For alderslangsynethed (presbyopi)

Er alle små tekster blevet helt ulæselige? Fat mod: Progressive linser er løsningen! Progressive (også kaldt multifokale) kontaktlinser bruges til korrektion af alderslangsynethed, såkaldt presbyopi. Linserne fungerer stort set på samme måde som progressive briller: De har flere zoner med forskellig korrektion, og overgangen mellem de forskellige zoner er glidende.

Flerstyrke kontaktlinser
Filter
Mærke
 1. 2
 2. 5
 3. 5
 4. 4
Mærke
 1. 2
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 4
 6. 4
 7. 2
 8. 1
Lens Type
 1. 15
 2. 1
Bæretid
 1. 8
 2. 8
Pris
Fra to
Andre
 1. 16
Høj-lav
 1. Bilde av kontaktlinsen SofLens Multi-Focal fra Bausch & Lomb. Multifokale månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 2. Bilde av kontaktlinsen Dailies Aquacomfort Plus Multifocal fra Alcon. Multifokale endagslinser med 30 stk per pakke.
  Ønskeliste
 3. Bilde av kontaktlinsen PureVision Multi-Focal fra Bausch & Lomb. Multifokale månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 4. Bilde av kontaktlinsen Dailies Total1 Multifocal fra Alcon. Multifokale endagslinser med 90 stk per pakke.
  Ønskeliste
 5. Bilde av kontaktlinsen PureVision 2 for Presbyopia fra Bausch & Lomb. Multifokale månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 6. Proclear Multifocal Toric 3 stk
  Ønskeliste
 7. Bilde av kontaktlinsen Proclear 1 day Multifocal fra Cooper Vision. Multifokale endagslinser med 30 stk per pakke.
  Ønskeliste
 8. 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 30 stk
  Ønskeliste
 9. Bilde av kontaktlinsen Dailies Total1 Multifocal fra Alcon. Multifokale endagslinser med 30 stk per pakke.
  Ønskeliste
 10. Air Optix Multifocal 6 stk
  Ønskeliste
 11. Biofinity Multifocal 6 stk
  Ønskeliste
 12. Proclear Multifocal 6 stk
  Ønskeliste
 13. Proclear Multifocal XR 3 stk
  Ønskeliste
 14. Bilde av kontaktlinsen Dailies Aquacomfort Plus Multifocal fra Alcon. Multifokale endagslinser med 90 stk per pakke.
  Ønskeliste
 15. Biotrue ONEday for Presbyopia 30 stk
  Ønskeliste
 16. 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 90 stk
  Ønskeliste

16 Glasses found

Høj-lav

Den vigtigste forskel er, at når du bruger progressive briller, er det hvor på brilleglasset du ser, som afgører korrektionen. Progressive linser ligger derimod direkte på øjet, og nethinden modtager et skarpt afstandsbillede og et skarpt nærbillede samtidig. Derved er det hjernen som må gøre arbejdet og finde den rigtige korrektion, og vælge fokus ud fra hvad du vil se. Progressive linser kræver ofte en lille tilvænningsperiode, men efter nogle dage, er de fleste blevet komfortable med dem. Og hvilken lykke det er at kunne læse både vejskilte og restaurants menuer uden at måtte skifte briller!

Hvordan vælger jeg de rigtige progressive linser?

Progressive linser giver dig et skarpt syn, uanset om du kun har presbyopi eller om du ydermere er nærsynet, langsynet eller har skæve hornhinder. Alle de store linseproducenter tilbyder progressive briller, og har masser af forskellige linsetyper og prisklasser at vælge iblandt. Månedslinser er det billigste alternativ, hvis linserne bruges hver dag. Månedslinserne tages du hver aften, lægges i et etui med linsevæske over natten, og sættes ind igen næste dag. Linserne byttes du med et nyt par ekstra maks. en måned. Flere og flere danskere vælger også dagslinser, selvom at de koster lidt mere. Som navnet antyder, bruges disse linser kun i én dag før at de skal smides du og erstattes med et nyt par. Det er uden tvivl ganske nemt at holde styr på, og dine linser er altid hele, rene og friske. Progressive linser kan også fås som døgnlinser, som kan bruges både dag og nat (også når du sover) i én til fire uger. For eksempel inkluderer PureVision-serien fra Bausch + Lomb en type multifokal linse, som kan bruges enten som almindelige månedslinser eller som døgnlinser.

Danmarks billigste progressive linser får du hos Extra Optical

Er du på jagt efter Danmarks billigste progressive linser? Så er du kommet til det rette sted! Extra Optical er Danmarks førende optiker på nettet, og har som mål at altid have landets laveste priser på kontaktlinser. Derfor giver vi dig prisgaranti: Finder du de samme multifokale linser til lavere pris hos en anden dansk optiker, refunderer vi forskellen. Vi ønsker at du skal være 100% tilfreds med alle dine kontaktlinsekøb hos os, og derfor giver vi dig også tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret – uanset grund. Når du bestiller dine progressive linser fra os, bliver de sendt fra lager, uden told eller ekstra afgifter. Hos Extra Optical er det enkelt, trygt og prisvenligt at købe kontaktlinser. Bestil nu!