Briller fra Calvin Klein i en industriell setting

Briller fra Calvin Klein: Rene linjer og sporty elegance.

Ungdommelig, trendy og måske en lille smule oprørsk… Hvis du kan genkende dig selv i denne beskrivelse, men endnu ikke ejer et par Calvin Klein-briller, burde du gribe chancen nu.

Calvin Klein-looket er afslappet og bekymringsløst. Det enkle og samtidig originale logo passer til stilen som hånd i handske. Både inden for haute couture, jeans, undertøj og briller til begge køn, er Calvin Klein et ikonisk mærke, som regnes blandt verdens ti mest værdifulde mærkevarer. Ligesom tøjkollektionerne udstråler brillerne fra Calvin Klein vitalitet, personlighed og humor. Hvad enten du er den avantgardistiske type eller hellere vil tage retro-stilen til nye højder, findes der et par Calvin Klein-briller, som vil være prikken over i’et til et hvilket som helst sæt tøj.

Calvin Klein: Fra Bronx til catwalken.

Calvin Klein er blevet et af verdens største modehuse, men udgangspunktet var ikke særlig glamourøst. Unge Calvin voksede op i Bronx og havde ikke meget til overs for modeindustrien, som han oplevede som pompøs og selvhøjtidelig. Han gik på en berømt designskole, men tog aldrig sin eksamen. I stedet lærte han sit håndværk i et tøjfirma, hvor han gik i lære. Her arbejdede han sig op fra bunden og endte med at blive designer. Folkene som Calvin omgikkes med i Bronx var til rene linjer og foragtede alt som smagte af at være prætentiøst, så da han lanserede sit eget tøjmærke i 1968 var det med fokus på et enkelt, ofte minimalistisk formsprog. Det er den samme smarte stil, som stadig præger kollektionerne, også brillerne. Calvin Klein begyndte at lave briller i 1996, og solgte to millioner par det første år.

Køb Calvin Klein-briller online, helt risikofrit med vores prisgaranti.

Hvis du er endt med at vælge et par briller fra Calvin Klein, kan vi bare bifalde din gode smag! Heldigvis behøver din sans for luksus ikke at koste dig dyrt. Her hos ExtraOptical finder du et bredt udvalg af briller fra Calvin Klein til lavere priser end noget andet sted i Norge. Det er vi så sikre på at vi gir dig en prisgaranti: Finder du tilsvarende briller til lavere pris hos en hvilken som helst anden norsk optiker, giver vi dig differencen tilbage. De fleste bestillinger til Norge leveres i løbet af 6-12 dage. Bestil i dag, så kan du snart pynte dig med et par flunkende nye Calvin Klein-briller!
Filter
Passer til
 1. 4
 2. 4
Mærke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Hugo Boss
Kenzo
Good Eye
Calvin Klein
Carrera
Gant
Marc Jacobs
Tom Ford
eXo
eXo KIDS
Polo
Emporio Armani
Michael Kors
størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Firkantet
Oval
Pilot
Rektangulær
Rund
Wayfarer
Stel
Fuldt stel
Halvt stel
Uindfattede
Materiale
 1. 1
 2. 4
Farve
Dark Blue
Gul
Sort
Vinrød
Guld
Grøn
Lyserød
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Metal
Sølv
Orange
Hvid
Mønster
Blå
Blank
Pris
Fra to
Other
 1. 4
Høj-lav
 1. 135 mm Medium
  ck8524 281
  Ønskeliste
 2. 136 mm Medium
  ck8522 239
  Ønskeliste
 3. 135 mm Medium
  CK8026
  Ønskeliste
 4. 143 mm Large
  CK8519
  Ønskeliste

4 Glasses found

Høj-lav