En serie førsteklasses kontaktlinser!

PureVision er en serie førsteklasses kontaktlinser fra producenten Bausch + Lomb. PureVision er blandt de tyndeste linser på markedet, og har en ekstra tynd, afrundet kant som giver en smidig og blød overgang mellem linsen og hornhinden, og minimerer friktionen ved øjenlåget når du blinker.

Purevision linser
Høj-lav
  1. Bilde av kontaktlinsen PureVision 2HD fra Bausch & Lomb. Sfæriske månedslinse med 6 stk per pakning.
    Ønskeliste
  2. Bilde av kontaktlinsen PureVision Multi-Focal fra Bausch & Lomb. Multifokale månedslinse med 6 stk per pakning.
    Ønskeliste
  3. Bilde av kontaktlinsen PureVision 2 for Presbyopia fra Bausch & Lomb. Multifokale månedslinse med 6 stk per pakning.
    Ønskeliste

3 Glasses found

Høj-lav

Linserne i PureVision-familien er lavet i et unikt materiale som har fået navnet AerGel. AerGel "ånder" ualmindeligt godt, og slipper så megen ilt gennem til øjnene at linserne (efter aftale med optiker) også kan benyttes som døgnlinser i op til 30 dage. AerGel-materiale modvirker desuden at proteiner og fedtstoffer som naturligt udskilles fra tårekanalen, bliver liggende som belæg på dine linser. Med PureVision-linser får du perfekt visuel klarhed under hele bæretiden, og en komfort som matcher selv den mest aktive livsstil.

Perfekt syn uanset lysforhold.

PureVision kontaktlinser omfatter sfæriske linser til korrektion af nærsynethed og langsynethed, toriske linser til korrektion af skæve hornhinder (astigmatisme) og progressive linser til alderslangsynethed (presbyopi). De kan alle bruges som enten månedslinser eller som døgnlinser. Alle linserne i PureVision-familien benytter Bausch + Lombs patenterede teknologi High Definition™ Optics, som mindsker genskin og halo-fænomener, og giver dig et perfekt syn selv under dårlige lysforhold. Linserne egnet sig også godt til dig som tilbringer store dele af dagen med at se på digitale skærme. De toriske linser i PureVision-serien har et unikt design, Auto Align, som holder linserne i en stabil position på øjnene, også under intens fysisk aktivitet, således at du altid ser skarpt og klart. PureVision-linsene har en let blå farve som gør det nemmere at se dem når de skal tages ud, rengøres og sættes ind igen

Bestil dine PureVision-linser fra Extra Optical.

Hos Extra Optical får du Danmarks laveste priser på PureVision kontaktlinser — det garanterer vi. Finder du de samme PureVision-linser til lavere pris hos en anden dansk optiker, refunderer vi forskellen. Extra Optical er godkendt av Tryg E-handel, og sælger kun originale kontaktlinser fra anerkendte producenter som Bausch + Lomb. Vi ønsker at du skal blive 100% tilfreds med alle dine linsekøb hos os, og giver dig en tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret — uanset grund. Hos Extra Optical er det enkelt, trygt og prisvenligt at købe kontaktlinser. Bestil nu!