Carrera briller på en seng av grus og stein

Briller fra Carrera - modig elegance!

Carrera-brillerne er ofte retro-inspirerede men altid tidssvarende, og kommer i både neutrale og mere iøjnefaldende farvevarianter.

Mange forbinder Carrera-logoet med barndommens og teenageårenes skihelte. Carrera blev grundlagt ved foden af Alperne, og er i dag et populært og elsket mærke i hele verden pga. sine sporty, elegante briller i topkvalitet.Leder du efter noget lidt mere formelt? Prøv et par briller med glat, sort ramme for et nøgternt, professionelt look. Vil du hellere understrege din legesyge, eksperimentelle side? Vælg en indfatning i en mere utraditionel farve. Uanset hvilke stilpræferencer du har, kan du finne et par Carrera-briller med det helt rigtige udtryk.Carrera har lavet udstyr til de allermest hårdføre siden 1956. Navnevalget var inspireret af det berømte og berygtede racerløb Carrera Panamericana, som er 3000 kilometer langt og regnes som verdens farligste. Hvem som helst kunne deltage, men der skulle store ambitioner (og sikkert en smule galskab) til for faktisk at kaste sig ud i det. Siden dengang har lidenskaben for sport og spænding dannet grundlag for alle Carreras produkter. Mærket har været sponsor for en række store idrætsudøvere, fra alpinskiløbere til motocrosskørere og landevejsryttere. Carreras brillekollektioner viderefører fortsat arven herfra. Lidenskab gør os rastløse, nysgerrige og eventyrlystne. Den fører os til steder, vi ikke anede eksisterede og giver os erfaringer, vi aldrig forventede, siger Carrera selv. Hvad er dit næste vovestykke?

Carrera-briller med styrke og prisgaranti

Carrera handler om at turde at tage nogle chancer, og vi synes ærlig talt, du skal bruge energien og din risikovilje på andre områder end endeløse onlinesøgninger efter gode tilbud. Finpuds eventuelt strategien til næste års Carrera Panamericana, eller læg en plan for, hvordan du skal slå din bedste ven i slalomkonkurrencen på årets skitur. I mellemtiden holder vi hos ExtraOptical vores konkurrenceinstinkt skærpet til det yderste ved at garantere dig Norges billigste briller. Finder du de samme Carrera-briller til en lavere pris hos en anden norsk optiker, refunderer vi differencen uden brok.
Filter
Passer til
 1. 2
 2. 2
Mærke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Oval
Pilot
Rektangulær
Rund
Wayfarer
Stel
Fuldt stel
Halvt stel
Uindfattede
Materiale
 1. 2
Farve
Dark Blue
Gul
Sort
Vinrød
Guld
Grøn
Lyserød
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Metal
Sølv
Orange
Hvid
Mønster
Blå
Blank
Pris
Fra to
Other
 1. 2
 1. 2
Høj-lav
 1. 137 mm Medium
  ca6187
  Ønskeliste
 2. 137 mm Medium
  ca6187
  Ønskeliste

2 Glasses found

Høj-lav