Køb briller på nettet: Det er nemt, sikkert og billigt! At producere briller er ikke specielt dyrt. At købe dem kan derimod være en kostbar affære, indtil at netbutikkerne med Extra Optical i spidsen kom på banen, og vendte op og ned på forestillingerne om, hvad briller egentligt kunne koste.
Briller
briller fra Diesel som ligger på et bildekk

Diesel handler ikke bare om jeans! Det legendariske italienske mærke er det perfekte brillevalg til dig som tager stil seriøst og ikke er bange for lidt opmærksomhed.

Hvad enten inspirationen er denim, psykedelisk eller retrostil, tager hver eneste Diesel-brille udgangspunkt i den samme coole designfilosofi. Med dristige farver, originale former og friske detaljer tilfører briller fra Diesel dit ansigt særpræg og personlighed. Brillekollektionerne fra Diesel følger samme succesopskrift som de verdensberømte jeans: fantastisk kvalitet, suveræn pasform og et altid tidssvarende formsprog. Med briller fra Diesel kan du gå verden i møde med selvtillid (og har du læst din synstest rigtigt kan du til og med se skarpt).

Italiensk design, tyskinspireret kvalitet

Diesel har, trods navnet, sit udspring i modemekkaet Italien. Men det forklarer ikke hele successen: Grundlæggeren Renzo Rossi har sagt, at han lærte kreativitet fra Italien, markedsføring fra USA, og systemer fra Tyskland! Selv om Diesel er blevet en ekstraordinær succes i modeverdenen, er firmaets filosofi den samme i dag som ved opstarten i 1978. Renzo Rossi ville lave et mærke, som skulle stå for lidenskab, individualitet og selvudfoldelse. Diesel skulle udfordre status quo, eksperimentere med nye ideer, innovere — og provokere. Den typiske Diesel-fan er antikonformistisk, men ser samtidig trendy ud. Kan du genkende dig selv i dette?

Køb Diesel-briller med styrke på online — med prisgaranti

Der er bare en ting at sige: vildt gode. Brillerne er meget lette og sidder perfekt på mig, skriver en tilfreds kunde, som har købt Diesel-briller hos os. Find din synsprøve frem, klik dig ind i onlineshoppen og vælg dit nye look i fred og ro på sofaen, ved køkkenbordet eller hvor end du bedst kan lide at sidde. Vi sørger for, at du modtager dine nye Diesel-briller i løbet af nogle få dage! Vores mål er, at du bliver fuldt ud tilfreds med dine nye briller — hver gang. Så hvis dine nye Diesel-briller, mod forventning ikke passer dig, eller du ønsker at bytte dem af en hvilken som helst anden årsag, har du 30 dages fuld returret. Ikke nok med det: Vi gir dig også prisgaranti. Finder du de samme Diesel-briller billigere hos en anden optiker i Danmark, refunderer vi differencen. Hvad venter du på? :)
Filter
Kategori
 1. 12
 2. 12
 3. 12
 4. 12
 5. 12
 6. 12
 7. 1
 8. 12
 9. 1
 10. 12
 11. 11
 12. 6
 13. 1
 14. show 22 more show less
Passer til
 1. 12
 2. 11
Mærke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
eXo Swim
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
Adidas
størrelse
Small
Medium
Large
Standard
Form
CatEye
Oval
Pilot
Rektangulær
Rund
Wayfarer
Firkantet
Stel
Fuldt stel
Halvt stel
Uindfattede
Materiale
 1. 5
 2. 10
Farve
Gray
Black
White
Blue
Gold
Purple
Brown
Red
Transparent
Silver
Yellow
Orange
Burgundy
Metal
Pink
Copper
Rose Gold
Green
Gennemsigtig lyserødblå
Pris
Fra to
Other
 1. 1
 1. 4
 1. 12
Høj-lav
 1. 140 mm Large
  dl5077 095
  Ønskeliste
 2. 140 mm Large
  dl0289
  Diesel
  dl0289
  As low as 995,-
  Ønskeliste
 3. 136 mm Medium
  dl5258
  Diesel
  dl5258
  As low as 995,-
  Ønskeliste
 4. 140 mm Large
  dl5251
  Diesel
  dl5251
  As low as 995,-
  Ønskeliste
 5. 135 mm Medium
  dl5195
  Diesel
  dl5195
  As low as 995,-
  Ønskeliste
 6. 138 mm Medium
  dl5164
  Diesel
  dl5164
  As low as 995,-
  Ønskeliste
 7. 138 mm Medium
  dl5078
  Diesel
  dl5078
  As low as 995,-
  Ønskeliste
 8. 139 mm Medium
  dl5123-f
  Diesel
  dl5123-f
  As low as 995,-
  Ønskeliste
 9. 140 mm Large
  dl5204
  Diesel
  dl5204
  As low as 1395,-
  Ønskeliste
 10. 137 mm Medium
  dl5231
  Diesel
  dl5231
  As low as 995,-
  Ønskeliste
 11. 135 mm Medium
  dl5233
  Diesel
  dl5233
  As low as 1395,-
  Ønskeliste
 12. 140 mm Large
  Hovedbilde av brillen DL5115
  Diesel
  DL5115
  As low as 1095,-
  Ønskeliste

