en jente med gule tom ford briller

Altid velklædt med briller fra Tom Ford.

Scarlett Johansson, Eva Longoria, Brad Pitt … og dig. Hvem vil ikke gerne være en del af den amerikanske filmskaber og designer, Tom Fords modeunivers? Han regnes for at være en af verdens mest berømte og respekterede modeskabere.

Tom Fords moderne og dristige formsprog har dannet grundlag for en helt ny retning inden for eksklusiv mode. Brillekollektionerne med flotte linjer og fokus på detaljer er ingen undtagelse. Hvis du værdsætter kvalitet og holder af klassisk formsprog, men samtidig ønsker et moderne og tidssvarende look, vil briller fra Tom Ford være det perfekte valg for dig.Sagt med Tom Fords egne ord: "Min kunde har sin egen sans for stil og kender sig selv godt. Mit mål er at hjælpe kunden til at blive den bedste udgave af sig selv"

Brilledesign i verdensklasse.

Tom Ford er nok mest kendt for sin storartede karriere som kreativ leder for Gucci. Med dristige, nyskabende kollektioner lykkedes det, mod alle odds, for den unge mand fra Texas at forvandle og forny det ærværdige italienske modehus’ image. Nu kan du også få glæde af Tom Fords designtalent. Den første brillekollektion fra Tom Ford blev lanceret i 2006, og siden da har hans enkle og raffinerede brillemodeller fået en stor og trofast fanskare. Alle vores Tom Ford-briller ser fantastiske ud, føles fantastiske, og er lavet til at kunne holde længe. Elegante, moderne og eksklusive: briller fra Tom Ford er det naturlige førstevalg, når du vil vise dig fra din absolut bedste side.

Tom Ford-briller med styrke til fantastiske priser!

Det er mange gode grunde til at købe dine Tom Ford-briller online. Klik dig ind i vores onlineshop og se det store udvalg af Tom Ford-modeller, og find dem du allerbedst kan lide. Vores målsætning er at tilbyde Norges billigste briller, så finder du de samme Tom Ford-briller billigere hos en anden norsk optiker, refunderer vi differencen. Når du har fundet og bestilt dine nye yndlingsbriller, sørger vi for, at de kommer hjem til dig i løbet af få dage. Skulle der mod forventning være noget, du ikke er tilfreds med, har du 30 dages fuld returret. "Jeg har købt mange briller hos ExtraOptical. Det er en ren fornøjelse. Servicen er i top, og der er aldrig nogen problemer. Altid korrekt slebet," skriver en av vores trofaste kunder. Vi vil gøre vores allerbedste for, at du bliver ligeså tilfreds. Velkommen til en behagelig og vellykket brillehandel hos os!

Filter
Passer til
 1. 8
 2. 9
Mærke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Oval
Pilot
Rektangulær
Rund
Wayfarer
Stel
Fuldt stel
Halvt stel
Uindfattede
Materiale
 1. 5
 2. 8
Farve
Dark Blue
Gul
Sort
Vinrød
Guld
Grøn
Lyserød
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Metal
Sølv
Orange
Hvid
Mønster
Blå
Blank
Pris
Fra to
Other
 1. 2
 1. 6
 1. 9
Høj-lav
 1. 135 mm Medium
  Tom Ford Jessie tf449 005
  Ønskeliste
 2. 131 mm Small
  Tom Ford tf5451 012
  Ønskeliste
 3. 131 mm Small
  Tom Ford tf5465 28b
  Ønskeliste
 4. 130 mm Small
  ft5247 083
  Ønskeliste
 5. 134 mm Medium
  ft5455
  Ønskeliste
 6. 134 mm Medium
  ft5455
  Ønskeliste
 7. Large
  ft5391
  Ønskeliste
 8. 137 mm Medium
  ft5379
  Ønskeliste
 9. Large
  FT5335
  Ønskeliste

9 Glasses found

Høj-lav