Lette, hygiejniske og komfortable.

Dagslinser (også kaldt endagslinser) er en genial opfindelse. Efter en lang og aktiv dag, tager du blot linserne ud, smider dem du og går aftenen i møde uden nogle men. Ingen linsevæske, ingen rengøring, ikke mere at tænke på. Det er ikke underligt at halvdelen af alle danske linsebrugere vælger dagslinser!

Udover de praktiske fordele, er dagslinser desuden gode for dine øjne i og med at du tager et nyt og sterilt par linser på hver eneste dag, er risikoen for både infektioner og allergiske plager, betydeligt reduceret. Af samme grund oplever mange bedre komfort med dagslinser end nogen anden type linse. Dagslinser er også ideelle til sporadisk brug, eller som et supplement til andre linsetyper. Hvis du for eksempel bruger briller, men foretrækker linser til træning og friluftsliv, er dagslinser det perfekte valg. Bruger du normalt tougerlinser eller månedslinser, vil du måske foretrække dagslinser når du er ude at rejse, eller når det er pollensæson.

Hvem passer dagslinser til?

Dagslinser passer til de aller fleste, uanset om det er til dagligt brug eller om de bare skal bruges engang i mellem. Dagslinser er særligt egnede til linsebrugere med ekstra følsomme øjne som let får belæg på linserne, eller som plages med allergi. De er også ideelle for børn og teenagere som helst vil slippe for den vedligeholdelse og pleje som følger med andre typer linser. Du kan få dagslinser uanset hvilken slags synsfejl du har: nærsynethed, langsynethed eller astigmatisme (skæve hornhinder). Mange producenter fører også progressive dagslinser for korrektion af presbyopi (alderslangsynthed). Biotrue og Dailies er rene endagslinseserier, men de aller fleste store mærker - for eksempel Acuvue, Proclear og Soflens — inkluderer også endagslinser. Udvalget er med sikkerhed stort nok til at du finder din favorit!

Køb dagslinser på nettet fra Extra Optical.

Dagslinser godt nok lidt dyrere end tougerslinser og månedslinser hvis de bruges dagligt, men for mange opvejes den ekstra omkostning af de mange praktiske fordele. Derudover er der meget at spare ved at handle smart! Hos Extra Optical får du Danmarks laveste priser på dine kontaktlinser – det garanter vi. Finder du de samme linser til lavere pris hos en anden dansk optiker, refunderer vi prisforskellen. Vi fører kun originale kontaktlinser fra anerkendte producenter. Alle bestillinger sendes som indenlandsk pakkepost uden told eller andre afgifter. Vi ønsker at du skal blive 100% tilfreds med alle dine køb hos os og giver dig fuld tilfredshedsgaranti med 30 dages returret. Extra Optical er certificeret af Tryg E-handel – hos os handler du enkelt og trygt. Bestil dine foretrukne dagslinser fra vores netbutik i dag!

Høj-lav
Filter
Mærke
 1. 10
 2. 12
 3. 6
 4. 6
Mærke
 1. 10
 2. 3
 3. 3
 4. 12
 5. 3
 6. 3
Lens Type
 1. 8
 2. 20
 3. 6
Bæretid
 1. 3
 2. 50
Pris
Fra DKK til DKK
 1. Dailies Total1 30 stk
  Dailies Total1 30 stk
  258,-
 2. Dailies Total1 90 stk
  Dailies Total1 90 stk
  669,-
 3. Dailies Total1 180 stk
  Dailies Total1 180 stk
  1329,-
 4. Proclear 1 day 90 stk
  Proclear 1 day 90 stk
  559,-
 5. Proclear 1 day 30 stk
  Proclear 1 day 30 stk
  199,-
 6. Biotrue ONEday 90 stk
  Biotrue ONEday 90 stk
  599,-
 7. Biotrue ONEday 30 stk
  Biotrue ONEday 30 stk
  229,-

Glasses found 1-24 of 34

Page
Høj-lav