Seje solbriller med styrke til enhver stil og smag! Alle som bruger briller, bør også have mindst et par solbriller med styrke. Hos ExtraOptical finder du solbriller med styrke til enhver smag!

Solbriller med styrke
Oakley solbriller på en benk med fine bygg i bakgrunn

Oakley er et solbrillemærke i absolut topklasse. Høj teknisk kvalitet og sporty design er Oakleys varemærke, og vælger du solbriller med styrke fra Oakley, får du med garanti en god oplevelse. Prøv et par Oakley-solbriller med styrke, vi er sikre på at de hurtigt kommer til at blive dit yndlingspar!

Som en af verdens ledende producenter af sportsudstyr, har Oakleys designere et mål på sinde: At lave produkter som fungerer bedre og som ser bedre du end alt andet som allerede eksisterer. Med materialer og design som tager højde for alle forhold, er solbriller fra Oakley et ideelt valg uanset hvilket niveau du præsenterer på.

Solbriller fra Oakley er idrætsstjernernes favorit.

Med over 600 patenter er Oakley uden tvivl en af verdens mest teknisk avancerede producenter af sports- og fritidsudstyr. Den ‘gale professor’ Jim Jannad grundlagde Oakley i 1975 for at lave udstyr til nogle af verdens største idrætsstjerner, som ikke betragtede det umulige som andet end endnu en udfordring. I dag er Oakley ikke bare favoritmærket hos idrætsudøveren, men for alle som har sans for lidt ekstra adrenalin. I vores netbutik finder du et lækkert udvalg af Oakley-solbriller til både kvinder og mænd. Solbriller med styrke er vores specialitet, og du kan bestille Oakley-solbriller for alle korrektionstyper, inklusiv progressive glas. Solbrillerne kan leveres med enten standard solbrilleglas eller med polariserede glas, og med enten grå, brun eller grøn farve. Polariserede glas kan også bestilles med spejleffekt.

Køb Oakley-solbriller med styrke hos Extra Optical.

Er du overbevist om at Oakley er solbrillemærket for dig? Så klik ind på vores netbutik og vælg det fedeste par som du finder. Indtast informationer om din brillestyrke, vælg typen af solbrilleglas samt farve, og efter et par dage finder du dine nye Oakley-solbriller i postkassen. Så bliver det ikke nemmere! Kundeløftet til Extra Optical er, at vi altid skal have Danmarks billigste briller, og det gælder også solbriller. Skulle du finde tilsvarende Oakley-solbriller til lavere pris hos en anden dansk optiker, giver vi dig prisforskellen tilbage. Med vores 100% tilfredshedsgaranti, har du ingenting at tabe: Skulle dine Oakley-solbriller mod formodning ikke være det som du havde håbet på, har du 30 dages fuld returret, uanset grund. Lad solbrilledrømmen gå i opfyldelse i dag.

Shop By
Vi kan ikke finde nogen produkter som matchede dine valg.

Ønsker du dig et par pilot-solbriller? Så er du i godt selskab. De første pilot-solbriller blev lavet af Ray-Ban til amerikanske piloter i slutningen af 1920-tallet, og pilotstilen er blevet en klassiker som aldrig går af mode. Wayfarer-solbrillene blev også først introduceret af Ray-Ban. Wayfarer-stilen blev udødeliggjort af filmikonerne James Dean og Audrey Hepburn i 1950-tallet, og mere end et halvt århundrede senere er looket stadig lige så aktuelt. Cat eye-solbrillene kom på markedet i 1960-tallet, og er stadig populære blandt kvinder med sans for retrostil. Cat eye-solbriller klæder specielt kvinder med en bred underkæbe. Vi har selvfølgelig også runde solbriller til dig som er af den intellektuelle type, eller som bare vil udleve din indre Harry Potter!

Hvilke glas bør du vælge til dine solbriller? Når du køber solbriller hos os kan du vælge mellem standardglas og polariserede glas. Standardglassene, som er inkluderet i prisen på alle solbriller i vores netbutik, har 80% farve, UV-filter og antireflekterende belægning. For mange er disse solbrilleglas mere end gode nok. Polariserede glas har den fordel, at de minimerer refleksioner fra for eksempel vandspejlinger, våd asfalt og sne. Polariserede glas anbefales derfor hvis du ofte kører i bil, eller hvis du skal bruge dine solbriller på steder med meget genskin. Vores polariserede solbrilleglas kan også fås med spejleffekt. Når du bestiller solbriller med styrke hos os, kan du vælge mellem grå, brune og grønne glas. Grå glas sørger for en nøjagtig gengivelse af farver, og anbefales til langsynede. Brune glas forbedrer kontraster og er et godt valg for nærsynede, mens grønne solbrilleglas giver den bedste beskyttelse mod blænding.

Køb solbriller med eller uden styrke hos os: Vi giver dig pris- og tilfredshedsgaranti! Drømmer du om et par lækre designersolbriller fra Ray-Ban eller Guess? Vi har dem. Vil du hellere bruge færre penge på solbriller, eller have råd til mange par? Vælg fra vores store sortiment af kvalitetsstel uden mærke. Uanset hvad du vælger, er det på ExtraOptical at du får Danmarks billigste solbriller med og uden styrke. Det giver vi dig garanti på. Finder du tilsvarende solbriller til en lavere pris hos en anden dansk optiker, betaler vi forskellen. Vi ønsker også at alle vores kunder skal være 100% tilfredse med deres solbrillekøb. Skulle der være noget som du ikke er tilfreds med, får du nye briller eller pengene retur. Bestil dine nye solbriller i dag!