Boldsportbriller som tåler det hele! Boldspil er en social og sjov måde at holde sig i form på, men helt risikofrit er det ikke – specielt ikke hvis du bruger briller. Risikoen for øjenskader er i den grad højere end ved andre sportsgrene, og almindelige briller har ingenting at gøre i hallen eller på banen. Sportsbriller af cykelbrille-typen er heller ikke lavet i sinde på hårde baller og flyvende albuer.

Boldsportsbriller med styrke
Høj-lav
 1. One size
  Rauer
  eo Rough
  Rauer
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 2. One size
  Duluth (barn)
  Ønskeliste
 3. One size
  Hovedbilede af brillen Värnamo, fra eXo Selection. En rektangulær, sort brille med fuldt stel.
  eo Rough
  Joaquin
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 4. One size
  Flash
  eo Rough
  Flash
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 5. One size
  Griffin
  eo Rough
  Griffin
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste

5 Glasses found

Høj-lav

Her hos ExtraOptical finder du derfor et stort udvalg af fede sportsbriller med polykarbonatglas som er specielt designet til boldspil, og som tåler mindst lige så mange bank som du gør! Et af de vigtigste krav til gode boldsportsbriller er at de skal sidde som støbt. Alle vores modeller har en rem som fæstes rundt om hovedet og som sørger for at dine briller holder sig selv på plads, uanset hvor mange ben og arme og grove bevægelser de bliver udsat for. Alle vores stel har desuden et beskyttende lag langs indersiden, som sørger for at trykket fra eventuelle slag og stød fordeles over hele fladen.

Boldsportsbriller med styrke for alle typer synskorrektion.

ExtraOptical leverer sportsbriller rigtig styrke uanset hvilken slags synskorrektion du har brug for. Priserne du ser i netbutikken inkluderer standard enkeltstyrkeglas med eller uden korrektion til skæve hornhinder, men du kan også få boldsportsbriller til samsynsproblemer eller med progressive glas. Det er hurtigt og enkelt at bestille. Først vælger du et sejt stel som du synes om, måske i en farve som matcher sportsdragten? Derefter indtaster du brillestyrke, pupildistance og andre oplysninger fra din brilleseddel. (Hvis du synes at denne etape er forvirrende, kan du bare sende os en kopi af brilleseddelen på MMS eller mail, og så klarer vi resten.) Til sidst vælger du om du ønsker at opgradere til tyndere glas for ekstra lette briller, tilføjer eventuelt tilbehør og indsender bestillingen. Dine sportsbriller bliver produceret efter ordre, og kommer hjem i din postkasse efter én til to uger.

Danmarks billigste sportsbriller til bold-idræt.

ExtraOptical har som mål at tilbyde landets billigste briller, også sportsbriller med styrke, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi køber glas og stel fra de samme leverandører som alle andre optikere, men som ren netbutik har vi meget lavere driftsomkostninger. Derfor kan vi altid tilbyde dig sportsbriller af topkvalitet til uovervindelige priser! Det garanter vi: Finder du de samme sportsbriller til lavere pris et andet sted i Danmark, refunderer vi prisforskellen. De fleste er vilde med vores sportsbriller, men skulle du være blandt de få som ikke er begejstrede, lover vi at ikke at tage det (alt for) personligt. Hvis dine briller ikke lever op til dine forventninger, har du 30 dages fuld returret – uanset grund. Du kan vælge et andet par briller i stedet eller få pengene tilbage. Overbevist? Bestil et par seje boldsportsbriller i dag, det vil du ikke fortryde!