Kontaktlinser for dig med tørre øjne!

Plages du af tørre øjne? Så kan Proclear være løsningen. Proclear er nemlig en serie af højkvalitets kontaktlinser som er udformede specifikt til at refucere ubehag relateret til tørre øjne.

Proclear linser
Høj-lav
 1. Bilde av kontaktlinsen Proclear fra Cooper Vision. Sfæriske månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 2. Bilde av kontaktlinsen Proclear Toric fra Cooper Vision. Toriske månedslinse med 6 stk per pakning.
  Ønskeliste
 3. Bilde av kontaktlinsen Proclear Multifocal fra Cooper Vision. Multifokale månedslinse med 6 stk per pakning.
  Ønskeliste
 4. Bilde av kontaktlinsen Proclear Multifocal Toric fra Cooper Vision. Multifokale,Toriske månedslinse med 3 stk per pakning.
  Ønskeliste
 5. Bilde av kontaktlinsen Proclear Toric XR fra Cooper Vision. Toriske månedslinse med 3 stk per pakning.
  Ønskeliste
 6. Bilde av kontaktlinsen Proclear Multifocal XR fra Cooper Vision. Multifokale månedslinse med 3 stk per pakning.
  Ønskeliste
 7. Bilde av kontaktlinsen Proclear 1 day fra Cooper Vision. Sfæriske 1-dagslinse med 30 stk per pakning.
  Ønskeliste
 8. Proclear 1 Day 90 stk
  Ønskeliste
 9. Bilde av kontaktlinsen Proclear 1 day Multifocal fra Cooper Vision. Multifokale 1-dagslinse med 30 stk per pakning.
  Ønskeliste

9 Glasses found

Høj-lav

Alle linserne i Proclear-familien benytter teknologien PC Technology™ for at bevare mest mulig fugtighed. PC står for fosforylkolin — det lyder måske lidt barbarisk, men det er blot et stof som indeholder hydrofile («vandelskende») molekyler og som også er biokompatibelt med det meneskelige øje. PC Technology tiltrække og binder vand til linsen, og reducerer samtidig fordampning fra linsens overflade. Proclear-linserne holder sig derfor fugtige, bløde og bekvemme hele dagen. Mange kontaktlinsemærker hæver at kunne modvirke tørre øjne, men Proclear er de eneste kontaktlinser på markedet som har fået påstanden: "kan give øget komfort for kontaktlinsebrugere som oplever let ubehag eller symptomer på tørved ved brug af linser" godkendt af den amerikanske afdeling for nærings- og lægemidler (FDA).

Et stort udvalg af linser for alle typer synsfejl.

Proclear-serien laves af den amerikanske linseproducent CooperVision, og inkluderer et stort udvalg af alternativer til alle typer synskorrektion. Proclear for korrektion af nærsynethed eller langsynethed kan fås enten som endagslinser eller som månedslinser. De fås også i en variant som korrigerer ujævnheder på hornhinden, og modvirker den såkaldte sfæriske abberation, et fænomen som skyldes uperfekt lysbrydning og kan gøre at du ser plagsomme halo-effekter og genskind under dårlige lysforhold. Proclear-serien omfatter også flere varianter af toriske linser for korrektiona for skæve hornhinder (astigmatisme) og multifokale linser for korrektion af alderslangsynethed (presbyopi), både endagslinser og månedslinser. Proclear-linserne har en svag blå farve (håndteringsfarve) som gør det nemmere at se linserne, når du skal sætte dem ind og tage dem du.

Bestil dine Proclear kontaktlinser fra Extra Optical.

Er Proclear dit foretrukne kontaktlinsemærke? Hos Extra Optical, Danmarks førende optiker på nettet, får du dem billigere end noget andet sted i Danmark. Det garanterer vi: Finder du tilsvarende Proclear-linser til lavere pris hos en anden optiker i Danmark, refunderer vi forskellen. Vi ønsker at du skal blive 100% tilfreds med alle dine kontaktlinsekøb hos os, og derfor giver vi dig også tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret – uanset grund. Extra Optical er godkendt af Tryg E-handel. Hos Extra Optical er det enkel, trygt og billigt at købe kontaktlinser. Bestil nu!