Køb briller på nettet: Det er nemt, sikkert og billigt! At producere briller er ikke specielt dyrt. At købe dem kan derimod være en kostbar affære, indtil at netbutikkerne med Extra Optical i spidsen kom på banen, og vendte op og ned på forestillingerne om, hvad briller egentligt kunne koste.
Briller

Oakley er brillemærket til den med en aktiv og sporty livsstil. Med materialer og udformning som er beregnet til krævende forhold, vil dine Oakley-briller altid sidde godt fast på næsen og samtidig være lette og behagelige at have på.

Briller på en plate med murvegg i bakgrunnen

Oakley er en af verdens førende producenter af sportsbriller og andet sportsudstyr, og både briller og andre produkter bliver udviklet i tæt samarbejde med verdensklasseidrætsudøvere. Hos Oakley går teknologi og design hånd i hånd, og ingen detaljer bliver overladt til tilfældighederne. Det er ikke uden grund, at Oakley-briller er blevet førstevalget for en række af verdens ypperste udøvere, lige fra cykelryttere til skiløbere. Vidste du at Oakley også laver briller til de amerikanske militær- og politistyrker? Selv den hårdeste negl kan uden at nøle vælge sig et par Oakley-briller — du kommer i godt selskab.

Oakley-briller: fra garagen til motocrossbanen. Det hele begyndte i grundlæggeren, Jim Jannards garage. Starter alle succeshistorier ikke i en garage? Under alle omstændigheder var Jim lidenskabeligt optaget af motocross og ekstremsport, og i 1975 udviklede han motorcykelhåndtaget 'The Oakley Grip'. Det var lavet af et patenteret materiale som han kaldte 'unobtainium', et navn som ellers bruges i ingeniørvidenskab og science fiction om materialer, som passer perfekt til et bestemt formål, men som ikke eksisterer. Nå, men Jims variant av unobtainium eksisterer i virkeligheden, og materialet bruges da også stadig til at lave enderne på Oakley-brillernes stænger. Oakley begyndte nemlig hurtigt at lave flere produkter til motocrossmiljøet, blandt andet beskyttelsesbriller - og resten er historie. Fra skibriller via cykelbriller og solbriller frem til almindelige briller med styrke. Oakley er blevet et af verdens bedste og førende brillemærker. Hvad enten du skal på en hemmelig mission i det ydre rum eller bare en tur til fodboldkamp vil dine nye Oakley-briller følge dig overalt.

Ægte Oakley-briller til markedets laveste pris. Her hos ExtraOptical finder du et bredt udvalg af briller fra Oakley til både kvinder og mænd. Formen på stellet er som regel rektangulær, og alle har den karakteristiske sporty stil. Det har aldrig været lettere at blive den lykkelige ejer af et par Oakley-briller: bare klik dig ind i vores onlineshop og find den model, du allerbedst kan lide! Vores system vil anbefale dig glas ud fra din brillestyrke, men du kan også opgradere til tyndere glas eller progressive glas. Hos os får du ægte Oakley-briller til Danmarks laveste pris - med prisgaranti: finder du tilsvarende Oakley-briller til en lavere pris hos en anden norsk optiker, refunderer vi differencen. Klik dig frem til vores udvalg af sporty Oakley-briller med styrke, og lad din brilledrøm gå i opfyldelse!

