Fortrydelsesret

Hos ExtraOptical har du fuld fortrydelsesret i 30 dage, beregnet fra du har modtaget din forsendelse.
Du kan selvfølgelig åbne din pakke og kontrollere dine briller, hvilket også giver dig mulighed for at prøve brillerne, inden du eventuelt vælger at returnere dem.

Hvis du bestiller nye briller efter at have fået foretaget en synstest, kan glassene føles forkerte til at starte med. Vi foreslår, at du giver synet en lille uge, inden du konkluderer, om styrken er forkert. Ligeledes, hvis du bestiller briller efter en ældre synsprøve, kan dit syn have forandret sig. Før du eventuelt tror, at der er noget i vejen med glassenes styrke, anbefaler vi derfor, at du tager forbi en optiker og får sammenlignet glassene med din synsprøve.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand som ved modtagelsen. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som forringer varens salgsværdi. Varen skal fremstå som ny og skal være i en stand, så den kan sælges som ny. Vi henstiller herudover til, at brillerne returneres i originalemballagen sammen med følgesedlen og et udfyldt returskema.