Køb briller på nettet: Det er nemt, sikkert og billigt! At producere briller er ikke specielt dyrt. At købe dem kan derimod være en kostbar affære, indtil at netbutikkerne med Extra Optical i spidsen kom på banen, og vendte op og ned på forestillingerne om, hvad briller egentligt kunne koste.
Briller

I Marc Jacobs brillekollektioner finder du ekstravagante modeller til den mest kræsne fashionista. Elsker du at være festens konge eller dronning? Med unikke detaljer og utraditionelle farvekombinationer er et par briller fra Marc Jacobs det ideelle tilbehør, som ses på lang afstand og garanteret vækker opsigt.

briller fra marc jacobs og et billeetui fra extra optical på et bord

Marc Jacobs: Briller til dig, som elsker at udfordre konventionerne! Hos modeskaberen Marc Jacobs er alt tilladt. Rock, romantik, militærinspiration eller glamour: Marc Jacobs behersker kunsten at blande forskellige stilarter til det fuldkomne, hvad enten det er til hverdagsbrug eller til fest.Selvfølgelig har Marc Jacobs også mere klassiske, elegante brilletyper til dig som bare vil kunne hæve et neutralt look til nye højder. Det er en fordel at have flere par at vælge imellem — så har du altid et par briller som passer til dagens påklædning og humør.

Mode som underholdning. Nok mere end nogen anden er Marc Jacobs manden, som for alvor satte grunge-stilen på verdenskortet. Den amerikanske modeskaber gik i lære hos flere af de allerstørste, før han lancerede sit eget mærke i 1993 med en kollektion, han selv beskrev som "funk, trash og chic". Siden dengang har den feterede designer fortsat med at levere utraditionelle og overraskende kollektioner inden for både tøj, sko og briller. Med sin funky stil henvender Marc Jacobs sig først og fremmest til et ungt, urbant og modigt publikum, som ikke tager sig selv for højtideligt. Hvad mere kan man sige om en designer, som bruger avantgardekunst i sine reklamekampagner, og som samtidig er den stolte indehaver af en Svampebob-tatovering på armen?

Køb Marc Jacobs-briller online med prisgaranti! Her hos ExtraOptical finder du briller fra Marc Jacobs til enhver stil og smag, både damebriller og herrebriller. Ikke nok med det: Vi har Danmarks laveste brillepriser. Finder du, mod forventning, de samme briller til en lavere pris hos en anden dansk optiker, giver vi dig differencen tilbage. Hos os skal lave priser aldrig være på bekostning af god service, så hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dine Marc Jacobs-briller, har du 30 dages fuld returret.

Shop By
Høj-lav
 1. 130 mm Small
  MMJ531
  Marc Jacobs
  MMJ531
  Fra kun 1495,-
  Ønskeliste
 2. 137 mm Medium
  mj43
  Marc Jacobs
  mj43
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 3. 132 mm Small
  mj330
  Marc Jacobs
  mj330
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 4. 140 mm Large
  mj21
  Marc Jacobs
  mj21
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 5. 133 mm Small
  MMJ646
  Marc Jacobs
  MMJ646
  Fra kun 1495,-
  Ønskeliste
 6. 141 mm Large
  mj327
  Marc Jacobs
  mj327
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 7. 135 mm Medium
  marc143
  Marc Jacobs
  marc143
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 8. 135 mm Medium
  mmj613
  Marc Jacobs
  mmj613
  Fra kun 1095,-
  Ønskeliste
 9. 133 mm Small
  mj402
  Marc Jacobs
  mj402
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 10. 134 mm Medium
  MMJ571
  Marc Jacobs
  MMJ571
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 11. 140 mm Large
  MJ235
  Marc Jacobs
  MJ235
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 12. 137 mm Medium
  mj145
  Marc Jacobs
  mj145
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste

12 Glasses found

Høj-lav
I dag kan du købe briller med styrke til en super lav pris – alt inkluderet! Tænker du stadigvæk at lave priser ikke kan være lig med god optisk kvalitet? Så må du have os undskyld: men den tankegang er forældet. Brillerne som du køber hos Extra Optical har akkurat samme kvalitet som den som du får hos en almindelig optiker. Glas og stel kommer fra de samme leverandører, og hvert par bliver produceret efter ordre og tilpasset, monteret og kvalitetssikret af vores dygtige specialister i Trondheim. Forskellen på Extra Optical og traditionelle optikerforretninger er ganske enkelt det faktum at vi kun er en netbutik, og har derfor yderst lave driftsomkostninger. Det er husleje, butiksindretning og lagerfaciliteter som vi (og du) sparer penge på – ikke brillekvaliteten.

Briller med styrke til alle behov. Vores udvalg holder dig heller ikke tilbage. Her finder du almindelige briller, solbriller med styrke og sportsbriller med styrke, og naturligvis både damebriller, herrebriller og børnebriller. Du kan købe briller hos os uanset hvilken slags synskorrektion du har brug for, det kan være alt fra nærsynethed, langsynethed, skæve hornhinder eller samsynsproblemer. Har du en svaghed for trendy og eksklusive briller, kan du boltre dig i designerstel fra modehuse som Calvin Klein, Guess, Oakley og Ray-Ban, bare for at nævne et par stykker. Er du mindre optaget af mærke og mere optaget af pris, har vi også masser af kvalitetsstel at vælge mellem. Seje briller, søde briller, retro eller moderne briller: Hos os finder du noget for enhver brillesmag. Men uanset hvilke slags briller du vælger, betaler du mindre hos Extra Optical end hos nogen anden optiker i Danmark. Det giver vi dig garanti på!

Sådan køber du briller på Extra Optical For at købe briller med styrke, skal du have en brilleseddel (en kopi af din synstest) fra din optiker. Optikeren er forpligtet til at give dig denne brilleseddel, uanset hvor du vælger at købe dine briller henne Når brilleseddelen er klar, går du ind på vores netbutik og vælger dit ønskede stel. Brug gerne filtrene for køn, stellets form, pris og så videre for at forenkle processen. Derefter opgiver du hvilken slags synskorrektion og type glas du skal have ud fra det der står på brilleseddelen. På hjemmesiden finder du informationer om hvad de forskellige værdier betyder, men hvis du synes at det er svært at finde ud af, kan du bare ringe til os, og så hjælper vi dig med at sørge for at din bestilling sendes korrekt afsted. Til slut vælger du eventuelle tillæg som farvede glas, før at du går til kassen hvor du betaler. Efter 6-12 dages produktionstid får du dine nye briller hjem i postkassen. Velkommen til en hyggelig brillehandel!