Briller fra Gant på et bord

Gant briller er til dig, som føler dig hjemme i den akademiske, elegante Ivy League-stil. Gant sætter raffineret, tidsløst design og førsteklasses håndværk i højsædet: Dette er briller til dig, som ved præcis, hvad du vil have.

Mange af brillefavoritterne fra Gant har den klassiske pilotform, som er flatterende for de fleste ansigtsformer og stadig er lige aktuel i dagens modebillede. Stellene kommer i mange lækre farver, fra diskrete blå og grå nuancer til mere spændstige grøntoner samt skildpaddemønstre. Gant designer primært til mænd, men mange av brillemodellerne er ligeså klædelige på kvinder. Hvad enten du skal mødes med venner i sejlklubben eller spise frokost med chefen, er Gant et sikkert valg som lever op til enhver dresscode.

Afslappet New England-elegance

Lange sandstrande, krystalklar havluft, kunstgallerier og østersbarer… Gant har sine rødder dybt forankret i det smukke New England på den amerikanske østkyst. Siden 1949 har mærket hentet sin inspiration fra New Englands sofistikerede charme og den amerikanske akademiske elites livsstil. I begyndelsen producerede Gant primært herreskjorter af førsteklasses kvalitet, og familiefirmaet introducerede en lang række designdetaljer, som i det små revolutionerede epokens amerikanske herrekonfektion. Skjorterne blev enormt populære blandt både studerende og lærere på det nærliggende eliteuniversitet, Yale, og indgik efter kort tid, som et uundværligt element i det karakteristiske Ivy League-look. Efter nogen tid blev kollektionerne udvidet med artikler som sportstøj, sko og - selvfølgelig - briller. Tres år efter de første Gant-skjorter blev syet, er Gant-brillerne i dag et bevis på, at for Gant er kun det bedste godt nok.

Gant-briller med styrke til Danmarks laveste priser. Brillerne fra Gant tilhører en af vores øverste priskategorier, så med dette mærke vælger du fra øverste hylde. Gant-briller det perfekte valg for dig, som sætter pris på luksus og kvalitet, som du kan have glæde af i mange år fremover. Men det, at du er villig til å bruge lidt ekstra på briller i absolut topklasse betyder ikke, at du skal betale mere end absolut nødvendigt! Derfor tilbyder ExtraOptical følgende prisgaranti: finder du de samme Gant-briller til en lavere pris hos en anden dansk optiker, giver vi dig differencen tilbage. Takket være vores tilfredsheds-garanti løber du heller ingen risiko, når du bestiller dine Gant-briller fra ExtraOptical. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dine nye briller, giver vi dig nye briller eller pengene tilbage — uanset årsag. Und dig selv et par Gant-briller — vi er sikre på, at de bliver dit favoritpar.

Filter
Kategori
Passer til
 1. 1
 2. 1
Mærke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Oval
Pilot
Rektangulær
Rund
Wayfarer
Firkantet
Stel
Fuldt stel
Halvt stel
Uindfattede
Materiale
 1. 1
Farve
Gray
Black
White
Blue
Gold
Purple
Brown
Red
Transparent
Silver
Yellow
Orange
Burgundy
Metal
Pink
Copper
Rose Gold
Green
Gennemsigtig sort - Eg
Gennemsigtig lilla - Guld
Gennemsigtig lilla - Grå
Gennemsigtig lyserød - Guld
Gennemsigtig gammel lyserød
Gennemsigtigt orange
Gennemsigtig fersken - Sort
Gennemsigtig lyserødblå
Pris
Fra to
Other
 1. 1
 1. 1
Høj-lav
 1. 135 mm Medium
  Hovedbilde av brillen g mb flat
  Gant
  g mb flat
  As low as 1095,-
  Ønskeliste

1 Glasses found

Høj-lav