briller fra Diesel som ligger på et bildekk

Diesel handler ikke bare om jeans! Det legendariske italienske mærke er det perfekte brillevalg til dig som tager stil seriøst og ikke er bange for lidt opmærksomhed.

Hvad enten inspirationen er denim, psykedelisk eller retrostil, tager hver eneste Diesel-brille udgangspunkt i den samme coole designfilosofi. Med dristige farver, originale former og friske detaljer tilfører briller fra Diesel dit ansigt særpræg og personlighed. Brillekollektionerne fra Diesel følger samme succesopskrift som de verdensberømte jeans: fantastisk kvalitet, suveræn pasform og et altid tidssvarende formsprog. Med briller fra Diesel kan du gå verden i møde med selvtillid (og har du læst din synstest rigtigt kan du til og med se skarpt).

Italiensk design, tyskinspireret kvalitet

Diesel har, trods navnet, sit udspring i modemekkaet Italien. Men det forklarer ikke hele successen: Grundlæggeren Renzo Rossi har sagt, at han lærte kreativitet fra Italien, markedsføring fra USA, og systemer fra Tyskland! Selv om Diesel er blevet en ekstraordinær succes i modeverdenen, er firmaets filosofi den samme i dag som ved opstarten i 1978. Renzo Rossi ville lave et mærke, som skulle stå for lidenskab, individualitet og selvudfoldelse. Diesel skulle udfordre status quo, eksperimentere med nye ideer, innovere — og provokere. Den typiske Diesel-fan er antikonformistisk, men ser samtidig trendy ud. Kan du genkende dig selv i dette?

Køb Diesel-briller med styrke på online — med prisgaranti

Der er bare en ting at sige: vildt gode. Brillerne er meget lette og sidder perfekt på mig, skriver en tilfreds kunde, som har købt Diesel-briller hos os. Find din synsprøve frem, klik dig ind i onlineshoppen og vælg dit nye look i fred og ro på sofaen, ved køkkenbordet eller hvor end du bedst kan lide at sidde. Vi sørger for, at du modtager dine nye Diesel-briller i løbet af nogle få dage! Vores mål er, at du bliver fuldt ud tilfreds med dine nye briller — hver gang. Så hvis dine nye Diesel-briller, mod forventning ikke passer dig, eller du ønsker at bytte dem af en hvilken som helst anden årsag, har du 30 dages fuld returret. Ikke nok med det: Vi gir dig også prisgaranti. Finder du de samme Diesel-briller billigere hos en anden optiker i Danmark, refunderer vi differencen. Hvad venter du på? :)
Høj-lav
Filter
Passer til
 1. 2
 2. 2
Mærke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Guess
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tommy Hilfiger
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Oval
Pilot
Rektangulær
Rund
Wayfarer
Stel
Fuldt stel
Halvt stel
Uindfattede
materiale
 1. 2
Farve
 1. 2
Pris
Fra DKK til DKK
Andre
 1. 2
 1. 1
 1. 135 mm Medium
  dl5233
  Diesel
  dl5233
  1395,-
 2. 142 mm Large
  dl5115
  Diesel
  dl5115
  995,-

2 Glasses found

Høj-lav