Køb briller på nettet: Det er nemt, sikkert og billigt! At producere briller er ikke specielt dyrt. At købe dem kan derimod være en kostbar affære, indtil at netbutikkerne med Extra Optical i spidsen kom på banen, og vendte op og ned på forestillingerne om, hvad briller egentligt kunne koste.
Briller
pen dame med briller fra boss

Hugo Boss' brillekollektioner er skabt for dig som er vild med at tøj og tilbehør lader din personlighed skinne igennem. Mærket er måske mest kendt for de udsøgte herreklæder, men Hugo Boss repræsenterer også det ypperste inden for tysk design når det gælder briller.

Hugo Boss: Briller med personlighed

Et typisk brillestel fra Hugo Boss er diskret, men har samtidig en genkendelig æstetik. De klassiske linjer komplementeres med små excentriske elementer. Højteknologiske materialer og små detaljer understreger også den luksuriøse kvalitet i hver eneste kollektion, uden at der bliver gået på kompromis med komfort og funktionalitet. Elegance, raffinering, tryghed og pålidelighed er ledetrådene til Hugo Boss designere. Med briller fra Hugo Boss vil du med garanti være velklædt til alle lejligheder.

Fra krigsuniformer til couture

I 1923 startede skrædderen og grundlæggeren Hugo Ferdinand Boss en klædeforretning i Metzingen, en lille by syd for Stuttgart hvor modehuset stadig har kontor. Året efter fik virksomheden sin første fabrik. I 1930 var Hugo Boss blevet en vigtig leverandør af uniformer, blandt andet til post- og jernbanearbejdere men også til det tyske militær og partiorganisationerne. Da Hugo Boss døde i 1948 var det svigersønnen som overtog virksomheden skiftede herefter retning fra uniformer og arbejdstøj til mere eksklusive herreklæder. Mærkevarefremstilling tog for alvor til i 1970’erne som også markerede starten på virksomhedens langvarige tilknytning til motorsporten. Hugo Boss har blandt andet været sponsor for Formel 1-køreren Niki Lauda, og senere for McLaren Racing-virksomheden. Modehuset har stille og roligt udvidet deres sortiment af tøj, sko og tilbehør og de første solbriller med Hugo Boss-logo så dagens lys i 1989. Her hos Extra Optical finder du et omfattende udvalg af Hugo Boss briller til både kvinder og mænd. Her får du briller i topklasse. Takket være nethandel og effektiv forretningsdrift kan vi alligevel tilbyde disse eksklusive briller til priser som ingen andre danske optikere kan matche. Klik dig ind på vores netbutik og vælg det look som du bedst synes om. Vores system vil anbefale dig glastype baseret på din korrektionsstyrke, men du kan også vælge at opgradere til tyndere glas for ekstra lette briller. De fleste Hugo Boss-stel har god højde og egner sig fint til progressive briller. Vores mål er at du skal elske de briller du køber hos os – hver gang. Så hvis de nye briller mod formodning ikke passer, eller hvis du ikke er tilfreds med dem uanset grund, har du 30 dages fuld returret. Er du klar til en fantastisk brilleoplevelse? Bestil i dag!

Shop By
Høj-lav
 1. 140 mm Large
  boss0778
  Hugo Boss
  boss0778
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 2. 143 mm Large
  boss1049 ex4
  Ønskeliste
 3. 138 mm Medium
  Boss Orange bo0283
  Ønskeliste
 4. 140 mm Large
  boss0910 1gf
  Ønskeliste
 5. 135 mm Medium
  Boss Orange bo0284 cgs
  Ønskeliste
 6. Medium
  BOSS0763
  Hugo Boss
  BOSS0763
  Fra kun 1495,-
  Ønskeliste
 7. 137 mm Medium
  BO0254
  Hugo Boss
  BO0254
  Fra kun 1495,-
  Ønskeliste
 8. 139 mm Medium
  Hovedbilde av brillen BOSS0737
  Hugo Boss
  BOSS0737
  Fra kun 1495,-
  Ønskeliste
 9. 135 mm Medium
  boss0913
  Hugo Boss
  boss0913
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste

9 Glasses found

Høj-lav
I dag kan du købe briller med styrke til en super lav pris – alt inkluderet! Tænker du stadigvæk at lave priser ikke kan være lig med god optisk kvalitet? Så må du have os undskyld: men den tankegang er forældet. Brillerne som du køber hos Extra Optical har akkurat samme kvalitet som den som du får hos en almindelig optiker. Glas og stel kommer fra de samme leverandører, og hvert par bliver produceret efter ordre og tilpasset, monteret og kvalitetssikret af vores dygtige specialister i Trondheim. Forskellen på Extra Optical og traditionelle optikerforretninger er ganske enkelt det faktum at vi kun er en netbutik, og har derfor yderst lave driftsomkostninger. Det er husleje, butiksindretning og lagerfaciliteter som vi (og du) sparer penge på – ikke brillekvaliteten.

Briller med styrke til alle behov. Vores udvalg holder dig heller ikke tilbage. Her finder du almindelige briller, solbriller med styrke og sportsbriller med styrke, og naturligvis både damebriller, herrebriller og børnebriller. Du kan købe briller hos os uanset hvilken slags synskorrektion du har brug for, det kan være alt fra nærsynethed, langsynethed, skæve hornhinder eller samsynsproblemer. Har du en svaghed for trendy og eksklusive briller, kan du boltre dig i designerstel fra modehuse som Calvin Klein, Guess, Oakley og Ray-Ban, bare for at nævne et par stykker. Er du mindre optaget af mærke og mere optaget af pris, har vi også masser af kvalitetsstel at vælge mellem. Seje briller, søde briller, retro eller moderne briller: Hos os finder du noget for enhver brillesmag. Men uanset hvilke slags briller du vælger, betaler du mindre hos Extra Optical end hos nogen anden optiker i Danmark. Det giver vi dig garanti på!

Sådan køber du briller på Extra Optical For at købe briller med styrke, skal du have en brilleseddel (en kopi af din synstest) fra din optiker. Optikeren er forpligtet til at give dig denne brilleseddel, uanset hvor du vælger at købe dine briller henne Når brilleseddelen er klar, går du ind på vores netbutik og vælger dit ønskede stel. Brug gerne filtrene for køn, stellets form, pris og så videre for at forenkle processen. Derefter opgiver du hvilken slags synskorrektion og type glas du skal have ud fra det der står på brilleseddelen. På hjemmesiden finder du informationer om hvad de forskellige værdier betyder, men hvis du synes at det er svært at finde ud af, kan du bare ringe til os, og så hjælper vi dig med at sørge for at din bestilling sendes korrekt afsted. Til slut vælger du eventuelle tillæg som farvede glas, før at du går til kassen hvor du betaler. Efter 6-12 dages produktionstid får du dine nye briller hjem i postkassen. Velkommen til en hyggelig brillehandel!