Shop By
Høj-lav
 1. 135 mm Medium
  Base Plane R
  Oakley
  Base Plane R
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 2. 138 mm Medium
  Cloverleaf
  Oakley
  Cloverleaf
  Fra kun 1495,-
  Ønskeliste
 3. 136 mm Medium
  Hex Jector
  Oakley
  Hex Jector
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 4. 138 mm Medium
  Tail Pipe
  Oakley
  Tail Pipe
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 5. 145 mm Large
  Seller
  Oakley
  Seller
  Fra kun 1895,-
  Ønskeliste
 6. 134 mm Medium
  Wingback Sq
  Ønskeliste
 7. 137 mm Medium
  Plank 2.0
  Oakley
  Plank 2.0
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 8. 140 mm Large
  Saddle
  Oakley
  Saddle
  Fra kun 1795,-
  Ønskeliste
 9. 145 mm Large
  Port Bow
  Oakley
  Port Bow
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 10. 140 mm Large
  Crosslink Zero
  Oakley
  Crosslink Zero
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 11. 144 mm Large
  Frogskins
  Oakley
  Frogskins
  Fra kun 0,-
  Ønskeliste
 12. 136 mm Medium
  Activate
  Oakley
  Activate
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 13. 137 mm Medium
  Wheel House
  Oakley
  Wheel House
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 14. 140 mm Large
  Objector Rx
  Oakley
  Objector Rx
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 15. 134 mm Medium
  Mislead
  Oakley
  Mislead
  Fra kun 1495,-
  Ønskeliste
 16. 140 mm Large
  Pitchman R ox8105 03
  Ønskeliste
 17. 143 mm Large
  Centerboard
  Oakley
  Centerboard
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 18. 140 mm Large
  Currency ox8026 01
  Ønskeliste
 19. 133 mm Small
  Steel Plate ox3222
  Ønskeliste
 20. 140 mm Large
  Apparition
  Oakley
  Apparition
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 21. 135 mm Medium
  Socket 5.5
  Oakley
  Socket 5.5
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste

Glasses found 1-21 of 28

Side
Høj-lav
I dag kan du købe briller med styrke til en super lav pris – alt inkluderet! Tænker du stadigvæk at lave priser ikke kan være lig med god optisk kvalitet? Så må du have os undskyld: men den tankegang er forældet. Brillerne som du køber hos Extra Optical har akkurat samme kvalitet som den som du får hos en almindelig optiker. Glas og stel kommer fra de samme leverandører, og hvert par bliver produceret efter ordre og tilpasset, monteret og kvalitetssikret af vores dygtige specialister i Trondheim. Forskellen på Extra Optical og traditionelle optikerforretninger er ganske enkelt det faktum at vi kun er en netbutik, og har derfor yderst lave driftsomkostninger. Det er husleje, butiksindretning og lagerfaciliteter som vi (og du) sparer penge på – ikke brillekvaliteten.

Briller med styrke til alle behov. Vores udvalg holder dig heller ikke tilbage. Her finder du almindelige briller, solbriller med styrke og sportsbriller med styrke, og naturligvis både damebriller, herrebriller og børnebriller. Du kan købe briller hos os uanset hvilken slags synskorrektion du har brug for, det kan være alt fra nærsynethed, langsynethed, skæve hornhinder eller samsynsproblemer. Har du en svaghed for trendy og eksklusive briller, kan du boltre dig i designerstel fra modehuse som Calvin Klein, Guess, Oakley og Ray-Ban, bare for at nævne et par stykker. Er du mindre optaget af mærke og mere optaget af pris, har vi også masser af kvalitetsstel at vælge mellem. Seje briller, søde briller, retro eller moderne briller: Hos os finder du noget for enhver brillesmag. Men uanset hvilke slags briller du vælger, betaler du mindre hos Extra Optical end hos nogen anden optiker i Danmark. Det giver vi dig garanti på!

Sådan køber du briller på Extra Optical For at købe briller med styrke, skal du have en brilleseddel (en kopi af din synstest) fra din optiker. Optikeren er forpligtet til at give dig denne brilleseddel, uanset hvor du vælger at købe dine briller henne Når brilleseddelen er klar, går du ind på vores netbutik og vælger dit ønskede stel. Brug gerne filtrene for køn, stellets form, pris og så videre for at forenkle processen. Derefter opgiver du hvilken slags synskorrektion og type glas du skal have ud fra det der står på brilleseddelen. På hjemmesiden finder du informationer om hvad de forskellige værdier betyder, men hvis du synes at det er svært at finde ud af, kan du bare ringe til os, og så hjælper vi dig med at sørge for at din bestilling sendes korrekt afsted. Til slut vælger du eventuelle tillæg som farvede glas, før at du går til kassen hvor du betaler. Efter 6-12 dages produktionstid får du dine nye briller hjem i postkassen. Velkommen til en hyggelig brillehandel!