Briller med filter mod blåt lys fra skærmen.

Blue Light coating på brilleglas reducerer søvnproblemer forbundet med mængden af ​​blåt lys, man udsættes for. Derudover har man positive resultater forbundet med skærm og hovedpine og trætte øjne som følge af for meget tid brugt bag en skærm i løbet af en dag.

Blue Light briller
Høj-lav
 1. 141 mm Large
  Cornflower
  Ønskeliste
 2. 137 mm Medium
  Steel B
  Ønskeliste
 3. 134 mm Medium
  Lapis
  Ønskeliste
 4. 135 mm Medium
  Berry B
  Ønskeliste
 5. 135 mm Medium
  Teal
  eo Blue Light
  Teal
  Fra kun 395,-
  Ønskeliste
 6. 135 mm Medium
  Powder Blue
  Ønskeliste
 7. 140 mm Large
  Blue Sky
  Ønskeliste
 8. 134 mm Medium
  Indeevar
  Ønskeliste
 9. 138 mm Medium
  Clodwal
  Ønskeliste
 10. 132 mm Small
  Viorel
  eo Blue Light
  Viorel
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 11. 140 mm Large
  Aegean
  eo Blue Light
  Aegean
  Fra kun 395,-
  Ønskeliste
 12. 137 mm Medium
  Carolina
  Ønskeliste
 13. 136 mm Medium
  Periwinkle
  Ønskeliste
 14. 141 mm Large
  Electric B
  Ønskeliste
 15. 142 mm Large
  TaggBlue
  Ønskeliste
 16. 133 mm Small
  Azurblaa
  Ønskeliste
 17. 135 mm Medium
  Hinto
  eo Blue Light
  Hinto
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 18. 120 mm Small
  Denim B
  Ønskeliste
 19. 140 mm Large
  Marlais
  Ønskeliste
 20. 140 mm Large
  Prussian
  Ønskeliste

Glasses found 1-20 of 29

Side
Høj-lav

Lysets indvirkning på hjernen diskuteres bredt i både en verden af ​​briller og i forbindelse med mental sundhed og søvnproblemer. Lys er afgørende for at få det rigtige niveau af cortisol, serotonin og melatonin i hjernen. På den anden side er det blevet diskuteret, om blåt lys fra LED -belysning og skærme kan have en negativ effekt på søvnkvaliteten, og gøre os trætte i øjnene. Grunden til dette er, at vi i dag udsættes for store mængder blåt lys uden for de perioder på dagen, hvor dette sker naturligt fra solen. Derudover stilles der spørgsmål til, om mængden af ​​blåt lys kan føre til fysisk skade på øjnene.


Blue – Block overfladebehandling
Hos os kan blue light coating også kombineres med førsteklasses overfladebehandling, hvis den har antireflekterende, ridsebeskyttelse, snavs og vandafvisende overflade. Glas med Blue Light coating har et filter, der blokerer blåt og ultraviolet lys, og filtrerer 100% UVC, - 100% UVB - og 99% UVA -lys. Dette gør Blue Light glas til et godt alternativ til almindelige briller. Især hvis du bruger meget tid foran pc, tv, tablet og mobil. Formålet og ideen bag blålys briller er at reducere søvnproblemer relateret til mængden af ​​blåt lys, man udsættes for. Derudover har man positive resultater forbundet med problemer med hovedpine og trætte øjne som følge af for meget tid brugt bag en skærm i løbet af en dag. På extraoptical.dk kan du købe blålysglas tilpasset din synsprøve og styrker, men også briller mod blåt lys til os, der ikke har brug for briller med styrke, men tilbringer store dele af dagen på arbejde foran en computer skærm.