Køb briller på nettet: Det er nemt, sikkert og billigt! At producere briller er ikke specielt dyrt. At købe dem kan derimod være en kostbar affære, indtil at netbutikkerne med Extra Optical i spidsen kom på banen, og vendte op og ned på forestillingerne om, hvad briller egentligt kunne koste.
Briller
Briller fra Calvin Klein i en industriell setting

Briller fra Calvin Klein: Rene linjer og sporty elegance.

Ungdommelig, trendy og måske en lille smule oprørsk… Hvis du kan genkende dig selv i denne beskrivelse, men endnu ikke ejer et par Calvin Klein-briller, burde du gribe chancen nu.

Calvin Klein-looket er afslappet og bekymringsløst. Det enkle og samtidig originale logo passer til stilen som hånd i handske. Både inden for haute couture, jeans, undertøj og briller til begge køn, er Calvin Klein et ikonisk mærke, som regnes blandt verdens ti mest værdifulde mærkevarer. Ligesom tøjkollektionerne udstråler brillerne fra Calvin Klein vitalitet, personlighed og humor. Hvad enten du er den avantgardistiske type eller hellere vil tage retro-stilen til nye højder, findes der et par Calvin Klein-briller, som vil være prikken over i’et til et hvilket som helst sæt tøj.

Calvin Klein: Fra Bronx til catwalken.

Calvin Klein er blevet et af verdens største modehuse, men udgangspunktet var ikke særlig glamourøst. Unge Calvin voksede op i Bronx og havde ikke meget til overs for modeindustrien, som han oplevede som pompøs og selvhøjtidelig. Han gik på en berømt designskole, men tog aldrig sin eksamen. I stedet lærte han sit håndværk i et tøjfirma, hvor han gik i lære. Her arbejdede han sig op fra bunden og endte med at blive designer. Folkene som Calvin omgikkes med i Bronx var til rene linjer og foragtede alt som smagte af at være prætentiøst, så da han lanserede sit eget tøjmærke i 1968 var det med fokus på et enkelt, ofte minimalistisk formsprog. Det er den samme smarte stil, som stadig præger kollektionerne, også brillerne. Calvin Klein begyndte at lave briller i 1996, og solgte to millioner par det første år.

Køb Calvin Klein-briller online, helt risikofrit med vores prisgaranti.

Hvis du er endt med at vælge et par briller fra Calvin Klein, kan vi bare bifalde din gode smag! Heldigvis behøver din sans for luksus ikke at koste dig dyrt. Her hos ExtraOptical finder du et bredt udvalg af briller fra Calvin Klein til lavere priser end noget andet sted i Norge. Det er vi så sikre på at vi gir dig en prisgaranti: Finder du tilsvarende briller til lavere pris hos en hvilken som helst anden norsk optiker, giver vi dig differencen tilbage. De fleste bestillinger til Norge leveres i løbet af 6-12 dage. Bestil i dag, så kan du snart pynte dig med et par flunkende nye Calvin Klein-briller!
Shop By
Høj-lav
 1. 136 mm Medium
  ck6008 528
  Ønskeliste
 2. 141 mm Large
  ck19719f
  Ønskeliste
 3. 143 mm Large
  CK18503
  Calvin Klein
  CK18503
  Fra kun 1495,-
  Ønskeliste
 4. 135 mm Medium
  ck8524
  Calvin Klein
  ck8524
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste

4 Glasses found

Høj-lav
I dag kan du købe briller med styrke til en super lav pris – alt inkluderet! Tænker du stadigvæk at lave priser ikke kan være lig med god optisk kvalitet? Så må du have os undskyld: men den tankegang er forældet. Brillerne som du køber hos Extra Optical har akkurat samme kvalitet som den som du får hos en almindelig optiker. Glas og stel kommer fra de samme leverandører, og hvert par bliver produceret efter ordre og tilpasset, monteret og kvalitetssikret af vores dygtige specialister i Trondheim. Forskellen på Extra Optical og traditionelle optikerforretninger er ganske enkelt det faktum at vi kun er en netbutik, og har derfor yderst lave driftsomkostninger. Det er husleje, butiksindretning og lagerfaciliteter som vi (og du) sparer penge på – ikke brillekvaliteten.

Briller med styrke til alle behov. Vores udvalg holder dig heller ikke tilbage. Her finder du almindelige briller, solbriller med styrke og sportsbriller med styrke, og naturligvis både damebriller, herrebriller og børnebriller. Du kan købe briller hos os uanset hvilken slags synskorrektion du har brug for, det kan være alt fra nærsynethed, langsynethed, skæve hornhinder eller samsynsproblemer. Har du en svaghed for trendy og eksklusive briller, kan du boltre dig i designerstel fra modehuse som Calvin Klein, Guess, Oakley og Ray-Ban, bare for at nævne et par stykker. Er du mindre optaget af mærke og mere optaget af pris, har vi også masser af kvalitetsstel at vælge mellem. Seje briller, søde briller, retro eller moderne briller: Hos os finder du noget for enhver brillesmag. Men uanset hvilke slags briller du vælger, betaler du mindre hos Extra Optical end hos nogen anden optiker i Danmark. Det giver vi dig garanti på!

Sådan køber du briller på Extra Optical For at købe briller med styrke, skal du have en brilleseddel (en kopi af din synstest) fra din optiker. Optikeren er forpligtet til at give dig denne brilleseddel, uanset hvor du vælger at købe dine briller henne Når brilleseddelen er klar, går du ind på vores netbutik og vælger dit ønskede stel. Brug gerne filtrene for køn, stellets form, pris og så videre for at forenkle processen. Derefter opgiver du hvilken slags synskorrektion og type glas du skal have ud fra det der står på brilleseddelen. På hjemmesiden finder du informationer om hvad de forskellige værdier betyder, men hvis du synes at det er svært at finde ud af, kan du bare ringe til os, og så hjælper vi dig med at sørge for at din bestilling sendes korrekt afsted. Til slut vælger du eventuelle tillæg som farvede glas, før at du går til kassen hvor du betaler. Efter 6-12 dages produktionstid får du dine nye briller hjem i postkassen. Velkommen til en hyggelig brillehandel!