pen dame med briller fra boss

Hugo Boss' brillekollektioner er skabt for dig som er vild med at tøj og tilbehør lader din personlighed skinne igennem. Mærket er måske mest kendt for de udsøgte herreklæder, men Hugo Boss repræsenterer også det ypperste inden for tysk design når det gælder briller.

Hugo Boss: Briller med personlighed

Et typisk brillestel fra Hugo Boss er diskret, men har samtidig en genkendelig æstetik. De klassiske linjer komplementeres med små excentriske elementer. Højteknologiske materialer og små detaljer understreger også den luksuriøse kvalitet i hver eneste kollektion, uden at der bliver gået på kompromis med komfort og funktionalitet. Elegance, raffinering, tryghed og pålidelighed er ledetrådene til Hugo Boss designere. Med briller fra Hugo Boss vil du med garanti være velklædt til alle lejligheder.

Fra krigsuniformer til couture

I 1923 startede skrædderen og grundlæggeren Hugo Ferdinand Boss en klædeforretning i Metzingen, en lille by syd for Stuttgart hvor modehuset stadig har kontor. Året efter fik virksomheden sin første fabrik. I 1930 var Hugo Boss blevet en vigtig leverandør af uniformer, blandt andet til post- og jernbanearbejdere men også til det tyske militær og partiorganisationerne. Da Hugo Boss døde i 1948 var det svigersønnen som overtog virksomheden skiftede herefter retning fra uniformer og arbejdstøj til mere eksklusive herreklæder. Mærkevarefremstilling tog for alvor til i 1970’erne som også markerede starten på virksomhedens langvarige tilknytning til motorsporten. Hugo Boss har blandt andet været sponsor for Formel 1-køreren Niki Lauda, og senere for McLaren Racing-virksomheden. Modehuset har stille og roligt udvidet deres sortiment af tøj, sko og tilbehør og de første solbriller med Hugo Boss-logo så dagens lys i 1989. Her hos Extra Optical finder du et omfattende udvalg af Hugo Boss briller til både kvinder og mænd. Her får du briller i topklasse. Takket være nethandel og effektiv forretningsdrift kan vi alligevel tilbyde disse eksklusive briller til priser som ingen andre danske optikere kan matche. Klik dig ind på vores netbutik og vælg det look som du bedst synes om. Vores system vil anbefale dig glastype baseret på din korrektionsstyrke, men du kan også vælge at opgradere til tyndere glas for ekstra lette briller. De fleste Hugo Boss-stel har god højde og egner sig fint til progressive briller. Vores mål er at du skal elske de briller du køber hos os – hver gang. Så hvis de nye briller mod formodning ikke passer, eller hvis du ikke er tilfreds med dem uanset grund, har du 30 dages fuld returret. Er du klar til en fantastisk brilleoplevelse? Bestil i dag!

Filter
Passer til
 1. 9
 2. 9
Mærke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Oval
Pilot
Rektangulær
Rund
Wayfarer
Stel
Fuldt stel
Halvt stel
Uindfattede
Materiale
 1. 1
 2. 9
Farve
Dark Blue
Gul
Sort
Vinrød
Guld
Grøn
Lyserød
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Metal
Sølv
Orange
Hvid
Mønster
Blå
Blank
Pris
Fra to
Other
 1. 5
 1. 9
Høj-lav
 1. 140 mm Large
  boss0778 rai
  Ønskeliste
 2. 139 mm Medium
  boss0626 324
  Ønskeliste
 3. 137 mm Medium
  bo0302 bu0
  Ønskeliste
 4. 138 mm Medium
  Hovedbilde av brillen BOSS0737, fra Boss. En Oval, brille med Hel ramme.
  Ønskeliste
 5. 138 mm Medium
  Boss Orange BO0283
  Ønskeliste
 6. 130 mm Small
  Boss Orange BO0219
  Ønskeliste
 7. 139 mm Medium
  BOSS0737
  Ønskeliste
 8. 139 mm Medium
  BOSS0737
  Ønskeliste
 9. 137 mm Medium
  BO0254
  Ønskeliste

9 Glasses found

Høj-lav