Seje solbriller med styrke til enhver stil og smag! Alle som bruger briller, bør også have mindst et par solbriller med styrke. Hos ExtraOptical finder du solbriller med styrke til enhver smag!

Solbriller med styrke
Ray-Ban Wayfarer Solbriller med styrke på en benk

At købe solbriller med styrke på nettet er nemt og sikkert. Vælg først det fedeste Ray-Ban stel fra vores netbutik. Står valget mellem flere, kan vores virtuelle prøverum hjælpe dig med at bestemme dig – eller køb dem bare alle sammen!

Du går aldrig fejl med solbriller fra Ray-Ban! Kultmærket har i mange årtier prydet de mest stilsikre kendissers næsetipper, alt fra Marilyn Monroe til Victoria Beckham, fra James Dean til Barack Obama (samt *ahem* Justin Bieber og Paris Hilton, men ingen er perfekte). Indtast så informationer om brillestyrke (vores kundeservice hjælper gerne, hvis der er noget som du er i tvivl om), vælg type og farve på solbrilleglassene og afsend bestillingen. Dine solbriller bliver herefter tilpasset, monteret og kvalitetstjekket af vores brilleeksperter i Trondheim, og efter et par få dage får du dem hjem i postkassen. Det bliver ikke nemmere!

Ray-Ban: Opfinderen af solbriller og verdens mest kendte solbrillemærke.

I luftfartens spæde barndom var piloterne ofte plagede af, at de blev blændede af solen. En løjtnant i den amerikanske luftstyrke tog kontakt til optikerselskabet Bausch & Lomb for at høre om de kunne hjælpe med at finde en løsning på problemet. Det kunne de, og i 1937 registrerede Bausch & Lomb verdens første solbrillepatent for modellen Ray-Ban Aviator. Konceptet fandt hurtigt vejen fra militæret og ind i modeverdenen, og i de kommende årtier kom de ikoniske solbrillemodeller fra Ray-Ban som perler på en snor. Filmklassikere som Breakfast at Tiffany's og The Blues Brothers befæstede Ray-Ban som Hollywoods førstevalg når det kom til solbriller, en position som mærket har beholdt frem til den dag i dag.

Derfor bør du købe Ray-Ban solbriller med styrke hos Extra Optical

Der er mange gode grunde til at bestille dine Ray-Ban solbriller med styrke fra Extra Optical, Danmarks ledende optiker på nettet I vores netbutik finder du altid massevis af solbrillestel fra Ray-Ban at vælge imellem, uanset om du vil gå i Tom Cruises fodspor med et par klassiske Aviator-solbriller eller foretrækker en kæk model fra Ray-Bans nyeste kollektion. Som ren netbutik har vi lave driftsomkostninger, og kan tilbyde dig Ray-Ban solbriller med styrke billigere end nogen anden optiker i Danmark. Det garanterer vi, til og med: Finder du de samme Ray-Ban briller til lavere pris et andet sted, refunderer vi forskellen. Skulle du mod formodning konkludere at dine Ray-Ban solbriller ikke lever op til dine forventninger, bytter vi dem til et andet par eller giver dig pengene tilbage. Du har ingenting at tabe, bestil i dag!

Shop By
Vi kan ikke finde nogen produkter som matchede dine valg.

Ønsker du dig et par pilot-solbriller? Så er du i godt selskab. De første pilot-solbriller blev lavet af Ray-Ban til amerikanske piloter i slutningen af 1920-tallet, og pilotstilen er blevet en klassiker som aldrig går af mode. Wayfarer-solbrillene blev også først introduceret af Ray-Ban. Wayfarer-stilen blev udødeliggjort af filmikonerne James Dean og Audrey Hepburn i 1950-tallet, og mere end et halvt århundrede senere er looket stadig lige så aktuelt. Cat eye-solbrillene kom på markedet i 1960-tallet, og er stadig populære blandt kvinder med sans for retrostil. Cat eye-solbriller klæder specielt kvinder med en bred underkæbe. Vi har selvfølgelig også runde solbriller til dig som er af den intellektuelle type, eller som bare vil udleve din indre Harry Potter!

Hvilke glas bør du vælge til dine solbriller? Når du køber solbriller hos os kan du vælge mellem standardglas og polariserede glas. Standardglassene, som er inkluderet i prisen på alle solbriller i vores netbutik, har 80% farve, UV-filter og antireflekterende belægning. For mange er disse solbrilleglas mere end gode nok. Polariserede glas har den fordel, at de minimerer refleksioner fra for eksempel vandspejlinger, våd asfalt og sne. Polariserede glas anbefales derfor hvis du ofte kører i bil, eller hvis du skal bruge dine solbriller på steder med meget genskin. Vores polariserede solbrilleglas kan også fås med spejleffekt. Når du bestiller solbriller med styrke hos os, kan du vælge mellem grå, brune og grønne glas. Grå glas sørger for en nøjagtig gengivelse af farver, og anbefales til langsynede. Brune glas forbedrer kontraster og er et godt valg for nærsynede, mens grønne solbrilleglas giver den bedste beskyttelse mod blænding.

Køb solbriller med eller uden styrke hos os: Vi giver dig pris- og tilfredshedsgaranti! Drømmer du om et par lækre designersolbriller fra Ray-Ban eller Guess? Vi har dem. Vil du hellere bruge færre penge på solbriller, eller have råd til mange par? Vælg fra vores store sortiment af kvalitetsstel uden mærke. Uanset hvad du vælger, er det på ExtraOptical at du får Danmarks billigste solbriller med og uden styrke. Det giver vi dig garanti på. Finder du tilsvarende solbriller til en lavere pris hos en anden dansk optiker, betaler vi forskellen. Vi ønsker også at alle vores kunder skal være 100% tilfredse med deres solbrillekøb. Skulle der være noget som du ikke er tilfreds med, får du nye briller eller pengene retur. Bestil dine nye solbriller i dag!