Køb briller på nettet: Det er nemt, sikkert og billigt! At producere briller er ikke specielt dyrt. At købe dem kan derimod være en kostbar affære, indtil at netbutikkerne med Extra Optical i spidsen kom på banen, og vendte op og ned på forestillingerne om, hvad briller egentligt kunne koste.
Briller
Carrera briller på en seng av grus og stein

Briller fra Carrera - modig elegance!

Carrera-brillerne er ofte retro-inspirerede men altid tidssvarende, og kommer i både neutrale og mere iøjnefaldende farvevarianter.

Mange forbinder Carrera-logoet med barndommens og teenageårenes skihelte. Carrera blev grundlagt ved foden af Alperne, og er i dag et populært og elsket mærke i hele verden pga. sine sporty, elegante briller i topkvalitet.Leder du efter noget lidt mere formelt? Prøv et par briller med glat, sort ramme for et nøgternt, professionelt look. Vil du hellere understrege din legesyge, eksperimentelle side? Vælg en indfatning i en mere utraditionel farve. Uanset hvilke stilpræferencer du har, kan du finne et par Carrera-briller med det helt rigtige udtryk.Carrera har lavet udstyr til de allermest hårdføre siden 1956. Navnevalget var inspireret af det berømte og berygtede racerløb Carrera Panamericana, som er 3000 kilometer langt og regnes som verdens farligste. Hvem som helst kunne deltage, men der skulle store ambitioner (og sikkert en smule galskab) til for faktisk at kaste sig ud i det. Siden dengang har lidenskaben for sport og spænding dannet grundlag for alle Carreras produkter. Mærket har været sponsor for en række store idrætsudøvere, fra alpinskiløbere til motocrosskørere og landevejsryttere. Carreras brillekollektioner viderefører fortsat arven herfra. Lidenskab gør os rastløse, nysgerrige og eventyrlystne. Den fører os til steder, vi ikke anede eksisterede og giver os erfaringer, vi aldrig forventede, siger Carrera selv. Hvad er dit næste vovestykke?

Carrera-briller med styrke og prisgaranti

Carrera handler om at turde at tage nogle chancer, og vi synes ærlig talt, du skal bruge energien og din risikovilje på andre områder end endeløse onlinesøgninger efter gode tilbud. Finpuds eventuelt strategien til næste års Carrera Panamericana, eller læg en plan for, hvordan du skal slå din bedste ven i slalomkonkurrencen på årets skitur. I mellemtiden holder vi hos ExtraOptical vores konkurrenceinstinkt skærpet til det yderste ved at garantere dig Norges billigste briller. Finder du de samme Carrera-briller til en lavere pris hos en anden norsk optiker, refunderer vi differencen uden brok.
Shop By
Høj-lav
 1. 138 mm Medium
  Hovedbilde av brillen CA5533
  Carrera
  CA5533
  Fra kun 1095,-
  Ønskeliste
 2. 135 mm Medium
  ca1107/v
  Carrera
  ca1107/v
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 3. 137 mm Medium
  Hovedbilde av brillen ca6187
  Carrera
  ca6187
  Fra kun 1095,-
  Ønskeliste

3 Glasses found

Høj-lav
I dag kan du købe briller med styrke til en super lav pris – alt inkluderet! Tænker du stadigvæk at lave priser ikke kan være lig med god optisk kvalitet? Så må du have os undskyld: men den tankegang er forældet. Brillerne som du køber hos Extra Optical har akkurat samme kvalitet som den som du får hos en almindelig optiker. Glas og stel kommer fra de samme leverandører, og hvert par bliver produceret efter ordre og tilpasset, monteret og kvalitetssikret af vores dygtige specialister i Trondheim. Forskellen på Extra Optical og traditionelle optikerforretninger er ganske enkelt det faktum at vi kun er en netbutik, og har derfor yderst lave driftsomkostninger. Det er husleje, butiksindretning og lagerfaciliteter som vi (og du) sparer penge på – ikke brillekvaliteten.

Briller med styrke til alle behov. Vores udvalg holder dig heller ikke tilbage. Her finder du almindelige briller, solbriller med styrke og sportsbriller med styrke, og naturligvis både damebriller, herrebriller og børnebriller. Du kan købe briller hos os uanset hvilken slags synskorrektion du har brug for, det kan være alt fra nærsynethed, langsynethed, skæve hornhinder eller samsynsproblemer. Har du en svaghed for trendy og eksklusive briller, kan du boltre dig i designerstel fra modehuse som Calvin Klein, Guess, Oakley og Ray-Ban, bare for at nævne et par stykker. Er du mindre optaget af mærke og mere optaget af pris, har vi også masser af kvalitetsstel at vælge mellem. Seje briller, søde briller, retro eller moderne briller: Hos os finder du noget for enhver brillesmag. Men uanset hvilke slags briller du vælger, betaler du mindre hos Extra Optical end hos nogen anden optiker i Danmark. Det giver vi dig garanti på!

Sådan køber du briller på Extra Optical For at købe briller med styrke, skal du have en brilleseddel (en kopi af din synstest) fra din optiker. Optikeren er forpligtet til at give dig denne brilleseddel, uanset hvor du vælger at købe dine briller henne Når brilleseddelen er klar, går du ind på vores netbutik og vælger dit ønskede stel. Brug gerne filtrene for køn, stellets form, pris og så videre for at forenkle processen. Derefter opgiver du hvilken slags synskorrektion og type glas du skal have ud fra det der står på brilleseddelen. På hjemmesiden finder du informationer om hvad de forskellige værdier betyder, men hvis du synes at det er svært at finde ud af, kan du bare ringe til os, og så hjælper vi dig med at sørge for at din bestilling sendes korrekt afsted. Til slut vælger du eventuelle tillæg som farvede glas, før at du går til kassen hvor du betaler. Efter 6-12 dages produktionstid får du dine nye briller hjem i postkassen. Velkommen til en hyggelig brillehandel!