Biotrue endagslinser for maksimal komfort

Biotrue er en serie førsteklasses endagslinser, som er designet til at ligge så tæt op til øjets naturlige egenskaber som muligt. Biotrue endagslinser er lavet af et nyskabt materiale kaldt HyperGel, som har en sammensætning som bidrager til et perfekt syn og en optimal bærekomfort gennem hele dagen.

Biotrue linser
Filter
Mærke
 1. 3
Mærke
 1. 3
Lens Type
 1. 1
 2. 2
Bæretid
 1. 3
Pris
Fra to
Andre
 1. 3
Høj-lav
 1. Biotrue ONEday for Presbyopia 30 stk
  Ønskeliste
 2. Biotrue ONEday 90 stk
  Ønskeliste
 3. Biotrue ONEday 30 stk
  Ønskeliste

3 Glasses found

Høj-lav

For det første bevarer linserne den samme fugtighedsgrad som øjets egen hornhinde. For det andet slipper linserne så megen ilt ind som øjnene behøver for at holde sig friske og hvide. Og for det tredje er de overfladebehandlede med et stof som imiterer den naturlige tårekanal, og som gør at linserne holder bedre på fugtigheden end nogen anden endagslinse. Biotrue-serien produceres af Bausch + Lomb, som har vært et markedsførende selskab indenfor optik i mere end 150 år.

Skarpt syn under alle lysforhold.

Har du prøvet at se plagsomme ringe (haloer) omkring lyskilder eller genskin fra glatte overflader i mørket, for eksempel under kørsel når det er mørkt? Så kan Biotrue kontaktlinsemærket være noget for dig. Linserne har nemlig unikke egenskaber når det gælder synsskarphed under alle lysforhold. Den patenterede teknologi High Definition™ Optics reducerer den såkaldte sfæriske aberration, et fænomen hvilket indebærer at optiske linser aldrig kan fokusere lyset helt perfekt. Teknologien bidrager til at minimere genskin og halo-fænomener og gør Biotrue til et perfekt valg for dig som behøver at kunne se skarpt i dunke og mørke omgivelser. Biotrue-linserne er også udstyret med UV-filter, som i kombination med solbriller, beskytter dine øjne mod skadelig stråling.

Biotrue kontaktlinser får du billigst hos Extra Optical.

Er du på jagt efter markedets billigste Biotrue linser? Så kan du godt slutte med at lede! Hos Extra Optical får du prisgaranti: Finder du de samme Biotrue kontaktlinser til lavere pris hos en anden norsk optiker, refunderer vi prisforskellen. Extra Optical er Danmarks førende optiker på nettet, og har landet laveste priser på kontaktlinser. Vi fører kun originale kontaktlinser fra Bausch + Lomb og andre etablerede producenter. Vi ønsker at du skal blive 100% tilfreds med alle dine køb hos os, og tilbyder derfor en tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret – uanset grund. Extra Optical er godkendt af Tryg E-handel. Hos os er det nemt, trygt og prisvenligt at købe kontaktlinser. Bestil nu!