Toriske linser for astigmatisme.

Har du skæve hornhinder, også kaldet astigmatisme? Så er toriske linser kontaktlinse typen for dig. Ud over at korrigere astigmatisme, kan toriske linser også korrigere både nærsynethed og langsynethed.

Toriske linser
Filter
Mærke
 1. 4
 2. 3
 3. 6
 4. 3
Mærke
 1. 3
 2. 1
 3. 1
 4. 2
 5. 2
 6. 3
 7. 1
 8. 2
Lens Type
 1. 1
 2. 15
Bæretid
 1. 7
 2. 1
 3. 8
Pris
Fra to
Andre
 1. 16
Høj-lav
 1. Bilde av kontaktlinsen 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM fra Johnson & Johnson. Toriske endagslinser med 90 stk per pakke.
  Ønskeliste
 2. SofLens Toric for Astigmatism 6 stk
  Ønskeliste
 3. Bilde av kontaktlinsen PureVision 2 HD for Astigmatism fra Bausch & Lomb. Toriske månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 4. Bilde av kontaktlinsen Proclear Toric XR fra Cooper Vision. Toriske månedslinser med 3 stk per pakke.
  Ønskeliste
 5. Proclear Toric 6 stk
  Ønskeliste
 6. Proclear Multifocal Toric 3 stk
  Ønskeliste
 7. Bilde av kontaktlinsen Dailies Aquacomfort Plus Toric fra Alcon. Toriske endagslinser med 90 stk per pakke.
  Ønskeliste
 8. Bilde av kontaktlinsen Dailies Aquacomfort Plus Toric fra Alcon. Toriske endagslinser med 30 stk per pakke.
  Ønskeliste
 9. Biomedics Toric 6 stk
  Ønskeliste
 10. Biomedics 1 Day Extra Toric 30 stk
  Ønskeliste
 11. Biofinity Toric 6 stk
  Ønskeliste
 12. Bilde av kontaktlinsen Air Optix Astigmatism fra Alcon. Toriske månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 13. Bilde av kontaktlinsen ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM fra Johnson & Johnson. Toriske ugeslinse med 6 stk per pakning.
  Ønskeliste
 14. Bilde av kontaktlinsen 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM fra Johnson & Johnson. Toriske 1-dagslinse med 90 stk per pakning.
  Ønskeliste
 15. Bilde av kontaktlinsen 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM fra Johnson & Johnson. Toriske 1-dagslinse med 30 stk per pakning.
  Ønskeliste

16 Glasses found

Høj-lav

Mennesker med normalt syn har sfærisk hornhinde. Ved astigmatisme, har hornhinden i stedet en lidt aflang form. Dette gør at lysbrydningen ikke er perfekt, og synet er derfor sløret. Toriske linser har en asymmetrisk form, der gør det muligt at rette denne fejl. God korrektion af skæve hornhinder kræver, at kontaktlinserne altid sidder i den samme position på øjet, i modsætning til konventionelle sfæriske linser, der roterer på øjet, når du blinker. For at opnå dette, bruger producenter forskellige avancerede teknikker. Ofte er den nederste del af linsen en lille smule tungere end resten af linsen, så den forbliver på det rigtige sted takket være tyngdekraften. Næsten magisk, er det ikke?

Sådan vælges de rigtige toriske linser.

Alle de store linse producenter laver toriske linser, og du har masser af valgmuligheder, hvis du foretrækker endagslinser eller månedslinser. Engangselinser er praktiske og ikke mindst hygiejniske, da du tager et nyt, sterilt par på hver morgen. Månedlige linser er til gengæld billigere, især hvis du anvender dine linser hver dag. Toriske linser findes også som døgnlinser, dvs. linser som du kan bruge kontinuerligt (dag og nat) i alt fra en uge til en måned før linserne skal udskiftes. Se for eksempel, Biofinity, en serie af døgnlinser af højeste kvalitet fra Cooper Vision, som også omfatter toriske linser. Nogle mennesker oplever en smule ubehag ved brug af toriske linser. Det kan skyldes at linserne bevæger sig således at skarpsynet ikke bliver korrekt korrigeret, eller at linserne føles tykke og mærkbare. Det behøver ikke at betyde, at du nødt til at stoppe med at bruge toriske linser! Prøv dig frem med flere forskellige mærker - du vil med sikkerhed finde en linse, der virker for dig.

Danmarks billigste toriske linser bestiller du fra Extra Optical.

Toriske linser er mere komplekse og vanskeligere at producere end almindelige sfæriske linser, og derfor er de også en del dyrere. Men handler du fra Extra Optical, betaler du ikke mere for linserne end du behøver! Extra Optical er Danmarks førende optiker på nettet. Vores mål er altid at tilbyde landets billigste linser, og derfor giver vi dig vores prisgaranti: Finder du identiske toriske linser til lavere pris hos en anden optiker i Danmark, får du forskellen tilbage. Vores forretningsfilosofi er baseret på enkelthed, tryghed og lavest mulig pris. Vi sælger udelukkende originale kontaktlinser fra anerkendte producenter. Vi ønsker at du skal blive super tilfreds med alle dine køb hos os, og gir dig en 100 % tilfredshedsgaranti med 30 dages returret. Extra Optical er certificeret af Tryg E-handel. Bestil dine nye toriske linser fra netbutikken nu!