Renselig, praktisk og billig.

Ugelinser er en populær linsetype, og det er der god grund til: med ugelinser får du nemlig det bedste fra to verdener. Ugelinser har meget til fælles med månedslinser, men da de oftere skal skiftes, holder de sig friskere og medfører mindre risiko for infektioner. Sammenlignet med endagslinser, får du meget af den samme komfort, samtidig med at ugelinserne er billigere i brug.

Ugeslinser
Høj-lav
  1. Bilde av kontaktlinsen ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR Plus fra Johnson & Johnson. Sfæriske ugeslinse med 6 stk per pakning.
    Ønskeliste
  2. Bilde av kontaktlinsen ACUVUE 2 fra Johnson & Johnson. Toriske ugeslinse med 6 stk per pakning.
    Ønskeliste
  3. Bilde av kontaktlinsen ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM fra Johnson & Johnson. Toriske ugeslinse med 6 stk per pakning.
    Ønskeliste

3 Glasses found

Høj-lav

De fleste ugelinser kan anvendes på to forskellige måder. Hvis du tager dem du og ligger dem i linsevæske hver aften, kan du bruge dem i to uger før de erstattes med nye, friske linser. Men det er ofte også muligt at anvende ugelinserne døgnet rundt, også når du sover. I så fald skal de skiftes du efter én uge (6 nætter). Vær opmærksom på at det ikke er alle øjne som tåler døgnkontinuerligt linsebrug. Hvis du har planer om at bruge ugelinserne både dag og nat, er det derfor vigtigt at din optiker giver dig klart signal på forhånd.

Ugelinserne findes i de aller fleste styrker og varianter. Selv om du er stærkt nærsynet eller stærkt langsynet, eller for eksempel har kraftig astigmatisme, kan du med stor sandsynlighed finde en ugelinse med rette korrektion. Ugelinser er den perfekte linsetype for uerfarne linsebruger. De kræver ikke så megen daglig vedligehold som månedslinserne: da de oftere skal udskiftes, vil bakterier og proteinbelæg ikke nå at kunne sætte sig fast før at linserne smides ud og erstattes med nye. Denne linsetype kan også være et godt alternativ, hvis du oplever at månedslinserne begynder at blive ubehagelige at have på under slutningen af bæretiden. Det er vigtigt at du aldrig anvender dine kontaktlinser i længere tid end optikeren har angivet, også selv om ugelinserne muligvis stadig føles friske og komfortable når det er tid til at udskifte dem. De få kroner som du sparer, er ikke risikoen for ubehag og infektioner værd.

Danmarks billigste ugelinser finder du hos Extra Optical

Hos os får du Danmarks billigste ugelinser – med prisgaranti. Finder du de samme linser til lavere pris hos en anden dansk optiker, refunderer vi prisforskellen uden vrøvl. Extra Optical er certificeret af Tryg E-handel, og hos os handler du både nemt og sikkert. Alle kontaktlinserne som du finder i vores netbutik, er originale produkter fra anerkendte og pålidelige mærker. Vi ønsker at du skal være 100% tilfreds med alle dine køb hos os, og derfor tilbyder vi dig fuld tilfredshedsgaranti med 30-dages returret. Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning, er det bare at ringe til vores kundecenter mellem 9 og 18 (16 om fredagen), eller sende os en e-mail. Vi lover at give dig svar tilbage inden for 24 timer. Bestil dine nye ugelinser fra vores netbutik i dag!