Hej, og velkommen til Extra Optical
Mit navn er Anne Bruland Høyen, og jeg er autoriseret optiker her på EO. Her vil jeg i en kort opsummering vise dig hvad vi kan tilbyde dig som kunde i vores netbutik.
Tak fordi at du handler hos os!

 


Tryg og enkel brille-handel

Vi ønsker at du som kunde skal føle dig tryg og velvidende om, at briller og linser du bestiller fra os, er vores synskorrigerende produkter præcis lige så gode som hos traditionelle brillebutikker. Skulle noget gå galt med din bestilling, skal du vide at du hos os altid har 30-dages åbent køb og at hos os har kunden altid ret!


Alle typer briller

Uanset om du er langsynet, nærsynet, har skæve hornhinder eller behøver prismekorrektion, kan du bestille briller hos os. Du kan købe afstandsbriller, læsebriller, progressive briller, solbriller med styrke, sportsbriller med styrke og kontaktlinser.


Hyggelige medarbejdere

Vi er hyggelige og dygtige mennesker, og er yderst stolte af at kunne levere en god kundeservice hver gang. Ring, chat eller send en mail og så hjælper vi dig med et glimt i øjet!


+++

 


Danmarks billigste briller

Vores mål er at have Danmarks billigste briller. Faktisk så startede vi vores egen butik, fordi vi var så trætte af dyre briller! Så vores løfte til dig er, at vi altid skal have de laveste priser på briller!


Fancy designbriller

Udover vores billigste briller uden kendte logoer, har vi også fede mærkevarer fra Italien, Frankrig og USA. Vi fører blandt andre både Ray-Ban, Oakley, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Gant etc.


Prøv brillerne før du køber

Hvis du ønsker at prøve brillerne før at du bestiller dig, kan du blot låne hjem op til fire par. Vi sender dig helt gratis de briller som du ønsker, således at du i fred og ro kan finde din favorit. Ellers har vi hurtig levering (6-12 dage), hele 2 års produktgaranti, et vanvittigt stort sortiment (ca. 1200 briller) og fri fragt over 500,-


Extra Optical - briller på nettet!


Læs mere om Extra Optical og se filmen om hvordan selskabet blev startet af Øystein og Ole fra Trondheim.