Seje solbriller med styrke til enhver stil og smag! Alle som bruger briller, bør også have mindst et par solbriller med styrke. Hos ExtraOptical finder du solbriller med styrke til enhver smag!

Solbriller med styrke
solbriller på en dashbord i en bil

Progressive solbriller: Skarpt syn uanset afstand og aktivitet. Med progressive solbriller er du klar til alt fra bjergbestigning og bilture til sene timer i solen med en god bog. At se skarpt på alle afstande uden at skulle skifte briller, er uden tvivl den lille tilvænningsperiode værd, og mange går gennem denne før at de er helt komfortabel med de progressive glas.

Her hos ExtraOptical finder du et stort udvalg af solbriller med glidende overgang, både eksklusive mærker som Oakley og Tommy Hilfiger, samt en mængde billigere modeller fra vores egne håndplukkede leverandører. Vælg og vrag blandt vores lækre solbriller i alle mulige farver og stile! Det er hurtigt og nemt at bestille i vores netbutik. Først skal du vælge det stel som du bedst kan lide, og du indtaster derefter styrken og de andre værdier som findes på din brilleseddel. Er der noget du er usikker på, kan du bare sende os brilleseddelen på MMS eller mail og lad os klare resten. Dine solbriller bliver produceret efter ordre, og kommer hjem til dig i postkassen efter én til to uger.

Sådan vælger du stel og progressive solbrilleglas. For at dine solbriller med glidende overgang skal kunne give dig et godt syn på alle afstande, skal stellet være stort nok til at alle de forskellige styrker har nok plads på brilleglasset. Derfor bør stellet være mindst 30 mm højt. I vores netbutik har vi et filter som du kan bruge til at søge efter stel som egner sig til progressive solbrilleglas. Afhængig af dine behov og dit budget, kan du vælge mellem almindelige progressive solbrilleglas og såkaldte free-form glas, som bliver skræddersyet til din styrke og dit valgte stel, og giver derfor et større synsfelt (op til 30% i læsedelen) og generelt en noget bedre synskomfort. Vores standard solbrilleglas er udmærkede til de fleste brugstyper, men hvis du skal opholde dig meget i omgivelser med stærk sol og kraftigt genskin, anbefaler vi at du opgraderer til polariserede solbrilleglas for ekstra komfort. Polariserede glas kan også leveres med en fed spejleffekt.

Køb progressive solbriller på nettet med prisgaranti og tilfredshedsgaranti. ExtraOptical er landets ledende optiker på nettet og solbrillerne som du køber hos os har samme kvalitet som du får hos traditionelle optikere. Som ren netbutik har vi ingen omkostninger tilknyttet butikslokaler og indretning, og vi kan derfor tilbyde vores solbriller til meget lavere priser. Vores kundeløfte er at altid at tilbyde Danmarks billigste solbriller med styrke, så finder du tilsvarende solbriller med glidende overgang til lavere pris hos en anden dansk optiker, refunderer vi forskellen. Vi giver dig også en tilfredshedsgaranti: Hvis dine solbriller ikke lever op til dine forventninger, uanset grund, har du 30 dages fuld returret. Du kan vælge mellem at få et andet par briller i stedet eller pengene tilbage. Du har altså intet at tabe. Er du klar til en hyggelig solbrillehandel? Velkommen til vores netbutik!

