AIR OPTIX populære kontaktlinser fra den schweiziske producent Alcon.

De er lavet af et materiale med stor åndbarhed, som slipper 5 gange mere ilt ind til øjet sammenlignet med traditionelle bløde kontaktlinser, og bidrager til at holde dine øjne hvide, friske og uimodståelige.

kontaktlinser fra air-optic

Mange af linserne i AIR OPTIX-familien er behandlet med en unik overfladeteknologi som hedder SmartShield™. Den modvirker at proteiner og fedtstoffer fra din tårekanal samler belægning på linseoverfladen, og beskytter også linserne mod rester fra kremer, sminke og sminkefjerner. Takket være SmartShield-teknologien forbliver linserne rene og klare i hele bæretiden, i op til en måned. AIR OPTIX-linserne er også udstyrerede med patenterede fugtmidler, som holder linseoverfladen glat, fugtig og bekvem gennem hele dagen.

Kontaktlinser i AIR OPTIX-serien.

AIR OPTIX-serien omfatter linser for alle typer synskorrektion: Nærsynethed, langsynethed, skæve hornhinder (astigmatisme) og alderslangsynethed (presbyopi). Farvelinserne i AIR OPTIX-serien findes i et stort udvalg af lækre farver. De kan fås med korrektion af nærsynethed eller langsynethed, eller uden korrektion (plano) for dig som bare har lyst til at lege lidt med din øjenfarve. De fleste AIR OPTIX-linserne er månedslinser som skal tages du og rengøres om aftenen, og lægges i linsevæske gennem natten. De kan bruges i op til 30 dage før at de skal smides ud, og erstattes med et nyt og sterilt par. AIR OPTIX-serien inkluderer også døgnlinser, som kan bruges kontinuerligt i op til 30 dage og nætter (efter aftale med optikeren). Med døgnlinser kan du vågne op med skarpt syn når som helst og hvor som helst. Døgnlinserne har en ekstra høj åndbarhed, således at dine øjne får nok ilt når du sover.

Køb AIR OPTIX kontaktlinser fra Extra Optical.

Hos Extra Optical får du Danmarks laveste priser på AIR OPTIX kontaktlinser - det garanterer vi. Finder du de samme AIR OPTIX-linser til lavere pris hos en anden dansk optiker, refunderer vi forskellen. Vi fører kun originale kontaktlinser fra Alcon og andre anerkendte producenter. Vi vil at du skal være 100 % tilfreds med alle dine køb hos os, og gir dig fuld tilfredshedsgaranti med 30-dages returret. Extra Optical er certificerede af Tryg E-handel — hos os kan du handle nemt og trygt. Bestil dine AIR OPTIX kontaktlinser fra vores netbutik i dag!