Fragt og Levering

Uanset hvor mange par briller du bestiller eller hvor i verden du befinder dig, så tilbyder vi gratis levering på alle ordrer over 600,- !

Pakke fra Extra
  Optical

På andre ordrer tager vi en mindre fragtkostnad på kroner 49,- som afspejler kostnaden vi har med å sende dig dine order.

Afhængigt af brilletype og glas, vil normal leveringstid ligge på omkring 6-12 arbejdsdage efter bestillingen til Danmark. Brillerne leveres direkte hjem til din postkasse. Hvis pakken er for stor, lægger postbudet en afhentningsslip og så kan pakken afhentes på nærmeste udleveringssted.

Som kunde holdes du kontinuerligt opdateret omkring, hvilken status din ordre har, og hvor langt din ordre er kommet.

Det er værd at bemærke, at en brillebestilling er en såkaldt produktionsordre, hvor vi først plukker det rigtige glas og stel fra vores lager. Herefter bliver glassene slebet og monteret i brillen, før de rengøres, pakkes og sendes.

Med hensyn til leveringstid er der tale om arbejdsdage, og weekender vil i denne forbindelse ikke være medregnet. Vi forbeholder os retten til at ændre leveringstiden uden varsel.

Der må påregnes ekstra leveringstid, hvis du ønsker at få din ordre leveret udenfor Europa eller til Grønland. Der påregnes også ekstra leveringstid ved højtider og ferier.

Hvis du ønsker din forsendelse leveret udenfor EU/Danmark, gør vi opmærksom på, at lokal moms og told vil kunne lægges oveni din ordre. Denne afgift vil da være kundens eget ansvar.