Køb briller på nettet: Det er nemt, sikkert og billigt! At producere briller er ikke specielt dyrt. At købe dem kan derimod være en kostbar affære, indtil at netbutikkerne med Extra Optical i spidsen kom på banen, og vendte op og ned på forestillingerne om, hvad briller egentligt kunne koste.
Briller

Ray-Ban er måske verdens mest kendte brillemærke. Det unikke, umiskendelige look er elsket af stilbevidste brillebærere over hele verden, som forstår at sætte pris på førsteklasses kvalitet og tidsløst design.

ray-ban briller type browline på et bord

Fra at have været et rendyrket solbrillemærke igennem flere årtier, er Ray-Ban de seneste år også blevet et af verdens førende mærker inden for ordinære briller. Elegante og komfortable, eksklusive og tidsløse: Et par Ray-Ban-briller signaliserer selvtillid, god smag og sans for kvalitet. Mange af stellene er videreføringer af Ray-Bans ikoniske solbrillemodeller, som for eksempel Aviator og Wayfarer. Farvevalgene viser også den klassiske elegance som er Ray-Bans varemærke, med hovedvægten på sort, grå og skildpaddemønster. Men selvfølgelig finder du også Ray-Ban-briller i en række andre legesyge former og stile. Der findes en Ray-Ban brille, som passer akkurat til dig, hvad enten du foretrækker rektangulære, runde eller ovale briller, retro-stil eller mere trendy design.

Ray-Ban briller til alle! De første Ray-Ban-briller blev lavet til amerikanske piloter i slutningen af 1920’erne, og Ray-Ban var i mange år et mærke kun til mænd. Damebrillerne kom først til i slutningen af 1950’erne, men til gengæld blev de en kæmpe succes — ikke mindst takket være stilikonet, Audrey Hepburn, som udødeliggjorde Ray-Ban-looket i filmklassikeren ”Breakfast at Tiffany's”. I dag er udvalget til mænd og kvinder lige stort og lige attraktivt. Ray-Ban har heller ingen aldersgrænse: Børn har også sans for god stil! Børnebrillerne fra Ray-Ban findes i mange forskellige materialer, farver og former, som alle er lige komfortable og solide. Uanset hvilken synskorrektion, du har brug for, har du et bredt udvalg af Ray-Ban-stel at vælge imellem. Vi sliber både enkeltstyrkeglas og progressive glas, og de fleste stel kan benyttes til begge glastyper.

Ægte Ray-Ban Der er sikkert ingen andre brillemærker, som er blevet kopieret så ofte som Ray-Ban, og på internettet florerer der masser af falske kopier. Måske er det rent faktisk ikke så mærkeligt: Ray-Ban-elegancen var længe forbeholdt ganske velhavende brillebærere. I dag er det heldigvis muligt for de fleste at kunne unde sig både et eller flere par ægte Ray-Ban-briller – i høj grad takket være e-handel og effektiviserede forretningsmodeller. ExtraOptical har som mål at tilbyde Norges billigste briller, og derfor giver vi dig følgende prisgaranti: finder du de samme Ray-Ban-briller til en lavere pris hos en anden norsk optiker, refunderer vi differencen. Handler du hos os, kan du ganske trygt stole på, at du får ægte Ray-Ban-briller til en pris, som ingen andre kan matche. Bestil dine Ray-Ban-briller i dag! Meta Title: Køb Ray-Ban-briller online til markedets laveste pris Meta Description: Hos ExtraOptical får du ægte Ray-Ban-briller billigere end noget andet sted i Norge. Tjek vores prisgaranti! Vi leverer som regel inden for en uge.