12 Glasses found

Høj-lav
I dag kan du købe briller med styrke til en super lav pris – alt inkluderet! Tænker du stadigvæk at lave priser ikke kan være lig med god optisk kvalitet? Så må du have os undskyld: men den tankegang er forældet. Brillerne som du køber hos Extra Optical har akkurat samme kvalitet som den som du får hos en almindelig optiker. Glas og stel kommer fra de samme leverandører, og hvert par bliver produceret efter ordre og tilpasset, monteret og kvalitetssikret af vores dygtige specialister i Trondheim. Forskellen på Extra Optical og traditionelle optikerforretninger er ganske enkelt det faktum at vi kun er en netbutik, og har derfor yderst lave driftsomkostninger. Det er husleje, butiksindretning og lagerfaciliteter som vi (og du) sparer penge på – ikke brillekvaliteten.

Briller med styrke til alle behov. Vores udvalg holder dig heller ikke tilbage. Her finder du almindelige briller, solbriller med styrke og sportsbriller med styrke, og naturligvis både damebriller, herrebriller og børnebriller. Du kan købe briller hos os uanset hvilken slags synskorrektion du har brug for, det kan være alt fra nærsynethed, langsynethed, skæve hornhinder eller samsynsproblemer. Har du en svaghed for trendy og eksklusive briller, kan du boltre dig i designerstel fra modehuse som Calvin Klein, Guess, Oakley og Ray-Ban, bare for at nævne et par stykker. Er du mindre optaget af mærke og mere optaget af pris, har vi også masser af kvalitetsstel at vælge mellem. Seje briller, søde briller, retro eller moderne briller: Hos os finder du noget for enhver brillesmag. Men uanset hvilke slags briller du vælger, betaler du mindre hos Extra Optical end hos nogen anden optiker i Danmark. Det giver vi dig garanti på!

Sådan køber du briller på Extra Optical For at købe briller med styrke, skal du have en brilleseddel (en kopi af din synstest) fra din optiker. Optikeren er forpligtet til at give dig denne brilleseddel, uanset hvor du vælger at købe dine briller henne Når brilleseddelen er klar, går du ind på vores netbutik og vælger dit ønskede stel. Brug gerne filtrene for køn, stellets form, pris og så videre for at forenkle processen. Derefter opgiver du hvilken slags synskorrektion og type glas du skal have ud fra det der står på brilleseddelen. På hjemmesiden finder du informationer om hvad de forskellige værdier betyder, men hvis du synes at det er svært at finde ud af, kan du bare ringe til os, og så hjælper vi dig med at sørge for at din bestilling sendes korrekt afsted. Til slut vælger du eventuelle tillæg som farvede glas, før at du går til kassen hvor du betaler. Efter 6-12 dages produktionstid får du dine nye briller hjem i postkassen. Velkommen til en hyggelig brillehandel!