Leg med dit look!

Har du altid ønsket dig en anden øjenfarve end den naturen tildelte dig? Eller er du tvært imod glad for din farve, og ønsker at fremhæve og gøre den mere intens? Måske er du typen som godt kan lide at være lidt uforudsigelig, og vil have det sjovt med at skifte øjenfarve efter humør og anledning?

Fargelinser er en enkel og morsom måte å endre utseendet på. Du kan velge en diskret forsterkning av din naturlige øyenfarge, eller gå for en mer dramatisk forvandling med en helt annen farge. Det endelige fargeresultatet er alltid individuelt, så prøv deg fram og finn en farge du er fornøyd med før du bestiller fargelinser i store kvanta. Fargelinser fås både med og uten styrke. For å bestille linser uten styrke trenger du ikke linseseddel (re-sept), men det er viktig at du får øynene sjekket av optiker før du begynner å bruke linser.

Fargelinser for enhver stil og smak.

Farvelinser er en nem og sjov måde at ændre udseendet på. Du kan vælge en diskret forstærkning af din naturlige øjenfarve, eller vælge en mere dramatisk forvandling med en helt anden farve. Det endelige farveresultat er altid individuelt, så prøv dig frem og find en farve som du er tilfreds med før at du bestiller i store mængder. Farvelinser fås både med og uden styrke. For at bestille linser uden styrke, behøver du ingen linseseddel (recept), men det er vigtigt at du får øjnene tjekket af en optiker før at du begynder at bruge linser. Farvelinser for enhver stil og smag. Farveliner kan deles ind i to hovedgrupper: Forstærkende linser og heldækkende linser. Som navnet antyder, bruges forstærkende linser til at fremhæve din naturlige øjenfarve eller justere nuancen. Har du for eksempel gråblå øjne, kan du bruge helgrå linser til at opnå et mørkere, dybere blik eller blå linser for at få en mere intens effekt. Forstærkende linser er helt gennemsigtige, og din egen øjenfarve har stor påvirkning på resultatet. Heldækkende linser er ugennemsigtige, og har kun en transparent zone i midten, som du ser igennem. Med heldækkende linser kan du få akkurat den nuance som du ønsker, uanset din oprindelige øjenfarve. Har du naturlige mørke øjne og ønsker en lysere nuance, skal du vælge heldækkende linser. Farvelinser kan fås både som månedslinser og som dagslinser. Månedslinser er billigere hvis linserne bruges hver dag. Dagslinser er til gengæld nemmere at anvende og mere hygiejniske, og er det bedste valg hvis du ønsker at ændre din øjenfarve.

Danmarks billigste farvelinser får du hos Extra Optical

Extra Optical er Danmarks førende optiker på nettet. Vores mål er altid at kunne tilbyde landets billigste linser, og derfor giver vi dig vores prisgaranti: Finder du de samme farvelinser til lavere pris hos en anden optiker i Danmark, får du forskellen tilbage. Vores forretningsfilosofi er baseret på enkelthed, tryghed og den lavest mulige pris. Vi sælger kun originale farvelinser fra kendte producenter. Dine linser bliver sendt fra lager, uden told eller andre ekstra afgifter. Vi ønsker at du skal blive super tilfreds med alle dine køb hos os, og giver dig en 100% tilfredshedsgaranti med 30 dages returret. Extra Optical er certificeret af Tryg E-handel. Klar til et nyt look? Bestil en pakke farvelinser i dag!

Høj-lav
Filter
Mærke
 1. 9
Mærke
 1. 1
 2. 1
 3. 2
 4. 1
 5. 2
 6. 13
Lens Type
 1. 9
Bæretid
 1. 9
Pris
Fra DKK til DKK
 1. Air Optix Colors Sterling Grey 2 stk
  Air Optix Colors Sterling Grey 2 stk
  229,-
  Ønskeliste
 2. Air Optix Colors Honey 2 stk
  Air Optix Colors Honey 2 stk
  229,-
  Ønskeliste
 3. Air Optix Colors Hazel 2 stk
  Air Optix Colors Hazel 2 stk
  229,-
  Ønskeliste
 4. Air Optix Colors Green 2 stk
  Air Optix Colors Green 2 stk
  229,-
  Ønskeliste
 5. Air Optix Colors Grey 2 stk
  Air Optix Colors Grey 2 stk
  229,-
  Ønskeliste
 6. Air Optix Colors Gemstone Green 2 stk
  Air Optix Colors Gemstone Green 2 stk
  229,-
  Ønskeliste
 7. Air Optix Colors Brown 2 stk
  Air Optix Colors Brown 2 stk
  229,-
  Ønskeliste
 8. Air Optic Colors Brilliant Blue 2 stk
  Air Optic Colors Brilliant Blue 2 stk
  229,-
  Ønskeliste
 9. Air Optix Colors Blue 2 stk
  Air Optix Colors Blue 2 stk
  229,-
  Ønskeliste

9 Glasses found

Høj-lav