Filter
Kategori
 1. 33
 2. 43
 3. 13
 4. 56
 5. 16
 6. 47
 7. 7
 8. 14
Passer til
 1. 33
 2. 43
 3. 13
Mærke
Calvin Klein
eXo
eXo KIDS
størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Oval
Pilot
Rektangulær
Rund
Wayfarer
Firkantet
Stel
Fuldt stel
Materiale
 1. 19
 2. 50
 3. 4
 4. 2
Farve
Gray
Black
White
Blue
Gold
Purple
Brown
Red
Transparent
Silver
Yellow
Orange
Metal
Pink
Rose Gold
Green
Pris
Fra to
Other
 1. 4
 2. 4
 1. 6
Høj-lav
 1. 142 mm Large
  Hovedbilde av brillen Løgten, fra eXo Selection. En wayfarer, mønstret brille med hel ramme.
  eXo
  Løgten
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 2. 140 mm Large
  Fysen
  eXo
  Fysen
  Regular Price 595,- Fra kun 559,-
  Ønskeliste
 3. 139 mm Medium
  Sweetie
  eXo
  Sweetie
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 4. 140 mm Large
  PopIt
  eXo
  PopIt
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 5. 145 mm Large
  PopUp
  eXo
  PopUp
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 6. 146 mm Large
  Gjota
  eXo
  Gjota
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 7. 147 mm Large
  Fauske
  eXo
  Fauske
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 8. 145 mm Large
  Filtvet
  eXo
  Filtvet
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 9. 131 mm Small
  Hovedbilde av brillen Vale, fra eXo Selection. En pilot, sølv brille med hel ramme.
  eXo KIDS
  Vale
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 10. 135 mm Medium
  Wake Up
  eXo
  Wake Up
  As low as 795,-
  Ønskeliste
 11. 135 mm Medium
  Elevate
  eXo
  Elevate
  As low as 795,-
  Ønskeliste
 12. 145 mm Large
  Floating
  eXo
  Floating
  As low as 595,-
  Ønskeliste
 13. 141 mm Large
  Kinnon
  eXo
  Kinnon
  As low as 595,-
  Ønskeliste
 14. 145 mm Large
  Grinder
  eXo
  Grinder
  As low as 595,-
  Ønskeliste
 15. 149 mm Large
  Gaupen
  eXo
  Gaupen
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 16. 148 mm Large
  Filtvet
  eXo
  Filtvet
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 17. 145 mm Large
  Sander
  eXo
  Sander
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 18. 140 mm Large
  Mesnali
  eXo
  Mesnali
  As low as 595,-
  Ønskeliste
 19. 140 mm Large
  Kylstad
  eXo
  Kylstad
  As low as 595,-
  Ønskeliste
 20. 123 mm Small
  Stekare
  eXo KIDS
  Stekare
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 21. 129 mm Small
  Tweet
  eXo KIDS
  Tweet
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 22. 120 mm Small
  Arnold
  eXo KIDS
  Arnold
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 23. 125 mm Small
  Phoebe
  eXo KIDS
  Phoebe
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 24. 125 mm Small
  Olive
  eXo KIDS
  Olive
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste

Glasses found 1-24 of 64

Side
Høj-lav

Ønsker du dig et par pilot-solbriller? Så er du i godt selskab. De første pilot-solbriller blev lavet af Ray-Ban til amerikanske piloter i slutningen af 1920-tallet, og pilotstilen er blevet en klassiker som aldrig går af mode. Wayfarer-solbrillene blev også først introduceret af Ray-Ban. Wayfarer-stilen blev udødeliggjort af filmikonerne James Dean og Audrey Hepburn i 1950-tallet, og mere end et halvt århundrede senere er looket stadig lige så aktuelt. Cat eye-solbrillene kom på markedet i 1960-tallet, og er stadig populære blandt kvinder med sans for retrostil. Cat eye-solbriller klæder specielt kvinder med en bred underkæbe. Vi har selvfølgelig også runde solbriller til dig som er af den intellektuelle type, eller som bare vil udleve din indre Harry Potter!

Hvilke glas bør du vælge til dine solbriller? Når du køber solbriller hos os kan du vælge mellem standardglas og polariserede glas. Standardglassene, som er inkluderet i prisen på alle solbriller i vores netbutik, har 80% farve, UV-filter og antireflekterende belægning. For mange er disse solbrilleglas mere end gode nok. Polariserede glas har den fordel, at de minimerer refleksioner fra for eksempel vandspejlinger, våd asfalt og sne. Polariserede glas anbefales derfor hvis du ofte kører i bil, eller hvis du skal bruge dine solbriller på steder med meget genskin. Vores polariserede solbrilleglas kan også fås med spejleffekt. Når du bestiller solbriller med styrke hos os, kan du vælge mellem grå, brune og grønne glas. Grå glas sørger for en nøjagtig gengivelse af farver, og anbefales til langsynede. Brune glas forbedrer kontraster og er et godt valg for nærsynede, mens grønne solbrilleglas giver den bedste beskyttelse mod blænding.

Køb solbriller med eller uden styrke hos os: Vi giver dig pris- og tilfredshedsgaranti! Drømmer du om et par lækre designersolbriller fra Ray-Ban eller Guess? Vi har dem. Vil du hellere bruge færre penge på solbriller, eller have råd til mange par? Vælg fra vores store sortiment af kvalitetsstel uden mærke. Uanset hvad du vælger, er det på ExtraOptical at du får Danmarks billigste solbriller med og uden styrke. Det giver vi dig garanti på. Finder du tilsvarende solbriller til en lavere pris hos en anden dansk optiker, betaler vi forskellen. Vi ønsker også at alle vores kunder skal være 100% tilfredse med deres solbrillekøb. Skulle der være noget som du ikke er tilfreds med, får du nye briller eller pengene retur. Bestil dine nye solbriller i dag!