For uovervindelig komfort.

Biofinity er en serie døgnlinser af højeste kvalitet, som leverer fremragende komfort og synsskarphed. Takket være et unikt silikonehydrogelmateriale, kan linserne i Biofinity-serien bæres kontinuerligt i op til 30 dage og 28 nætter.

Biofinity linser
Høj-lav
 1. Biofinity 6 stk
  Ønskeliste
 2. Bilde av kontaktlinsen Biofinity XR fra Cooper Vision. Sfæriske månedslinser med 3 stk per pakke.
  Ønskeliste
 3. Bilde av kontaktlinsen Biofinity XR fra Cooper Vision. Sfæriske månedslinse med 3 stk per pakning.
  Ønskeliste
 4. Bilde av kontaktlinsen Biofinity Toric fra Cooper Vision. Toriske månedslinse med 6 stk per pakning.
  Ønskeliste
 5. Bilde av kontaktlinsen Biofinity Toric fra Cooper Vision. Toriske månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 6. Bilde av kontaktlinsen Biofinity Multifocal fra Cooper Vision. Multifokale månedslinse med 6 stk per pakning.
  Ønskeliste

6 Glasses found

Høj-lav

Den unikke Aquaform® Comfort Science-teknologien binder fugtigheden i linserne, og reducerer behovet for fugtgivende øjendråber. Denne naturlige fugtevne bidrager til at dine øjne ikke så let bliver tørre, også når du blinker mindre som for eksempel ved intens brug af digitale skærme. Biofinity-linsene har også en ekstra glat overflade som gør at snavs og urenheder ikke sætter sig så let fast, og som reducerer friktionen mellem øjenlåget og linsen når du blinker. Linserne har deruodver afrundede kanter for ekstra komfort, både ved indsætning og dagligt brug.

Døgnlinser for alle typer synsfejl.

Biofinity-familien omfatter døgnlinser for alle behov. Udover korrektion af almindelig nærsynethed og langsynethed, findes Biofinity-linsene også i ekstreme styrker. Hvis det er vanskeligt at finde kontaktlinser for din styrke, kan Biofinity være løsningen. Serien inkluderer også toriske linser med optimeret linsegeometri for brugere med skæve hornhinder (astigmatisme), og multifokale linser for dig med alderslangsynhed (presbyopi) som gør det muligt at se klart både tæt på, på lange afstander og på alle afstande ind i mellem. Husk at døgnkontinuerligt kontaktlinsebrug altid skal godkendes af en optiker, og det er vigtigt at du respekterer den bæretidsperiode som du får angivet af optikeren. Biofinity-serien laves af den amerikanske linseproducent CooperVision, som også står bag flere andre linsemærker, heriblandt Biomedics og Proclear.

Døgnlinser er ikke den billigste linsetype, men når du handler hos Extra Optical kan du være sikker på at du ikke betaler mere end du behøver! Hos os får du nemlig prisgaranti: Finder du de samme Biofinity-linser til lavere pris hos en anden optiker i Danmark, refunderer vi forskellen. Extra Optical leverer kun originale kontaktlinser fra CooperVision og andre etablerede producenter. Vi ønsker altid at du bliver 100% tilfreds med alle dine køb hos os, og vi tilbyder derfor tilfredshedsgaranti og 30 dages fuld returret. Extra Optical er godkendt af Tryg E-handel. Når du bestiller linser hos os, kommer der ingen toldafgifter eller andre uforudsete omkostninger. Hos Extra Optical handler du nemt, trygt og prisvenligt. Bestil nu!