Ekstra tynde og behagelige kontaktlinser.

Soflens er en serie ekstra tynde og behagelige kontaktlinser fra Bausch + Lomb. Soflens-mærket er anerkendt for synsskarphed, komfort og høj modstandsdygtighed mod belægning.

Softlens linser
Høj-lav
 1. Bilde av kontaktlinsen SofLens Daily Disposable fra Bausch & Lomb. Sfæriske 1-dagslinse med 30 stk per pakning.
  Ønskeliste
 2. Bilde av kontaktlinsen Soflens 38 fra Bausch & Lomb. Sfæriske månedslinse med 6 stk per pakning.
  Ønskeliste
 3. Bilde av kontaktlinsen Soflens 59 fra Bausch & Lomb. Sfæriske månedslinse med 6 stk per pakning.
  Ønskeliste
 4. Bilde av kontaktlinsen SofLens Multi-Focal fra Bausch & Lomb. Multifokale månedslinse med 6 stk per pakning.
  Ønskeliste
 5. Bilde av kontaktlinsen SofLens Toric for Astigmatism fra Bausch & Lomb. Toriske månedslinse med 6 stk per pakning.
  Ønskeliste
 6. Bilde av kontaktlinsen SofLens Daily Disposable fra Bausch & Lomb. Sfæriske 1-dagslinse med 90 stk per pakning.
  Ønskeliste
 7. SofLens Natural Colors Amazon 2 stk
  Ønskeliste
 8. SofLens Natural Colors Topaz 2 stk
  Ønskeliste
 9. SofLens Natural Colors India 2 stk
  Ønskeliste
 10. SofLens Natural Colors Jade 2 stk
  Ønskeliste
 11. SofLens Natural Colors Platinum 2 stk
  Ønskeliste
 12. SofLens Natural Colors Pacific 2 stk
  Ønskeliste
 13. SofLens Natural Colors Emerald 2 stk
  Ønskeliste
 14. SofLens Natural Colors Aquamarine 2 stk
  Ønskeliste
 15. SofLens Natural Colors Dark Hazel 2 stk
  Ønskeliste
 16. SofLens Natural Colors Indigo 2 stk
  Ønskeliste

17 Glasses found

Høj-lav

Soflens er et fremragende kontaktlinsemærke for førstegangsbrugere. Linserne har en let blå farve, som forenkler indsætningen og anden håndtering, samt en mærkning langs kanten som gør at du let kan se om linsen ligger den rigtige vej, eller om den er havnet med indersiden yderst. Mange linser i Soflens-familien benytter den patenterede teknologi High Definition™ Optics, som sikrer gode kontraster og friske farver. Teknologien bidrager til skarpt, klart syn både i blændende solskin og dunkle omgivelser, og minimerer plagsomt genskin og halo-fænomener i svag belysning.

Soflens-linser for alle typer synskorrektion

Soflens-familien inkluderer linsevarianter for korrektion af alle typer synsfejl. Er du nærsynet eller langsynet, kan du vælge mellem månedslinser og endagslinser. Endagslinserne indeholder hele 70% vand for optimal komfort, og da de skiftes hver dag, er linserne altid rene og friske. Behøver du toriske linser til korrektion af skæve hornhinder (astigmatisme), kan du også vælge enten endagslinser eller månedslinser. Den patenterede Lo-Torque-teknologi sørger for fremragende stabilitet, således at linserne altid ligger i den rigtige position for præcis korrektion af astigmatismen. Soflens-familien omfatter også multifokale månedslinser for brugere med alderslangsynshed (presbyopi). Teknologien Natra-Sight™ Optics sørger for glidende overgange mellem de forskellige progressive linsestyrker, og sikrer perfekt syn både på nære og lange afstande, samt alle distancer ind i mellem.

Bestil dine Soflens-linser fra Extra Optical.

Er Soflens dit foretrukne kontaktlinsemærke? Bestil dem fra Extra Optical! kontaktlinsemerke? Bestil dem fra Extra Optical! Vi er Danmarks førende optiker på nettet, og giver dig landets laveste priser på kontaktlinser – med prisgaranti. Finder du de samme Soflens kontaktlinser til lavere pris hos en anden dansk optiker, får du forskellen tilbage. Vi sælger kun originale kontaktlinser fra Bausch + Lomb og andre anerkendte producenter. Extra Optical er godkendt af Tryg E-handel. Vi ønsker at alle vores kunder skal være 100% tilfredse med alle deres linsekøb, og giver dig en tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret – uanset grund. Hos Extra Optical er det nemt, trygt og prisvenligt at købe kontaktlinser. Bestil nu!