Toriske linser for astigmatisme.

Har du skæve hornhinder, også kaldet astigmatisme? Så er toriske linser kontaktlinse typen for dig. Ud over at korrigere astigmatisme, kan toriske linser også korrigere både nærsynethed og langsynethed.

Mennesker med normalt syn har sfærisk hornhinde. Ved astigmatisme, har hornhinden i stedet en lidt aflang form. Dette gør at lysbrydningen ikke er perfekt, og synet er derfor sløret. Toriske linser har en asymmetrisk form, der gør det muligt at rette denne fejl. God korrektion af skæve hornhinder kræver, at kontaktlinserne altid sidder i den samme position på øjet, i modsætning til konventionelle sfæriske linser, der roterer på øjet, når du blinker. For at opnå dette, bruger producenter forskellige avancerede teknikker. Ofte er den nederste del af linsen en lille smule tungere end resten af linsen, så den forbliver på det rigtige sted takket være tyngdekraften. Næsten magisk, er det ikke?

Sådan vælges de rigtige toriske linser.

Alle de store linse producenter laver toriske linser, og du har masser af valgmuligheder, hvis du foretrækker endagslinser eller månedslinser. Engangselinser er praktiske og ikke mindst hygiejniske, da du tager et nyt, sterilt par på hver morgen. Månedlige linser er til gengæld billigere, især hvis du anvender dine linser hver dag. Toriske linser findes også som døgnlinser, dvs. linser som du kan bruge kontinuerligt (dag og nat) i alt fra en uge til en måned før linserne skal udskiftes. Se for eksempel, Biofinity, en serie af døgnlinser af højeste kvalitet fra Cooper Vision, som også omfatter toriske linser. Nogle mennesker oplever en smule ubehag ved brug af toriske linser. Det kan skyldes at linserne bevæger sig således at skarpsynet ikke bliver korrekt korrigeret, eller at linserne føles tykke og mærkbare. Det behøver ikke at betyde, at du nødt til at stoppe med at bruge toriske linser! Prøv dig frem med flere forskellige mærker - du vil med sikkerhed finde en linse, der virker for dig.

Danmarks billigste toriske linser bestiller du fra Extra Optical.

Toriske linser er mere komplekse og vanskeligere at producere end almindelige sfæriske linser, og derfor er de også en del dyrere. Men handler du fra Extra Optical, betaler du ikke mere for linserne end du behøver! Extra Optical er Danmarks førende optiker på nettet. Vores mål er altid at tilbyde landets billigste linser, og derfor giver vi dig vores prisgaranti: Finder du identiske toriske linser til lavere pris hos en anden optiker i Danmark, får du forskellen tilbage. Vores forretningsfilosofi er baseret på enkelthed, tryghed og lavest mulig pris. Vi sælger udelukkende originale kontaktlinser fra anerkendte producenter. Vi ønsker at du skal blive super tilfreds med alle dine køb hos os, og gir dig en 100 % tilfredshedsgaranti med 30 dages returret. Extra Optical er certificeret af Tryg E-handel. Bestil dine nye toriske linser fra netbutikken nu!