Oakley er brillemærket til den med en aktiv og sporty livsstil. Med materialer og udformning som er beregnet til krævende forhold, vil dine Oakley-briller altid sidde godt fast på næsen og samtidig være lette og behagelige at have på.

Briller på en plate med murvegg i bakgrunnen

Oakley er en af verdens førende producenter af sportsbriller og andet sportsudstyr, og både briller og andre produkter bliver udviklet i tæt samarbejde med verdensklasseidrætsudøvere. Hos Oakley går teknologi og design hånd i hånd, og ingen detaljer bliver overladt til tilfældighederne. Det er ikke uden grund, at Oakley-briller er blevet førstevalget for en række af verdens ypperste udøvere, lige fra cykelryttere til skiløbere. Vidste du at Oakley også laver briller til de amerikanske militær- og politistyrker? Selv den hårdeste negl kan uden at nøle vælge sig et par Oakley-briller — du kommer i godt selskab.

Oakley-briller: fra garagen til motocrossbanen. Det hele begyndte i grundlæggeren, Jim Jannards garage. Starter alle succeshistorier ikke i en garage? Under alle omstændigheder var Jim lidenskabeligt optaget af motocross og ekstremsport, og i 1975 udviklede han motorcykelhåndtaget 'The Oakley Grip'. Det var lavet af et patenteret materiale som han kaldte 'unobtainium', et navn som ellers bruges i ingeniørvidenskab og science fiction om materialer, som passer perfekt til et bestemt formål, men som ikke eksisterer. Nå, men Jims variant av unobtainium eksisterer i virkeligheden, og materialet bruges da også stadig til at lave enderne på Oakley-brillernes stænger. Oakley begyndte nemlig hurtigt at lave flere produkter til motocrossmiljøet, blandt andet beskyttelsesbriller - og resten er historie. Fra skibriller via cykelbriller og solbriller frem til almindelige briller med styrke. Oakley er blevet et af verdens bedste og førende brillemærker. Hvad enten du skal på en hemmelig mission i det ydre rum eller bare en tur til fodboldkamp vil dine nye Oakley-briller følge dig overalt.

Ægte Oakley-briller til markedets laveste pris. Her hos ExtraOptical finder du et bredt udvalg af briller fra Oakley til både kvinder og mænd. Formen på stellet er som regel rektangulær, og alle har den karakteristiske sporty stil. Det har aldrig været lettere at blive den lykkelige ejer af et par Oakley-briller: bare klik dig ind i vores onlineshop og find den model, du allerbedst kan lide! Vores system vil anbefale dig glas ud fra din brillestyrke, men du kan også opgradere til tyndere glas eller progressive glas. Hos os får du ægte Oakley-briller til Danmarks laveste pris - med prisgaranti: finder du tilsvarende Oakley-briller til en lavere pris hos en anden norsk optiker, refunderer vi differencen. Klik dig frem til vores udvalg af sporty Oakley-briller med styrke, og lad din brilledrøm gå i opfyldelse!

Filter
Passer til
 1. 46
 2. 32
Mærke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Oval
Pilot
Rektangulær
Rund
Wayfarer
Stel
Fuldt stel
Halvt stel
Uindfattede
Materiale
 1. 25
 2. 33
Farve
Dark Blue
Gul
Sort
Vinrød
Guld
Grøn
Lyserød
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Metal
Sølv
Orange
Hvid
Mønster
Blå
Blank
Pris
Fra to
Other
 1. 8
 1. 15
 1. 44
Høj-lav
 1. 137 mm Medium
  Wheel House
  Ønskeliste
 2. 137 mm Medium
  Wheel House
  Ønskeliste
 3. 140 mm Large
  Metalink
  Ønskeliste
 4. 140 mm Large
  Metalink
  Ønskeliste
 5. 140 mm Large
  Pitchman R Carbon
  Ønskeliste
 6. 137 mm Medium
  Trillbe X
  Ønskeliste
 7. 140 mm Large
  Pitchman R
  Ønskeliste
 8. 137 mm Medium
  Crosslink
  Ønskeliste
 9. 137 mm Medium
  Plank 2.0
  Ønskeliste
 10. 138 mm Medium
  Lizard
  Ønskeliste
 11. 138 mm Medium
  Lizard
  Ønskeliste
 12. 135 mm Medium
  Base Plane R
  Ønskeliste
 13. 135 mm Medium
  Base Plane R
  Ønskeliste
 14. 135 mm Medium
  Base Plane R
  Ønskeliste
 15. 138 mm Medium
  Socket 5.5
  Ønskeliste
 16. 138 mm Medium
  Socket 5.5
  Ønskeliste
 17. 139 mm Medium
  Barrelhouse 0,5
  Ønskeliste
 18. 141 mm Large
  Top Spinner 4b
  Ønskeliste
 19. 140 mm Large
  Apparition
  Ønskeliste
 20. 145 mm Large
  Torque Wrench
  Ønskeliste
 21. 144 mm Large
  Holbrook
  Ønskeliste
 22. 140 mm Large
  Pitchman R
  Ønskeliste
 23. 140 mm Large
  Apparition
  Ønskeliste
 24. 137 mm Medium
  Metalink
  Ønskeliste

Glasses found 1-24 of 46

Side
Høj-lav