lette at klipse af og på. På denne måde kan du nemt tilpasse brillerne til dagens lys- og vejrforhold, således at du altid kan se godt og samtidig har optimal UV-beskyttelse. Alle vores løbebriller har to lag glas, hvor glasset med styrke er fastet i en ramme på indersiden af det farvede frontglas. Dette bidrager til god luftning og reducerer dugningen til et minimum. Styrken tilpasser vi til alle typer synskorrektioner, også skæve hornhinder og samsynsproblemer.

Gode løbebriller du ikke behøver at være bange for.

ExtraOptical har som mål at tilbyde Danmarks billigste briller, inklusiv sportsbriller med styrke. Vi synes nemlig at alle burde kunne forkæle sig med briller som passer til favoritsporten, og som ren netbutik med lave driftsomkostninger, har vi gjort det muligt for dig at købe kvalitetsbriller til lavere priser end noget andet sted i Danmark. "Jeg har længe ledt efter sportsbriller med styrke, da mine øjne ikke tåler linser. Jeg har endelig fundet en butik som sælger normale sportsbriller til god pris, som jeg ikke behøver at være hysterisk bange for at miste/ødelægge," skriver Erik. Lyder det fristende? Klik dig ind på vores netbutik og bestil et par fede løbebriller allerede i dag!