Cykelbriller med styrke sikrer trygge og gode cykeloplevelser! Fart, frihed og fred til at tænke: Cykelsporten har mange fordele du over bare at lade dig holde dig i form. Hvis vi skal være helt ærlige med os selv, er det også ret så sjovt med al det fede udstyr der findes!

Cykelbriller med styrke
Høj-lav
 1. 140 mm One size
  Rx Sport
  eo Active
  Rx Sport
  Fra kun 1195,-
  Ønskeliste
 2. Medium
  Oakley Flight Insert
  Ønskeliste
 3. Medium
  Oakley Radar Insert
  Ønskeliste
 4. Medium
  Oakley Sutro/Encoder Insert
  Ønskeliste
 5. Medium
  Oakley Jawbreaker Insert
  Ønskeliste
 6. One size
  Rapter
  Chercher
  Rapter
  Fra kun 1295,-
  Ønskeliste
 7. One size
  Ke9022 Photochromic
  Ønskeliste
 8. One size
  Ke-9032 Photochromic
  Ønskeliste
 9. One size
  Ke9408 Photochromic
  Ønskeliste
 10. One size
  Ke-X75 Photochromic
  Ønskeliste
 11. One size
  Ke-X76 Photochromic
  Ønskeliste
 12. One size
  Ke9022 Photochromic Anti-Fog
  Ønskeliste
 13. One size
  Ke-9032 4 Lens
  Ønskeliste
 14. One size
  Ke9408 - 5 Lens
  Ønskeliste
 15. One size
  Ke-9412 4 Lens
  Ønskeliste
 16. One size
  Ke-KIDS
  Kapvoe
  Ke-KIDS
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 17. One size
  Ke-X62 3 Lens
  Kapvoe
  Ke-X62 3 Lens
  Fra kun 695,-
  Ønskeliste
 18. One size
  Ke-X75
  Kapvoe
  Ke-X75
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 19. One size
  Ke-X76
  Kapvoe
  Ke-X76
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 20. One size
  G1 Photochromic
  Wtd
  G1 Photochromic
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 21. One size
  Flipper m/5 glass
  Ønskeliste

Glasses found 1-21 of 25

Side
Høj-lav

På listen over det absolut uundværlige udstyr, bør der stå cykelbriller, og hvis dit syn ikke er helt perfekt: Cykelbriller med styrke. Almindelige briller behøver UV-beskyttelse og sammenlignet med almindelige solbriller er de heller ikke beregnede til mursten, kviste og fald. Gode cykelbriller med korrekt styrke vil give dig en helt anden cykeloplevelse, uanset dit præsentation- og ambitionsniveau. Cykelbriller sidder godt og stabilt, er ikke i vejen for sidesynet, glider ikke, dugger minimalt og giver i det hele talt meget bedre sikkerhed end almindelige briller og solbriller med styrke.

Cykelbriller til alle forhold og behov!

God solbeskyttelse er et must for optimal sikkerhed på vejen og for at kunne nyde cykelturen til fulde. Alle vores cykelbriller har to lag med glas: Et indre glas med styrke, og et farvet ydreglas som beskytter mod sol, støv, insekter og de fleste andre ubehageligheder, dog undtagen hensynsløse bilister. På nogle modeller kan ydreglasset vippes op hvis for eksempel cykler ind i en mørk tunnel eller når solen går ned. Vi har også cykelbriller med skiftbare ydreglas i forskellige farver, således at du altid har optimal beskyttelse uanset sol- og vejrforholdene. Priserne i netbutikken inkluderer standard enkeltstyrkeglas, men vi kan også lave cykelbriller med progressive glas og med korrektion for skæve hornhinder. Tag gerne kontakt til vores kundeservice for vejledning hvis du behøver progressive glas, da det ikke er alle stel som egner sig lige godt.

Vi har Danmarks billigste cykelbriller med styrke!

Danmarks billigste cykelbriller med styrke får du her hos Extra Optical. Det betyder at du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Som en netbutik har vi meget lavere driftsomkostninger end almindelige optikere, og kan derfor give dig prisgaranti: Finder du tilsvarende cykelbriller til lavere pris et andet sted i Danmark, refunderer vi forskellen. "Jeg er sååå tilfreds med mine cykelbriller. Helt fantastisk. Nu slipper jeg for at bruge to par briller. Kan anbefales," skriver Janne, en af vores tilfredse kunder. VI ønsker også af du skal blive ellevild af fryd over dine cykelbriller, så skulle de mod formodning ikke leve op til dine forventninger, får du nye briller eller pengene tilbage. Vælg stel i netbutikken, indtast brillestyrke og bestil. Så får du byens sejeste cykelbriller hjem i postkassen om et par få dage. Rul afsted!