Linser for alle synsfejl, aldre og aktiviteter.

CooperVision er en af verdens førende producenter af bløde kontaktlinser. Produktudvalget omfatter både endagslinser, tougerslinser og månedslinser, som alle er baserede på avancerede materialer og optik.

Cooper Vision linser
Vi kan ikke finde nogen produkter som matchede dine valg.

Virksomheden har en stærk tradition når det gælder linser for de mest komplicerede synsfejl, som astigmatisme og presbyopi, og CooperVision har det mest komplette utvalget av sfæriske, toriske og multifokale kontaktlinser på markedet. Døgnet-rundt-linserne i Biofinity-familien giver dig overlegen komfort og synsskarphed, med op til 30 dages kontinuerligt brug. Biomedics-familien giver dig en ekstra høj åndbarhed, mens Proclear-familien inkluderer et bredt udvalg af super komfortable kontaktlinser beregnet til dig som let bliver plaget af tørre øjne. CooperVision har også flere andre specialiserede kontaktlinseserier. Udøver banebrydende produkter, satser CooperVision særligt på fokuseret støtte til optikere.

Avanceret kontaktlinseteknologi.

CooperVision har patenteret en række teknologiske nye innovationer som har bidraget til at gøre kontaktlinser til et fortsat mere og mere brugervenligt produkt. For eksempel er Aquaform® en en kombination af flere typer materialteknologi som til sammen giver kontaktlinser med unik komfort og ydelse: Høj tilførsel af ilt, ekstra fleksibilitet, og en jævn og glat linseoverflade som er naturlig fugtende. PC Technology er en anden CooperVision-innovation, som får vandmolekylerne til at blive en del af selve linsen, og modvirker tørhed på en hel naturlig måde. Teknologien efterligner stoffer som findes naturligt på overfladen af cellerne i øjet. CooperVisions toriske kontaktlinser for brugere med skæve hornhinder er særligt stabile og nøjagtige, takket være en optimeret linsegeometri. De multifokale linser benytter et avanceret design med flere synskorrigerende områder i en sammensætning som garanterer et skarpt syn på alle afstande.

Køb CooperVision kontaktlinser fra Extra Optical

Hos Extra Optical får du Danmarks laveste priser på kontaktlinser fra CooperVision - det garanterer vi. Finder du de samme linsere til lavere pris hos en anden dansk optiker, betaler vi forskellen tilbage. Vi fører kun originale kontaktlinser fra CooperVision og andre anerkendte produsenter. Alle bestillinger sendes som indenlandsk pakkepost, uden told og andre afgifter. Vi ønsker at du skal være 100% tilfreds med alle dine køb hos os, og giver dig fuld tilfredshedsgaranti med 30 dages fuld returret. Extra Optical er certificeret af Tryg E-handel – hos os handler du enkelt og trygt. Bestil dine CooperVision kontaktlinser fra vores netbutik i dag!