Vores historie

Extra Optical er historien om to grundlæggere som trodsede deres tilværelse som småbørnsfædre for at udfordre den traditionelle brillebranche.

I dag sælger vi briller til Danmark, Norge, Sverige og Spanien, men vi har dog vores hovedsæde i Trondheim, Norge.

Lær os at kende - se filmen!

play

 Extra Optical tidslinje

 • Den spæde begyndelse

  Extra Optical ser dagens lys. Research, leverandørbesøg og forberedelser. Grundlæggerne arbejder med projektet på deltid. Netbutikken bruges mest af venner og bekendte.
 • Etablering

  Efter et ihærdigt arbejde med netbutikken, er interessen blevet så stor at grundlæggerne vælger at arbejde med projektet på fuldtid. Extra Optical AS bliver oprettet med to fuldtidsansatte.
 • Pris for Bedste Nykommer

  Extra Optical vinder prisen for "Årets Nykommer" indenfor nethandel for innovativt og nytænkende koncept. Butikken udvider med flere ansatte og videreudvikler det digitale prøverum.
 • Første Tv-reklame

  Der fremforhandles aftaler med nogle få Tv-kanaler for at få vist virksomhedens første Tv-reklame. Virksomheden flytter til større lokaler og sortimentet udvides så det også omfatter kendte designmærker. Virksomheden træder ind på nye markedet.
 • Ny butik etableres

  I løbet af 2017 har virksomheden udviklet en hel ny og opgraderet netbutik. Virksomheden udvider salget med kontaktlinser og tilbyder også at kunderne kan låne brillerne med hjem før der bestilles. Målet er at tilbyde Danmarks bedste netbutik.
 • Nyt større lager

  I 2021 flyttede virksomheden ind i nye større lokaler. Vi lancerede også en hel række nye produkter. Nu kan man også købe solbriller uden styrke fra flere kendte mærkeproducenter. Måske bliver vi de billigste i Danmark også på Ray-Ban Wayfarer?