For alderslangsynethed (presbyopi)

Er alle små tekster blevet helt ulæselige? Fat mod: Progressive linser er løsningen! Progressive (også kaldt multifokale) kontaktlinser bruges til korrektion af alderslangsynethed, såkaldt presbyopi. Linserne fungerer stort set på samme måde som progressive briller: De har flere zoner med forskellig korrektion, og overgangen mellem de forskellige zoner er glidende.

Den vigtigste forskel er, at når du bruger progressive briller, er det hvor på brilleglasset du ser, som afgører korrektionen. Progressive linser ligger derimod direkte på øjet, og nethinden modtager et skarpt afstandsbillede og et skarpt nærbillede samtidig. Derved er det hjernen som må gøre arbejdet og finde den rigtige korrektion, og vælge fokus ud fra hvad du vil se. Progressive linser kræver ofte en lille tilvænningsperiode, men efter nogle dage, er de fleste blevet komfortable med dem. Og hvilken lykke det er at kunne læse både vejskilte og restaurants menuer uden at måtte skifte briller!

Hvordan vælger jeg de rigtige progressive linser?

Progressive linser giver dig et skarpt syn, uanset om du kun har presbyopi eller om du ydermere er nærsynet, langsynet eller har skæve hornhinder. Alle de store linseproducenter tilbyder progressive briller, og har masser af forskellige linsetyper og prisklasser at vælge iblandt. Månedslinser er det billigste alternativ, hvis linserne bruges hver dag. Månedslinserne tages du hver aften, lægges i et etui med linsevæske over natten, og sættes ind igen næste dag. Linserne byttes du med et nyt par ekstra maks. en måned. Flere og flere danskere vælger også dagslinser, selvom at de koster lidt mere. Som navnet antyder, bruges disse linser kun i én dag før at de skal smides du og erstattes med et nyt par. Det er uden tvivl ganske nemt at holde styr på, og dine linser er altid hele, rene og friske. Progressive linser kan også fås som døgnlinser, som kan bruges både dag og nat (også når du sover) i én til fire uger. For eksempel inkluderer PureVision-serien fra Bausch + Lomb en type multifokal linse, som kan bruges enten som almindelige månedslinser eller som døgnlinser.

Danmarks billigste progressive linser får du hos Extra Optical

Er du på jagt efter Danmarks billigste progressive linser? Så er du kommet til det rette sted! Extra Optical er Danmarks førende optiker på nettet, og har som mål at altid have landets laveste priser på kontaktlinser. Derfor giver vi dig prisgaranti: Finder du de samme multifokale linser til lavere pris hos en anden dansk optiker, refunderer vi forskellen. Vi ønsker at du skal være 100% tilfreds med alle dine kontaktlinsekøb hos os, og derfor giver vi dig også tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret – uanset grund. Når du bestiller dine progressive linser fra os, bliver de sendt fra lager, uden told eller ekstra afgifter. Hos Extra Optical er det enkelt, trygt og prisvenligt at købe kontaktlinser. Bestil nu!

Høj-lav
Filter
Mærke
 1. 2
 2. 5
 3. 4
 4. 4
Mærke
 1. 2
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 4
 6. 3
 7. 2
 8. 1
Lens Type
 1. 1
 2. 55
 3. 16
Bæretid
 1. 8
 2. 7
Pris
Fra DKK til DKK
 1. Dailies Total1 Multifocal 90 stk
  Dailies Total1 Multifocal 90 stk
  1143,-
  Ønskeliste
 2. Dailies Total1 Multifocal 30 stk
  Dailies Total1 Multifocal 30 stk
  441,-
  Ønskeliste
 3. Dailies Aquacomfort Plus Multifocal 90 stk
  Dailies Aquacomfort Plus Multifocal 90 stk
  864,-
  Ønskeliste
 4. Dailies Aquacomfort Plus Multifocal 30 stk
  Dailies Aquacomfort Plus Multifocal 30 stk
  342,-
  Ønskeliste
 5. Air Optix Multifocal 6 stk
  Air Optix Multifocal 6 stk
  558,-
  Ønskeliste
 6. SofLens Multi-Focal 6 stk
  SofLens Multi-Focal 6 stk
  603,-
  Ønskeliste
 7. Proclear Multifocal XR 3 stk
  Proclear Multifocal XR 3 stk
  441,-
  Ønskeliste
 8. Proclear Multifocal 6 stk
  Proclear Multifocal 6 stk
  468,-
  Ønskeliste
 9. Proclear 1 day Multifocal 30 stk
  Proclear 1 day Multifocal 30 stk
  297,-
  Ønskeliste
 10. Biotrue ONEday for Presbyopia 30 stk
  Biotrue ONEday for Presbyopia 30 stk
  279,-
  Ønskeliste
 11. Biofinity Multifocal 6 stk
  Biofinity Multifocal 6 stk
  648,-
  Ønskeliste
 12. 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 90 stk
  1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 90 stk
  846,-
  Ønskeliste
 13. 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 30 stk
  1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 30 stk
  333,-
  Ønskeliste
 14. PureVision Multi-Focal 6 stk
  PureVision Multi-Focal 6 stk
  603,-
  Ønskeliste
 15. PureVision 2 for Presbyopia 6 stk
  PureVision 2 for Presbyopia 6 stk
  594,-
  Ønskeliste

15 Glasses found

Høj-lav