Kontaktlinser for skæve hornhinder.

Frequency er en serie kontaktlinser som benyttes til korrektion af forskellige grader af (skæve hornhinder). Alle linserne i Frequency-familien er månedslinser.

Frequency er lavet af et materiale som binder fugtighed og holder linserne bløde og friske hele dagen. Materialet slipper også megen ilt gennem til øjnene. Linserne har ekstra tynde kanter for maksimal komfort både ved indsætning og brug. Med Frequency kontaktlinser vil du nyde et skarpere, mere præcist syn udover en fremragende komfort og enkel håndtering. Frequency-serien produceres af CooperVision, en af verdens førende producenter af kontaktlinser.

Linsetyper i Frequency-serien

For mildere grader af astigmatisme og ujævne hornhinder, har Frequency-serien en asfærisk linse. Det ualmindelige design gør at lysstrålerne samles i et punkt på bagsiden af øjet i stedet for et større område, hvilket giver et skarpere syn og bedre dybdesyn. Linserne er desuden specielt udviklede til at give et perfekt syn under vanskelige forhold, som ved bilkøring om aftenen eller under langvarigt skærmbrug. Ved en mere omfattende astigmatisme benyttes toriske linser. I modsætning til almindelige linser som roterer på øjet, skal toriske linser altid ligge i samme position for at astigmatismen bliver korrekt korrigeret. Frequency-linserne benytter det patenterede design UltraSync Technology, som sørger for en perfekt stabilitet. Frequency-familien omfatter også en række toriske linser med et udvidet styrkeområde for brugere som har kraftig astigmatisme. Disse linser fås i et ekstra stort antal cylinderstyrker, og er ideelle for dig som måske har haft svært ved at finde kontaktlinser med den rigtige styrke.

Køb dine Frequency kontaktlinser fra Extra Optical

Er Frequency dit foretrukne kontaktlinsemærke? Bestil dem fra Extra Optical! Vi er Danmarks førende optiker på nettet, og har landets billigste kontaktlinser. Vores prisgaranti: Finder du de samme Frequency-linsser til en lavere pris hos en anden dansk optiker, refunderer vi prisforskellen. Vi sælger udelukkende originale kontaktlinser fra anerkendte producenter som CooperVision. Vi ønsker at alle vores kunder skal blive 100% tilfredse med deres linsekøb, og giver derfor en tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret uanset grund. Hos Extra Optical er det nemt, trygt og prisvenligt at købe kontaktlinser. Bestil nu!

Filter
Kategori
  1. show 14 more show less
Mærke
Mærke
  1. 15
  2. 16
  3. 5
  4. 5
  5. 3
  6. 15
  7. 9
  8. 5
  9. 17
Lens Type
Bæretid
Farve
Amazon
Aquamarine
Brilliant Blue
Dark Hazel
Emerald
Gemstone Green
Hazel
Honey
India
Indigo
Jade
Pacific
Platinum
Sterling Grey
Topaz
Grøn
Grå
Brun
Other
Vi kan ikke finde nogen produkter som matchede dine valg.