Sportsbriller med styrke til aktive børn og teenagere.Sportsbriller med styrke er et must for børn og unge som er glade for at dyrke idræt, og som også behøver synskorrektion. Selv om almindelige børnebriller også er lavet til at kunne tåle aktiv leg og udfoldelse, sætter mange idrætsgrene brillerne på prøve på et helt andet plan.

Sportsbriller med styrke til børn
Høj-lav
 1. One size
  Nollie (barn 2-6)
  Ønskeliste
 2. One size
  Hovedbilde av brillen Kjøkøy
  Ønskeliste
 3. One size
  Duluth (barn)
  Ønskeliste
 4. One size
  Griffin
  eo Rough
  Griffin
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 5. One size
  Idsal (barn 2-6)
  Ønskeliste
 6. One size
  Bonzai
  eo Alpine
  Bonzai
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 7. One size
  Tago (barn 2-6)
  Ønskeliste
 8. One size
  Dykkermaske med styrke
  Ønskeliste
 9. One size
  Heldekkende dykkemaske med styrke
  Ønskeliste
 10. One size
  Heldekkende maske med styrke
  Ønskeliste
 11. One size
  Bade
  eo KIDS swim
  Bade
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste

11 Glasses found

Høj-lav

Speciallavede sportsbriller sørger for maksimal komfort, sikkerhed og idrætsglæde, også for børn og teenagere. Sportsbriller har som regel en større ramme end almindelige briller, noget som giver en bedre absorbering og fordeling af tryk ved eventuelle fald eller slag. Sportsbriller til børn har også en pasform som er tilpasset den sportsgren som barnet udøver, og har ofte en rem rundt om hovedet som sikrer at brillerne altid sidder trygt og godt på plads.


Sportsbriller af høj kvalitet til alle typer børne- og ungdomssportsgrene.

Her hos Extra Optical tilpasser vi glas med rigtig styrke til alle typer sportsbriller: Skibriller, svømmebriller og briller til hal- og baneaktiviteter. Alle vores sportsbriller er af den samme gode kvalitet som du finder hos almindelige optikere. Vores skibriller til børn og unge kommer i et stort udvalg af friske farver, og giver den bedste beskyttelse mod solstråling og refleksioner fra sneen. Svømmebriller med styrke gør det derudover muligt at se skarpt både over og under vand. Som en af de få optikere i Danmark tilbyder vi også svømmebriller med korrektion til skæve hornhinder (astigmatisme). Uanset om det er på fodboldbanen, på skibakkerne eller i svømmehallen at dit barn kan lide at udfolde sig, har vi sportsbriller som giver barnet gode idrætsoplevelser og du som forælder får ro i sjælen.


Danmarks billigste sportsbriller med styrke for børn og unge.

Extra Optical har som mål at tilbyde Danmarks billigste sportsbriller med styrke til børn og teenagere, så finder du tilsvarende sportsbriller til lavere pris hos en anden dansk optiker, giver vi dig forskellen tilbage. Priserne som du ser i netbutikken er inklusiv standard brilleglas med styrke, men du kan også vælge flere forskellige slags tyndere glas for en ekstra let sportsbrille. Bestillingen foretages på få minutter, og har du brug for råd om brillevalg eller hjælp til at tolke brilleresepten, er det bare at kontakte vores venlige kundeservice. Når du køber briller hos Extra Optical har du altid 30 dages fuld returret, uanset grund. Skulle dit barn mod formodning ikke blive tilfreds med sine sportsbriller, får I nye briller eller pengene tilbage. Giv dit barn den bedst mulige øjenbeskyttelse i dag!