Høj kvalitet, lav pris.

"Biomedics er en serie prisvenlige kontaktlinser fra den amerikanske producent CooperVision. De er pålidelige, komfortable og gør deres arbejde uden dikkedarer. Biomedics egner sig lige så godt uanset om du bruger linser til dagligt, eller om du bare ønsker at ligge brillerne fra dig nu og da, for eksempel når du træner eller er på badeferie.

Biomedics linser
Høj-lav
 1. Bilde av kontaktlinsen Biomedics 1 day Extra fra Cooper Vision. Sfæriske 1-dagslinse med 30 stk per pakning.
  Ønskeliste
 2. Bilde av kontaktlinsen Biomedics 1 Day Extra Toric fra Cooper Vision. Toriske 1-dagslinse med 30 stk per pakning.
  Ønskeliste
 3. Bilde av kontaktlinsen Biomedics 55 Evolution fra Cooper Vision. Sfæriske månedslinse med 6 stk per pakning.
  Ønskeliste
 4. Bilde av kontaktlinsen Biomedics Toric fra Cooper Vision. Toriske månedslinse med 6 stk per pakning.
  Ønskeliste
 5. Bilde av kontaktlinsen Biomedics 1 day Extra fra Cooper Vision. Sfæriske 1-dagslinse med 90 stk per pakning.
  Ønskeliste

5 Glasses found

Høj-lav

Alle linserne i Biomedics-serien har afrundede kanter, som minimerer den mekaniske belastning på øjet og øjenlåget når du blinker, og bidrager til at linserne føles behagelige at have på fra tidlig morgen til sent om aftenen. Biomedics-linserne har en let blå farve (håndteringsfarve) som gør det lettere at se linserne, når du skal sætte dem ind og tage dem ud.

Biomedics-linser for de mest almindelige synsfejl!

Biomedics-linserne findes i flere forskellige varianter for til korrektion af de mest almindelige typer synsfejl. Har du brug for kontaktlinser til korrektion af nærsynethed eller langsynethed, kan du få Biomedics-linser enten som endagslinser eller som månedslinser. Månedslinserne kan også fås i en variant med et såkaldt asfærisk design, som korrigerer eventuelle ujævnheder på hornhinden for skarpt og klart syn, uanset lysforhold. Biomedics-serien omfatter også toriske linser til korrektion af skæve hornhinder (astigmatisme). Også her kan du vælge den linsetype som du foretrækker: endagslinser eller månedslinser. Endagslinserne i Biomedics-familien er lavet af et avanceret hydrogelmateriale som indeholder 55 procent væske, hvilket giver maksimal fugtighed og komfort. Biomedics-linser fra Extra Optical: De bedste priser! Er du prisbevidst? Så er Biomedics det rette kontaktlinsemærke, og Extra Optical den rette netbutik! Extra Optical er Danmarks førende optiker på nettet, og køber du hos os, køber du kontaktlinser billigere end noget andet sted i Danmark. Det garanter vi: Finder du de samme Biomedics-linser til lavere pris hos en anden optiker i Danmark, refunderer vi forskellen. Vi ønsker at alle vores kunder skal være 100% tilfredse med alle deres køb hos os, og derfor giver vi dig også tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret – uanset grund. Extra Optical er godkendt af Tryg E-handel og fører kun originale kontaktlinser fra CooperVision og andre anerkendte producenter. Biomedics kontaktlinser får du billigst hos Extra Optical. Bestill nu!