briller fra tommy hilfiger som ligger på en våt veranda

Brillekollektionerne fra Tommy Hilfiger er altid sofistikerede, men med tydelig påvirkning fra streetwear og urban ungdomskultur. Designet er harmonisk, mens detaljerne giver et interessant tvist, som for eksempel når enderne på brillestængerne har overraskende kontrastfarver.

Briller fra Tommy Hilfiger: Uhøjtidelig og chik til hverdag og fest! Tommy Hilfiger-brillerne hører til den mest eksklusive del af vores udvalg, men de giver et look, der er afslappet og uhøjtideligt samt passer til de fleste af os. For Tommy Hilfiger er der ingen modsætning imellem det at være chik og uhøjtidelig, og effekten heraf er indiskutabel. Er du spontan, humoristisk og ikke tager dig selv for højtideligt, vil du helt sikkert kunne finde et par briller fra Tommy Hilfiger, som passer til netop din stil og personlighed.

Klassisk brillemode med et moderne tvist. Tommy Hilfiger har været entreprenør og designer hele sit liv. Hans speciale er at tage udgangspunkt i klassisk herremode og føre den up to date. Oprindelig henvendte Tommy Hilfiger sig først og fremmest til amerikanske universitetsstuderende, og det preppy look er stadig et af mærkets væsentligste kendetegn. Over hele verden er hans kreationer i dag elsket af unge - og dem som er unge af sind, både når det gælder tøj og briller. Brillekollektionerne omfatter et bredt spektre af snit til både mænd og kvinder, fra nørdede rektangulære briller til charmerende runde briller med originale detaljer ved tindingerne. Upload et selfie til vores virtuelle prøverum, og find ud af om et par Tommy Hilfiger-briller har en magisk effekt på dit udseende.

Køb Tommy Hilfiger-briller med styrke online! Her hos ExtraOptical finder du både dame- og herrebriller fra Tommy Hilfiger til lavere priser end noget andet sted i Danmark. Det er vi så sikre på, at vi giver dig følgende prisgaranti: finder du samme Tommy Hilfiger-model billigere hos en anden norsk optiker, giver vi dig differencen tilbage. At købe briller online skal være lige så afslappet og ukompliceret som Tommy Hilfiger-stilen er. Derfor har vi også tilfredshedsgaranti: skulle du mod forventning ikke blive 100 % tilfreds med dine Tommy Hilfiger-briller, er det bare at returnere dem. Vi giver dig nye briller eller pengene tilbage, uanset hvad årsagen er. Bestil dine nye Tommy Hilfiger-briller i dag!

Høj-lav
Filter
Passer til
 1. 3
 2. 3
Mærke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Guess
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tommy Hilfiger
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Oval
Pilot
Rektangulær
Rund
Wayfarer
Stel
Fuldt stel
Halvt stel
Uindfattede
Materiale
 1. 3
Farve
 1. 1
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 1
Pris
Fra DKK til DKK
Andre
 1. 3
 1. 3
 1. 1
 1. 138 mm Medium
  TH1406
  Tommy Hilfiger
  TH1406
  Regular Price 1395,- Special Price 418,-
  Ønskeliste
 2. 135 mm Medium
  th1393
  Tommy Hilfiger
  th1393
  Regular Price 1395,- Special Price 905,-
  Ønskeliste
 3. 135 mm Medium
  th1393
  Tommy Hilfiger
  th1393
  Regular Price 1395,- Special Price 905,-
  Ønskeliste

3 Glasses found

Høj-lav