Køb briller på nettet: Det er nemt, sikkert og billigt! At producere briller er ikke specielt dyrt. At købe dem kan derimod være en kostbar affære, indtil at netbutikkerne med Extra Optical i spidsen kom på banen, og vendte op og ned på forestillingerne om, hvad briller egentligt kunne koste.
Briller
en jente med gule tom ford briller

Altid velklædt med briller fra Tom Ford.

Scarlett Johansson, Eva Longoria, Brad Pitt … og dig. Hvem vil ikke gerne være en del af den amerikanske filmskaber og designer, Tom Fords modeunivers? Han regnes for at være en af verdens mest berømte og respekterede modeskabere.

Tom Fords moderne og dristige formsprog har dannet grundlag for en helt ny retning inden for eksklusiv mode. Brillekollektionerne med flotte linjer og fokus på detaljer er ingen undtagelse. Hvis du værdsætter kvalitet og holder af klassisk formsprog, men samtidig ønsker et moderne og tidssvarende look, vil briller fra Tom Ford være det perfekte valg for dig.Sagt med Tom Fords egne ord: "Min kunde har sin egen sans for stil og kender sig selv godt. Mit mål er at hjælpe kunden til at blive den bedste udgave af sig selv"

Brilledesign i verdensklasse.

Tom Ford er nok mest kendt for sin storartede karriere som kreativ leder for Gucci. Med dristige, nyskabende kollektioner lykkedes det, mod alle odds, for den unge mand fra Texas at forvandle og forny det ærværdige italienske modehus’ image. Nu kan du også få glæde af Tom Fords designtalent. Den første brillekollektion fra Tom Ford blev lanceret i 2006, og siden da har hans enkle og raffinerede brillemodeller fået en stor og trofast fanskare. Alle vores Tom Ford-briller ser fantastiske ud, føles fantastiske, og er lavet til at kunne holde længe. Elegante, moderne og eksklusive: briller fra Tom Ford er det naturlige førstevalg, når du vil vise dig fra din absolut bedste side.

Tom Ford-briller med styrke til fantastiske priser!

Det er mange gode grunde til at købe dine Tom Ford-briller online. Klik dig ind i vores onlineshop og se det store udvalg af Tom Ford-modeller, og find dem du allerbedst kan lide. Vores målsætning er at tilbyde Norges billigste briller, så finder du de samme Tom Ford-briller billigere hos en anden norsk optiker, refunderer vi differencen. Når du har fundet og bestilt dine nye yndlingsbriller, sørger vi for, at de kommer hjem til dig i løbet af få dage. Skulle der mod forventning være noget, du ikke er tilfreds med, har du 30 dages fuld returret. "Jeg har købt mange briller hos ExtraOptical. Det er en ren fornøjelse. Servicen er i top, og der er aldrig nogen problemer. Altid korrekt slebet," skriver en av vores trofaste kunder. Vi vil gøre vores allerbedste for, at du bliver ligeså tilfreds. Velkommen til en behagelig og vellykket brillehandel hos os!

Shop By
Høj-lav
 1. 131 mm Small
  tf5451
  Tom Ford
  tf5451
  Fra kun 1595,-
  Ønskeliste
 2. 135 mm Medium
  Jessie
  Tom Ford
  Jessie
  Fra kun 1595,-
  Ønskeliste
 3. 134 mm Medium
  ft5455
  Tom Ford
  ft5455
  Fra kun 1495,-
  Ønskeliste
 4. 130 mm Small
  ft5247
  Tom Ford
  ft5247
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste

4 Glasses found

Høj-lav
I dag kan du købe briller med styrke til en super lav pris – alt inkluderet! Tænker du stadigvæk at lave priser ikke kan være lig med god optisk kvalitet? Så må du have os undskyld: men den tankegang er forældet. Brillerne som du køber hos Extra Optical har akkurat samme kvalitet som den som du får hos en almindelig optiker. Glas og stel kommer fra de samme leverandører, og hvert par bliver produceret efter ordre og tilpasset, monteret og kvalitetssikret af vores dygtige specialister i Trondheim. Forskellen på Extra Optical og traditionelle optikerforretninger er ganske enkelt det faktum at vi kun er en netbutik, og har derfor yderst lave driftsomkostninger. Det er husleje, butiksindretning og lagerfaciliteter som vi (og du) sparer penge på – ikke brillekvaliteten.

Briller med styrke til alle behov. Vores udvalg holder dig heller ikke tilbage. Her finder du almindelige briller, solbriller med styrke og sportsbriller med styrke, og naturligvis både damebriller, herrebriller og børnebriller. Du kan købe briller hos os uanset hvilken slags synskorrektion du har brug for, det kan være alt fra nærsynethed, langsynethed, skæve hornhinder eller samsynsproblemer. Har du en svaghed for trendy og eksklusive briller, kan du boltre dig i designerstel fra modehuse som Calvin Klein, Guess, Oakley og Ray-Ban, bare for at nævne et par stykker. Er du mindre optaget af mærke og mere optaget af pris, har vi også masser af kvalitetsstel at vælge mellem. Seje briller, søde briller, retro eller moderne briller: Hos os finder du noget for enhver brillesmag. Men uanset hvilke slags briller du vælger, betaler du mindre hos Extra Optical end hos nogen anden optiker i Danmark. Det giver vi dig garanti på!

Sådan køber du briller på Extra Optical For at købe briller med styrke, skal du have en brilleseddel (en kopi af din synstest) fra din optiker. Optikeren er forpligtet til at give dig denne brilleseddel, uanset hvor du vælger at købe dine briller henne Når brilleseddelen er klar, går du ind på vores netbutik og vælger dit ønskede stel. Brug gerne filtrene for køn, stellets form, pris og så videre for at forenkle processen. Derefter opgiver du hvilken slags synskorrektion og type glas du skal have ud fra det der står på brilleseddelen. På hjemmesiden finder du informationer om hvad de forskellige værdier betyder, men hvis du synes at det er svært at finde ud af, kan du bare ringe til os, og så hjælper vi dig med at sørge for at din bestilling sendes korrekt afsted. Til slut vælger du eventuelle tillæg som farvede glas, før at du går til kassen hvor du betaler. Efter 6-12 dages produktionstid får du dine nye briller hjem i postkassen. Velkommen til en hyggelig brillehandel!