Shop By
Høj-lav
 1. 130 mm Small
  rb3447v
  Ray-Ban
  rb3447v
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 2. 133 mm Small
  rb5380
  Ray-Ban
  rb5380
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 3. 133 mm Small
  rb6444
  Ray-Ban
  rb6444
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 4. 132 mm Small
  Round Gaze
  Ray-Ban
  Round Gaze
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 5. 132 mm Small
  Frank
  Ray-Ban
  Frank
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 6. 128 mm Small
  rb3547v
  Ray-Ban
  rb3547v
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 7. 133 mm Small
  rb5114
  Ray-Ban
  rb5114
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 8. 130 mm Small
  rb7244 2012
  Ray-Ban
  rb7244 2012
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 9. 130 mm Small
  ry1531
  Ray-Ban
  ry1531
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 10. 124 mm Small
  ry1594
  Ray-Ban
  ry1594
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 11. 125 mm Small
  ry1053
  Ray-Ban
  ry1053
  Fra kun 1195,-
  Ønskeliste
 12. 129 mm Small
  ry1554
  Ray-Ban
  ry1554
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 13. 125 mm Small
  ry1592
  Ray-Ban
  ry1592
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 14. 125 mm Small
  ry1528
  Ray-Ban
  ry1528
  Fra kun 855,-
  Ønskeliste
 15. 130 mm Small
  ry1549
  Ray-Ban
  ry1549
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 16. 123 mm Small
  ry1585
  Ray-Ban
  ry1585
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste

16 Glasses found

Høj-lav
I dag kan du købe briller med styrke til en super lav pris – alt inkluderet! Tænker du stadigvæk at lave priser ikke kan være lig med god optisk kvalitet? Så må du have os undskyld: men den tankegang er forældet. Brillerne som du køber hos Extra Optical har akkurat samme kvalitet som den som du får hos en almindelig optiker. Glas og stel kommer fra de samme leverandører, og hvert par bliver produceret efter ordre og tilpasset, monteret og kvalitetssikret af vores dygtige specialister i Trondheim. Forskellen på Extra Optical og traditionelle optikerforretninger er ganske enkelt det faktum at vi kun er en netbutik, og har derfor yderst lave driftsomkostninger. Det er husleje, butiksindretning og lagerfaciliteter som vi (og du) sparer penge på – ikke brillekvaliteten.

Briller med styrke til alle behov. Vores udvalg holder dig heller ikke tilbage. Her finder du almindelige briller, solbriller med styrke og sportsbriller med styrke, og naturligvis både damebriller, herrebriller og børnebriller. Du kan købe briller hos os uanset hvilken slags synskorrektion du har brug for, det kan være alt fra nærsynethed, langsynethed, skæve hornhinder eller samsynsproblemer. Har du en svaghed for trendy og eksklusive briller, kan du boltre dig i designerstel fra modehuse som Calvin Klein, Guess, Oakley og Ray-Ban, bare for at nævne et par stykker. Er du mindre optaget af mærke og mere optaget af pris, har vi også masser af kvalitetsstel at vælge mellem. Seje briller, søde briller, retro eller moderne briller: Hos os finder du noget for enhver brillesmag. Men uanset hvilke slags briller du vælger, betaler du mindre hos Extra Optical end hos nogen anden optiker i Danmark. Det giver vi dig garanti på!

Sådan køber du briller på Extra Optical For at købe briller med styrke, skal du have en brilleseddel (en kopi af din synstest) fra din optiker. Optikeren er forpligtet til at give dig denne brilleseddel, uanset hvor du vælger at købe dine briller henne Når brilleseddelen er klar, går du ind på vores netbutik og vælger dit ønskede stel. Brug gerne filtrene for køn, stellets form, pris og så videre for at forenkle processen. Derefter opgiver du hvilken slags synskorrektion og type glas du skal have ud fra det der står på brilleseddelen. På hjemmesiden finder du informationer om hvad de forskellige værdier betyder, men hvis du synes at det er svært at finde ud af, kan du bare ringe til os, og så hjælper vi dig med at sørge for at din bestilling sendes korrekt afsted. Til slut vælger du eventuelle tillæg som farvede glas, før at du går til kassen hvor du betaler. Efter 6-12 dages produktionstid får du dine nye briller hjem i postkassen. Velkommen til en hyggelig brillehandel!